WP calculator plugin | Catalan.Lamareschale.org

WP calculator plugin

WP calculator plugin

Pregunta:

Hola! He intentat instal·lar el plugin WP per a la calculadora BTC i ETH, però no ha funcionat per a la versió WP curent. U pot actualitzar el plugin? TNX

Resposta:

Hola Andrei, ho sento dir que no donem suport aquests plug-in més. Si és molt important que suposo que es pot contractar un desenvolupador per actualitzar el connector per a vostè. Ha de ser bastant simple, ja que el connector ja està construïda.
Sento no poder ser de més ajuda.

Sense comentarisHeu enviat el pagament a una adreça incorrectaPregunta:

De fet, m'envia el pagament a l'adreça incorrecta pel que podeu si us plau digui el camí correcte per aconseguir les monedes de tornada

Resposta:

Hola Guneet,
sento ser el portador de males notícies, però no hi ha manera d'aconseguir les monedes de tornada... Llevat que el propietari d'aquesta adreça incorrecta tria per retornar-les a vostè. Si coneix el propietari d'aquesta direcció, li suggereixo que en contacte amb ells i explicar la situació. Esperem que sigui amable.

Sense comentaris


Etherium balance equivocat myetherwallet.comPregunta:

Gràcies per l'oportunitat de fer una pregunta. Vaig comprar una mica Etereum últimament per anycoindirect al meu myetherwallet.com. Avui al matí el meu Ballance va declarar el ammount dreta. Des de fa 2 hores el meu saldo a la cartera mostra no hi hagi èters més, però el xec blockchain / transacció en etherscan.io Staes les transaccions en l'equilibri de dreta /. Què va passar? Com puc restablir l'equilibri? Gràcies a tots :)

Resposta:

Darrera actualització el 15 d'octubre de 2017 les 10:03

Hola Stefan, 
Si l'blockchain mostra el balanç Etereum dreta, una cosa ha d'haver de dolent a la cartera. Li suggereixo que consulteu el tema amb l'equip de suport de la cartera, que ha de ser capaç d'ajudar.

Sense comentaris


Xabo.io i razzleton.comPregunta:

Sobre Xabo.io i HYIP razzleton.com, ¿són de fiar o frau

Resposta:

Escolta,
no sé aquests llocs. Però si són HYIPs llavors són el frau per definició. Es suggereix emprar l'estafa Bitcoin testto esbrinar-ho.

Sense comentaris


Xai tokenPregunta:

Hola, gràcies per la seva altre consell. Brunzit. Què opines sobre Xai simbòlic? Comprat a ic. M'encantaria saber qualsevol pensaments / projeccions de some1 com you.thanks

Resposta:

Hola,
No som molt familiaritzat amb aquesta moneda, de manera que no serem capaços d'oferir una anàlisi. Li suggereixo que fes un cop d'ull al nostre vídeo sobre com avaluar una altcoin i tractar de treure les seves pròpies conclusions sobre les fitxes Xai.

Sense comentaris


Predicció XRPPregunta:

Darrera actualització el 12 de novembre de 2017 14:29

Hola Ofir,

Gran dia!
Creus que el proper any el preu pujarà fins 2-5 USD?

Resposta:

Hey Bryan,
Sincerament, no tenen idea d'on el seu preu serà en el futur com no segueixo pirce XRP, notícies o desenvolupament en absolut. És una aposta, però si vostè té bones raons tècniques o fonamentals per creure que s'elevarà, és la seva decisió de prendre el risc. Recordeu no posar més del que es pot permetre el luxe de perdre.

Sense comentaris


XRP relacionatPregunta:

M'agradaria comprar monedes XRP usant meus monedes de cures de llarga durada.
Gràcies

Resposta:

Hola Jonathan, 
pots fer una ullada a la nostra guia Com comprar Ripple, això inclou parell d'opcions per carteres XRP. Pel que fa a com comprar ris mitjançant Litecoins, probablement el millor és que si vas a Changelly o Shapeshift la qual tant li permeten el comerç entre diversos cryptocurrencies.

Sense comentaris


XRP WALLETSPregunta:

¿Algú pot dir-me millors carteres XRP

Resposta:

Hola Vysakh,
GateHub o CoinPayments són carteres en línia que són probablement l'opció menys segura, ja que impliquen confiar en aquests llocs amb les seves ondulacions. No em recomanar-per res a part de fer pagaments petits, ja que són molt convenients per a aquest propòsit.

Sense comentaris


Sí, doncs, una ajuda fantàstica, segueixo usant el meu telèfon i transferir-lo al meu ordinadorPregunta:

  1. Gràcies per la seva ajuda és molt agraïts que tenen algunes preocupacions. Un el que és el tipus de canvi d'una petita moneda bits a un dòlar dels EUA? Qui utilitza bitcoins? Bitcoins fluctuen en valor com l'or? Bass només alguns d'ells per ara estic a punt per activar, però m'agradaria saber estar en el joc ??? Realment estima tota la seva ajuda. I estic amb diligència a través d'ell no és com he dit estic fent servir el meu telèfon ara fins demà el que no hauria de dir que sóc construir una veritable fins millor que tingui més preguntes. Bitcoins no sé qualsevol altra paraula que la moneda sota terra. I jo he estat seguint la ruta de la seda tragèdia el que sobre el govern confiscació de béns. Vull dir que ja mostren mostrar el joc brut....... Com ha trobat el servidor ??? Què puc comprar amb bitcoins ser brutalment Frank o endevinalles o el que sigui però per favor, tracten d'explicar. Moltes gràcies per tota la seva ajuda

Resposta:

Hey George,

  1. De moment 1 Bitcoin és igual a $ 1070. Podeu comprovar el tipus de canvi a la part superior d'aquesta pàgina.
  2. Heus aquí una llista dels que accepta Bitcoin
  3. Si

Comentaris:

Quant als impostos que haurà de consultar a un comptador ja que varia de país a país. Pel que fa als costos - que depèn d'on es compra el Bitcoin. Diferents intercanvis tenen diferents taxes i tarifes.

Tinc tantes coses que succeeixen és difícil mantenir el cap de l'escissió de bé vostè ha citat el que és una taxa de Bitcoin és a partir d'avui. Què té un cost total de Bitcoin per la porta tots els honoraris i qualsevol quantitat de diners que s'aplicarien a aquesta. I què passa amb els impostos?

Notícies relacionades


Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Post Litecoin

Construint la vostra pròpia aixeta Bitcoin

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Cotxet TRX TRON

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

On apareix un bitcoin nou creat quan es paga un miner?

Post Litecoin

Revisió o opinió de GladiaCoin

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin