Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse | Catalan.Lamareschale.org

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Després de l'última revisió de la part superior de Bitcoin exchangesI va decidir que era el moment de revisar les millors carteres Bitcoin en el mercat avui en dia. Abans de començar amb la meva opinió meva suposició és que algunes persones no saben el que una cartera Bitcoin és encara. Per a aquest propòsit he creat aquest vídeo curt d'animació que explicarà tot el que necessita saber.

Ara que hem de sortir de la manera que és important entendre que hi ha diferents tipus de carteres disponibles.

Moneders d'escriptori

# 8211; El programari que seu a l'ordinador i es connecta a Internet. En aquest cas el disc dur del seu ordinador és la cartera actual i si t'ho roben, també ho són els bitcoins que van ser emmagatzemats en ell.

Carteres mòbils

# 8211; Igual que en les carpetes d'escriptori només que aquesta vegada el seu dispositiu mòbil actua com el lloc on s'emmagatzemen els bitcoins.

Moneders web

# 8211; Un lloc web que emmagatzema les seves bitcoins en els seus propis servidors. Bàsicament, això significa que vostè està donant als seus bitcoins a una altra persona per mantenir-los segurs per a vostè.

Moneders híbrids

# 8211; Això és bàsicament una cartera independent (d'escriptori o mòbil) que es pot accedir a través d'Internet mitjançant l'ús d'una contrasenya. Penseu en això com una caixa forta dins d'un banc en el qual el banc no té la clau perquè (només ho fa).

Per a aquesta revisió, vaig a cobrir els serveis web ofereixen avui en dia, ja que són més accessibles per als novells (i això és després de tot un lloc per als novells).

Blockchain.info
 

Tipus Moneder: Moneder híbrid (disponible com una aplicació mòbil també)

Nombre d'usuaris: 1601540

Classificació a Google Play: 4.2 (per 1515 usuaris)

Operat per: Qkos Services Ltd (Regne Unit basada, fundada 2004)

Pros: Blockchain.info li dóna l'oportunitat d'obrir el major nombre de Bitcoin carteres (adreces) com vulgui i es pot configurar des d'on serà enviat o rebut cada vegada que el pagament. L'aplicació mòbil també li permet l'accés instantani a la seva cartera des d'on es trobi. Per als usuaris més avançats que poden estar buscant privacitat en enviar bitcoins, hi ha la Coinoption compartit. La moneda compartida proporciona privacitat per les seves transaccions mitjançant la combinació de la seva transacció amb altres persones.

Contres: Sembla que la interfície d'usuari en l'aplicació per Android de Blockchain.info és una mica escàs ja que molts dels usuaris s'han queixat al respecte. Temes principals són els dispositius i problemes de contrasenya d'aparellament. Puc dir per experiència personal que m'he trobat algunes d'aquestes qüestions mi mateix, però cap d'ells no es poden resoldre en qüestió de minuts. L'aire més probable seria que vostè és depenent d'una tercera part per emmagatzemar les seves bitcoins i, bàsicament, se sotmeten a la mesura de seguretat - com es pot veure hereit de vegades no és suficient (encara que per ser justos això va ser fa al voltant d'un any).

Coinbase

Cartera tipus: cartera web (disponible com una aplicació mòbil també)

Nombre d'usuaris: 1200000

Classificació a Google Play: 4.2 (per 1743 usuaris)

Operat per: Coinbase inc. (Basat en els Estats Units, fundada 2012)

En general: En el lloc nº 2 dels 3 millors carteres Bitcoin. Coinbase li permet accedir als seus bitcoins a través del seu lloc web i el seu telèfon mòbil mitjançant una aplicació nativa d'Android. El iOS Coinsbase ha llançat a l'App Store va ser retirat per Apple de novembre de 2013 i ara hi ha manera de saber quan s'ha tornat a publicar (eliminació es va deure al rebuig d'Apple d'aplicacions Bitcoin). Una de les millors coses Coinbase li permet fer és utilitzar un servei de SMS per tal de comprar i enviar bitcoins.

Pros: El principal avantatge d'aquesta aplicació és que permet que vostè pugui comprar bitcoins immediatament d'Coinbase. Això elimina la molèstia de tractar de trobar el camí per comprar Bitcoinseach vegada que necessiti alguna. Així mateix, la gran majoria dels comentaris dels clients sembla ser positius sobre el servei i aplicació de Coinbase.

Contres: El desavantatge més òbvia de Coinbase serien que està disponible als EUA.. A més, si vostè és un usuari d'iPhone és probable que necessiti per trobar una alternativa com Blockchain.info. Una altra gran desavantatge sobre Coinbase és que vostè està donant lluny seus bitcoins a una tercera part a salvaguardar. Això vol dir que si Coinbase piratejada o va fallits per exemple, pot perdre les seves bitcoins (per exemple, els usuaris Mt.Gox que van perdre el seu fons quan l'intercanvi es va declarar insolvent).

  miceli

Cartera tipus: Mobile Wallet

Nombre d'usuaris: 

50000

Classificació a Google Play: 4.7 (per 765 usuaris)

Operat per: Megion Investigació i Desenvolupament (Basat en Àustria)

En general: Un emergent cartera mòbil Bitcoin que sembla estar guanyant terreny últimament, miceli s'afirma combinar la simplicitat d'ús i velocitat amb plena potència per a l'usuari final, perquè ell manté les seves claus privades. Això vol dir que no es basen en cap tercera part (com Blockchain.info per exemple) i emmagatzemar les seves claus privades en el seu telèfon.

Pros: És probable que la cartera mòbil més simple en l'actualitat. Miceli també està desplegant en funció anomenada de comerç local aviat que permetrà conèixer als venedors de Bitcoin en la seva àrea. Han crear un vídeo per a ella, però he de advertir, que es vegi una mica com una paròdia...

Contres: no puc dir que no hi ha cap inconvenient visible per miceli moment - fins i tot la revisió de Google Play són molt simpàtic. Acabo de començar a usar-lo no fa molt de temps i sembla estar funcionant molt bé. També li dóna l'oportunitat de crear fàcilment una còpia de seguretat per a la seva cartera si el seu dispositiu mòbil és robat o es trenca. És una pena, però, que no hi ha cap aplicació d'escriptori (s'espera que hi hagi una en el futur).

Llavors, quin és el veredicte?

Sembla ser que no hi ha un clar guanyador. Si vostè està començant a terme amb Bitcoin m'agradaria suggerir miceli causa de la seva simplicitat. Pel escriptori que penso que si bé Coinbase si estigués als EUA i Blockchain.info si jo estava vivint fora dels EUA.. Recordeu que aquestes carteres han d'utilitzar-només per Bitcoin "efectiu" i no per "estalvis" Bitcoin. Per a grans quantitats de bitcoins s'ha d'utilitzar storageand fred no mantenir els seus bitcoins en qualsevol dispositiu.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals