Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Des del seu llançament a principis de 2009, Bitcoin ha estat el líder pioner de la revolució moneda digital. Imitadors incomptables han anat i vingut, però Bitcoin segueix sent dominant, tot acostant-se als límits actuals de la seva capacitat transaccional.

Etereum, creat a mitjans de 2015, és el rival més fort de Bitcoin... Però pot Etereum complir amb la publicitat que envolta la seva complicada tecnologia, així com recuperar-se de la recent fracàs espectacular de la DAO, per usurpar la primacia de Bitcoin?

 • Creat
 • Capitalització de mercat
 • El suport popular
 • Blockchain
 • Escalable
 • Mineria
 • Subministrament
 • Desenvolupament
 • Taxa de hash
 • La distribució inicial
 • Bitcoin

 •  
 • 2009
 • Més de 10 mil milions
 • Alt
 • Prova de treball
 • Ara mateix no
 • Miners ASIC
 • 21 milions
 • Més de 100 contribuïdors
 • 1.8 ExaHash
 • Mineria
 • Èter

 •  
 • 2015
 • Baix 1 billioin
 • Baix
 • Prova de treball
 • Si
 • GPU
 • 81 milions
 • Petit equip
 • 3 TeraHash
 • Coin OfferingICO Inicial

Gratuït o competir Cryptocurrencies?

Quina validesa és la freqüent afirmació que Bitcoin i Etereum no són competidors directes, sinó més aviat aspectes complementaris de la nova economia basada en el blockchain? La teoria de la coexistència pacífica sosté que el web és molt ampli i profund suficient per Bitcoin i Etereum a tallar els seus respectius nínxols:

Bitcoinspecialising en el seu paper d'or digital; oferint un sistema monetari fiable lliure de la inflació sense límits i la intervenció política.

Ethereumevolving a l'ordinador món, un llenguatge que permet blockchain-basedprogramming contractes basats en codis i aplicacions descentralitzades.

A la pràctica, la situació és més complexa. Donada l'extensibilitat de moneda digital, ni moneda ha una esfera clarament definit de operation.there és considerable superposició entre les seves funcions i mercats, sense res per evitar la migració d'usuaris.

Per exemple, les capes addicionals construïdes sobre Bitcoin, com ara la plataforma de contactes Rootstock.iosmart, amenacen amb entrar il·legalment al pati del Etereum. Portaempelts promet fer tot el Etereum pot, amb la seguretat afegida d'una clavilla de dues vies de la xarxa Bitcoin més segur.

"Diners màgia internet" De la mateixa manera, Etereum s'ha convertit en un popular comerç i la inversió d'instruments, infringir el domini de Bitcoin com el volum de negociació diari de Etereum, en la mesura que tals xifres es pot confiar, ja sigui per a la moneda, és actualment al voltant d'1 / 5ththat de Bitcoin:

estadístiques a partir de la 21stof de juny de 2016, cortesia de CoinMarketCap

Bitcoin VS Etereum - Factors Competitius

Els següents escenaris d'usuari serveixen per il·lustrar la freqüent necessitat de triar entre Bitcoin i Etereum:

 • Els comerciants i els inversors l'assignació de capital d'acord amb els rendiments esperats i percepció de seguretat,
 • Directors executius i fundadors han de triar la millor plataforma per servir al seu negoci,
 • Els desenvolupadors tenen solament tant de temps per contribuir a projectes de codi obert,
 • Miners inverteixen en diferents tipus de maquinari en funció de la moneda que mina,
 • Mitjans difon només les històries més convincents al seu públic, etc.

La coexistència pacífica és un mite; Bitcoin i Etereum competeixen amb claredat per als usuaris. La bona notícia és que aquesta competència ha de en última instància, produir millors cryptocurrencies.

Bitcoin VS Etereum - Suport popular 

usuaris de Bitcoin tendeixen a ser políticament i econòmicament conscient. Molts usuaris són compatibles amb certs principis, com la sobirania individual i el lliure mercat. Hi ha una clara aversió a la planificació i control central, de manera que Bitcoin és sovint reverenciat com el comptador als bancs centrals i els grans governs.

Etereum els usuaris tendeixen a estar menys motivats ideològicament. En general són de contingut per conferir autoritat última a Vitalik Buterin, inventor d'Etereum. L'enfocament de la comunitat tendeix a estar a futures aplicacions de negocis i financers de la tecnologia.

Efecte Thenetwork

Expressa matemàticament per la llei de Metcalfe, estableix que el valor d'una xarxa és proporcional al seu nombre d'usuaris. Si estem parlant màquines de fax, les xarxes socials o moneda digital; les persones són més propensos a unir-se a les xarxes populars. Com el primer moneda digital, Bitcoin té un primer avantatge clara aquí.

Bitcoin VS Etereum - llenguatge de scripts

Bitcointransaction dades no només confereix la propietat de les monedes; També transmet certes instruccions relatives a la transacció. Per exemple, un canvi implementat recentment permet enviar monedes per a ser tancats per un període de temps personalitzat. El conjunt de possibles instruccions es coneix com scripting de Bitcoin languageand està limitat intencionadament per a processament transaccional.

principal innovació de Etereum era ampliar aquest conjunt d'instruccions en un llenguatge de programació amb totes les funcions com JavaScript, que el llenguatge de Etereum s'assembla molt. Això és el que s'entén per Etereum ser "Turing complet."

Risc vs Recompensa: El fet innegable és que, afegint complexitat a nivell de protocol, Etereum presenta adversaris un atac més gran surfaceto. Aquest augment del risc d'atac fa Etereum una botiga inferior del valor. A més, no hi ha cap avantatge decisiu obtinguda de llenguatge de script de Etereum que no podia ser duplicada a través de codi-protocol separat. Bitcoin pot estar en problemes si mai Etereum desenvolupa una aplicació de tals assassí, però fins llavors...

Bitcoin VS Etereum - Blockchain

Bitcoin té una Prova d'Workblockchain que en l'actualitat es compon de blocs d'1 megabyte. Aquests blocs s'extreuen de mitjana cada 10 minuts per SHA-256 hashing. Bitcoin miningis realitza principalment per mitjà de dispositius ASIC. Blockchain de Bitcoin pot processar al voltant de 3 transaccions per segon.

Etereum actualment compta amb una Prova de blockchain treball, tot i que una forquilla proposat canviar a prova de participació (POS). El blockchain Etereum es compon de blocs de mida variable. Els blocs s'extreuen de mitjana cada 15 segons per hashing un algoritme Dagger-Hashimoto modificat. Aquest algoritme està dissenyat per resistir el processament pels dispositius ASIC; com a resultat la mineria Etereum es porta a terme principalment per les targetes gràfiques. Blockchain de Etereum pot processar al voltant de 25 transaccions per segon.

Escalabilitat: Etereum sembla tenir un avantatge clar en termes d'escalabilitat blockchain. Bitcoin és en el procés de upgradingits capacitat transaccional.

Seguretat: En termes de seguretat blockchain, grans inversions d'infraestructura pels miners Bitcoin ha donat lloc a un pic de Bitcoin hashrateof 1803059256 GH / s (1,8 ExaHash). Això supera en gran mesura hashrate de Etereum, que va assolir un màxim d'un comparativament insignificant 3010 GH / s (3 TeraHash). El cost monetari per dur a terme un 51% attackon Bitcoin és proporcionalment més gran.

La descentralització: distribució Hashrate entre piscines de mineria és força igual entre Bitcoinand Ethereumon una basa percentual.

La majoria de la mineria Bitcoin es produeix a la Xina a causa de factors econòmics favorables. Això planteja un senyal d'alerta pel que fa a la pressió potencial de l'estat xinès podria exercir sobre la xarxa de mineria Bitcoin. Mentre Bitcoin podria alterar el seu algoritme de mineria de frustrar qualsevol intent d'adquisició, aquest "restabliment de l'equip miner" seria sens dubte resultar tremendament destructiva.

Tot i que la mineria Etereum en el seu estat actual s'assembla als dies de glòria de la mineria a nivell individual Bitcoin, la seva interruptor planejat per al punt de venda és probable que augmenti la centralització. Gavin Andresen, exlíder de desenvolupament de Bitcoin, pos succinta criticat així: "Penso prova de participació està codificat," els rics es fan més rics 'i és profundament injust. "

Mineria: Etereum és rendible a la meva en les GPU de gamma alta, els costos d'energia baixos, especialment donades. Targetes gràfiques avançades estan disponibles per menys de $ 200 i també poden executar jocs i altres aplicacions. Abans, però, d'invertir en un equip de mineria, els aspirants a miners Etereum han de tenir en compte que el proper canvi de punt de venda invalidarà la seva inversió.

Bitcoin només és rendible quan s'extreu amb un maquinari especialitzat ASIC que s'executa en l'electricitat molt baix cost. De gamma alta els costos de maquinari ASIC més de $ 2000 per unitat i no té cap propòsit a part de la mineria Bitcoin. El ritme d'avanç de maquinari ASIC està desaccelerant a mesura que s'acosta als límits de la tecnologia de miniaturització de semiconductors; es pot esperar que aquest procés, potser en combinació amb les eficiències de generació d'energia cada vegada més grans, finalment conduirà a una xarxa de mineria Bitcoin més dispersa àmpliament.

Bitcoin VS Etereum - Subministrament

oferta total de Bitcoin serà estrictament limitada a 21 milions de monedes. L'emissió de Bitcoin es va reduir a la meitat o menys cada 4 anys. A partir de la propera reducció a la meitat al juliol de 2016, la taxa d'inflació de Bitcoin es reduirà a una taxa anual de ~ 5%. Reducció a la meitat esdeveniments futurs, en combinació amb les monedes perdudes per error de l'usuari, en última instància, donar lloc a una moneda deflacionista.

emissió de Etereum pels miners està limitada a una taxa anual de 18 milions d'ETH. Això representa una taxa d'inflació de ~ 20% en el subministrament de corrent. Com ETH no es consumeix mitjançant l'execució de programes, però en comptes enviat al miner de la transacció associada, el valor de Etereum és probable que la disminució en el llarg termini.

Implicacions: Tota la resta queda igual, el poder adquisitiu d'un deflationarycurrency augmentaran amb el temps mentre que el valor relatiu d'un inflationarycurrency caurà. Per tant, Bitcoin fomenta l'estalvi i beneficis primers usuaris que van comprar en forma barata. Etereum estimula la despesa i redueix el cost de l'entrada per als nouvinguts.

Bitcoin VS Etereum - Distribució Inicial

Bitcoinis creu que s'han extret exclusivament per Satoshi Nakomoto en la seva fase primerenca. En aquest moment, no hi havia cap barrera per a l'entrada d'altres miners, diferents de la foscor de Bitcoin. És estimatedthat Satoshi és propietària d'aproximadament el 5% de l'oferta total. A mesura que les monedes de Satoshi encara s'han de moure, alguns especulen que poden ser inaccessibles.

distribució de Etereum va prendre la forma d'un OIC (Coin de primera emissió), en el qual 31.529 BTC va ser canviat per 60.102.216 ETH abans del llançament de la blockchain Etereum. Aproximadament $ 14 milions de dòlars es va plantejar d'aquesta manera per la Fundació Etereum, que al seu torn va atorgar ETH 12m; més o menys 14% del subministrament total actual.

Equitat: Bitcoin tenia un llançament demostrablement més justa. La participació majoritària de la Fundació Etereum alguna cosa preocupant ja està previst l'interruptor a prova de mineria de Estaca. Des del punt de venda, la probabilitat que l'encunyació de noves fitxes és proporcional a les participacions. Això planteja la possibilitat d'una major concentració de la riquesa auto-atorgat.

Bitcoin VS Etereum - Desenvolupament  

codi base beneficis de Bitcoin de més de 100 Core contributorsand diverses implementacions alternatives. Amb més de $ 10b en actius en la línia, que prenen un enfocament conservador per al desenvolupament. Totes les millores proposades s'han de sotmetre a revisió per parells i rigoroses proves abans de ser fusionat.

La lentitud percebuda d'aquest procés, almenys en termes d'escala, va conduir a l'afirmació (l'anomenat Blocksize Debat) i l'eventual allunyament de nombrosos usuaris, diverses empreses i fins i tot alguns desenvolupadors developers.Core ara estan sota una pressió considerable en termes del lliurament de solucions d'escala sense comprometre la seguretat.

Etereum és la creació d'Vitalik Buterin, que es va encarregar del seu desenvolupament inicial, juntament amb altres 3 desenvolupadors qualificats. Ells van ser capaços d'escollir i triar les idees del desenvolupament de Bitcoin i altcoins i introduir noves idees pròpies. No obstant això, literalment, qualsevol persona pot codificar un contracte intel·ligent que s'executa a la part superior de Etereum. Aquí jeu l'oportunitat i perill.

Estimatesput determinat el nombre d'errors per línia de codi en el contracte d'1 a 10. Com s'ha vist amb el drenatge de la DAO i nombrosos incidents menors, que inverteixen en aquest tipus de contractes i sense revisió de codi adequada pot conduir a la pèrdua greu. Es requereix més treball per obtenir contractes intel·ligents abans que puguin assegurar de manera fiable noves formes de fer negocis.

Una història en desenvolupament: les dues monedes s'enfronten a reptes considerables si la finalitat de desenvolupar tot el seu potencial. No obstant això, aquesta indústria tendeix a atraure alguns dels millors i més brillants ments del món, que invariablement assaboreixen desafiament intel·lectual.

Última paraula

   Bitcoinhas més vides que un gat, per un ordre de magnitud. Apostar en contra de Bitcoin és simplement no és aconsellable, ja que molts han après en el seu perjudici. Si SegWit, la Xarxa llampec, Rizoma, elements i altres desenvolupaments emocionants jugar a terme com s'esperava, Bitcoin conservarà la seva corona amb facilitat.

Ethereumis cap aposta segura, la qual cosa no vol dir que no podria pagar generosament. La incertesa al voltant de les seves perspectives augmenta la seva volatilitat, el que és un gran instrument per als comerciants.

A curt termini, molt dependrà de com es resolgui la crisi de DAO. A mig termini, hi ha una considerable incertesa entorn a la forquilla de punt de venda i com va a impactar la seguretat i els incentius a la xarxa. A llarg termini, persisteixen els dubtes respecte alta taxa d'Etereum d'inflació i la seva significativa abans de la meva. Si es tracta de sobreviure, sinó que també ha d'evolucionar la dependència passada en una sola autoritat de confiança, en la persona d'Vitalik.

PS

Només hem aconseguit aquesta infografia molt cool de gutcher.de bargainroo.comand que realment es detallen les diferències exactes (que és una mica llarg, però val la pena). Gaudir!

0

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?