A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar | Catalan.Lamareschale.org

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Bitcoin és el rei de les monedes digitals, almenys de moment. Hi ha diverses monedes digitals de la competència, però, que un dia podria bitcoin rival.

Moltes d'aquestes monedes pretenen oferir certs avantatges tècniques sobre Bitcoin. Altres monedes estan prenent un angle completament nou en monedes digitals, intentant no només per oferir una alternativa als diners en efectiu, sinó també per oferir oportunitats de desenvolupament de programari, plataformes de mitjans socials i altres serveis impulsats pel blockchain.

Per ara, bitcoin gaudeix d'una enorme avantatge sobre la competència, almenys en termes de capitalització de mercat. Amb una capitalització de mercat de $ 10 mil milions de dòlars com d'escriure aquest article, Bitcoin és aproximadament deu vegades més gran que el competidor més proper. Tot i així, un dia Etereum, Steem, litecoin, o un altre contendents podrien robar la corona. És per això que anem a prendre un moment per repassar els principals competidors de Bitcoin.

El Challenger: Etereum (i Etereum Classic)

Ethereumhas anat guanyant molta atenció en els últims temps. Aquest programari blockchain pública té com a objectiu donar suport molt més que "només" una moneda digital. Els desenvolupadors poden en realitat programari de codi, i després poder que el programari a través de la blockchain pública.

Els individus poden vendre la seva capacitat de processament i ser pagat amb moneda digital -a "èter" alguna cosa semblant a bitcoin- a canvi. Actualment, és el segon major eterium moneda digital del món per capitalització de mercat.

Després d'un tall al juliol, Etereum divideix en dues monedes en competència. La "nova" Etereum (anomenat simplement Etereum) va desfer el truc. "Classic" Etereum manté el hack. Ara, els dos Ethereums estan competint un contra l'altre.

Etereum en si té una capitalització de mercat al nord de $ 1 mil milions de dòlars, i és el segon més gran moneda digital, només per darrere de Bitcoin. Clàssic Etereum té una capitalització de mercat de poc més de $ 141 milions, el que és la moneda digital quart més gran.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre Etereum

Ripple: Bitcoin rival o company?

Ondulació va sorgir l'any 2012 i ara és una plataforma de processament de pagaments en línia molt popular i la moneda digital. Potser l'aspecte més important de l'ondulació és el fet que permet la conversió instantània de les diferents monedes. Fins i tot pot convertir bitcoin ondular, i viceversa.

Ondulació no es veu com un competidor per Bitcoin, però en el seu lloc un compliment. En fer conversions de moneda fàcil, ondulació pot donar bitcoin usuaris i altres fàcil accés a les divises tradicionals. OpenCoin, la companyia darrere d'ondulació, planeja distribuir 100.000.000.000 d'ones, encara que només la meitat serà posat en circulació.

Amb una capitalització de mercat de $ 220 milions de dòlars, arrissat és una moneda digital tercera més gran del món.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre l'ondulació

Litecoin: Certament no és un pes "Lite"

Litecoin és una de les monedes digitals alternatius de major edat per aquí, després d'haver sorgit en 2011. Igual que Bitcoin, no hi ha una autoritat central, noves monedes es creen a través d'algoritmes de resolució, i amb el temps aquests algoritmes són cada vegada més difícils de resoldre.

Hi ha moltes diferències importants, però. Límit global tapa de litecoin es fixa en 84 milions, en comparació amb bitcoin de 21 milions. Els algoritmes propis són molt més fàcils de resoldre i encara es poden resoldre sense equips de mineria especial. A més, els blocs litecoin es creen cada 2,5 minuts, comparat amb un bitcoin 10 minuts, de manera que és possible suportar molt més transaccions.

Actualment, litecoin moneda digital és la quarta major del món, per capitalització de mercat, amb un pes d'al voltant de $ 175 milions.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre litecoin

Steem

Just darrere litecoin amb una capitalització de mercat de voltant de $ 170 milions d'habitants és steem. Steemitis entre les plataformes més interessants per aquí. Les persones poden rebre el pagament, amb steem, escriure i articles coadjutor. També pot qualificar i comentar els articles, que també aconsegueix steem.

La primera pàgina de Steemit, que sembla una mena de Reddit, és ple d'una gran varietat d'històries. En lloc de la mineria bitcoins, o la compra d'ells, si vols guanyar Steem, llavors vostè ha de contribuir a la comunitat. Steem es va posar en marxa aquest mateix any (2016) i, en canvi ja s'ha assegurat una enorme capitalització de mercat. No es sorprengui si aquesta plataforma guanys encara més terreny en el futur.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre Steem

Guió

Dash es basa estretament en el programari de Bitcoin. Bàsicament, els desenvolupadors volien abordar alguns dels problemes inherents a bitcoin, com els temps de processament de transaccions lentes, i per tant van decidir crear una nova moneda, simplement titulat "guió".

Igual que Bitcoin, el tauler compta amb característiques avançades de privacitat. Alguns fins i tot dir que el tauler ofereix una major privacitat. Dash també ofereix transaccions instantànies, mentre que les transaccions Bitcoin pot trigar diversos minuts. A més, el tauler utilitza el que s'anomena "Masternodes" per corroborar la blockchain i per assegurar-se que no està sent manipulat indegudament.

Els honoraris són baixos, el sistema és global, i com Bitcoin, el tauler està sent P2P amb cap autoritat centralitzada. Tenint en compte els avantatges tècnics d'aquesta moneda, que és sens dubte mereix una estreta vigilància.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre Dash

Dogecoin

Dogecoin és la moneda digital més petita en aquesta llista, amb una capitalització de mercat de només $ 25 milions. No obstant això, el dogecoin falta en grandària, ho compensa amb la seva base de fans lleials relativament. Dogecoin rep el seu nom i la marca del "dogo" fenomen d'Internet, que va comptar amb un gos de Shiba Inu. Aquesta marca intel·ligent ha ajudat a fer dogecoin una de les alternatives bitcoin més coneguts.

Miners dogecoin poden processar transaccions només en al voltant d'un minut. A més, a diferència bitcoin i moltes altres cripto-monedes, no hi ha límit per al nombre d'dogecoins que pot ser extret. Aquesta manca d'un límit superior, i la facilitat de la mineria, però, vol dir que dogecoins individuals no valen massa, amb un centenar d'ells és un valor de només uns pocs centaus.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre dogecoin

Conclusió: Bitcoin lidera la carrera, però la competència està estrenyent

Bitcoin no desapareixerà aviat, ia través d'un futur pròxim, el més probable és seguir sent la moneda digital global de primer nivell. Tot i això, els competidors de la millor Etereum altcoinlike i steem estan oferint girs molt particulars sobre les monedes digitals. D'altres, com Dash i Etereum, poden ser més tècnic de so. Com a resultat, aquestes monedes que competeixin puguin algun dia posar-se al dia, o fins i tot superar, Bitcoin.

A més de les monedes esmentades en aquest article, hi ha diversos altres competidors dignes. NEM, MaidSafeCoin, i NXT són només unes poques monedes en competència que vénen a la ment. En el futur, l'entorn de la moneda digital és segur per evolucionar, així que assegureu-vos de mantenir l'ull en ell.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient