La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust | Catalan.Lamareschale.org

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

El següent article reflecteix l'opinió de l'autor i no és un consell d'inversió.

Hi ha hagut bastant el brunzit més d'una moneda trucada de la moneda de mil milions (TBC), pel que van decidir cavar una mica més profund per veure el que tot l'enrenou. Versió DR; TL: És una estafa. Mantenir allunyat de totes totes.

La tapa real de mercat de TBC

En realitzar la investigació sobre cryptocurrencies potencialment rendibles, començament buscant-les en la capitalització del mercat de monedes. És una bona forma de revisar d'una moneda de preu, volum, i la història, i té enllaços a diversos recursos sobre qualsevol moneda determinada.

Per desgràcia, vaig arribar a un carreró sense sortida des del primer moment, com TBC no està a la llista. No és gran cosa, hi ha una gran quantitat de monedes de marca nova que no figuren, però, i amb la veritat, la recerca d'una moneda en la seva infància té el potencial d'oferir 10 vegades el benefici.

Així és TBC Un d'aquests 10x o 100x Fins i tot-monedes?

Ara anem a comprovar i veure si la moneda és mil milions en l'Índex Mundial de la moneda. Un cop més, sense sort: No apareix allà. Així que és el moment d'executar una cerca a Google i fa una ullada a la seva pàgina web, TheBillionCoin.info. A primera vista, sembla ser un d'aquests temes de WordPress botó lliscant de mala qualitat que ningú utilitza molt més, almenys no tot el que s'està executant un lloc web promocional moneda digital.

Al lloc, els fabricants afirmen que la moneda de mil milions té una capitalització de mercat en el quart lloc darrere de Bitcoin, Etereum i litecoin. Això sembla com un tram tenint en compte que ni tan sols havia sentit parlar de TBC fins fa un parell de dies. Tenint en compte el fet que estudi el Dia de la Indústria cripto rere dia, vaig a suposar que és una mentida. Si això fos cert, TBC s'enumera en la capitalització del mercat de monedes.

La següent imatge en el control lliscant diu "sortir del deute ràpidament." Sembla com si estiguessin caçant en les emocions de la gent desesperada, un signe indicador clàssic d'una estafa. La imatge de la dona de la talla de la targeta de crèdit és el que qualsevol que estigui pensant a comprar aquesta moneda ha de fer perquè no s'acaben perdent tot el que tenen.

Es torna encara pitjor. Segons el lloc web, el preu actual d'1 TBC com de fa uns dies era suposadament 68,2 Bitcoin-més o menys $ 286.000. No obstant això, en l'actualitat, el lloc web afirma que 1 TBC val 105.93 BTC. Pel que el preu de cada TBC és de 105 BTC, però, ni tan sols figuren en la capitalització del mercat de la moneda? És gairebé còmic que algú pogués pensar que això és cert.

Pel que sembla, la moneda de mil milions pot ser comprat i venut en l'intercanvi del lloc, però només allà i en cap altre lloc. Hi ha una pàgina, i fins i tot un vídeo de YouTube (que, com és lògic, ha inhabilitat els comentaris), al lloc web dedicat a la compra i venda de TBC a la borsa. No obstant això, l'intercanvi real és "fora de línia per manteniment", així que qui sap si alguna vegada va ser en línia per començar.

La principal pregunta segueix sent: ¿per què no s'intercanvia TBC a les borses públiques com qualsevol altre cryptocoin?

Ha de quedar clar en aquest punt que qualsevol que estigui pensant a comprar TBC s'ha de mantenir al marge. No obstant això, aquells que encara tenen una mica d'esperança en aquest projecte ha de seguir llegint.

El lloc web de mil milions de monedes

Segons el seu lloc web, TBC està pujant un 2% per dia, tots els dies. En altres paraules, els creadors d'aquesta estafa afirmen que el preu mai cau i sempre puja. Això no és lògic en absolut si el mercat determina el preu. Els mercats pugen i baixen els mercats; aquesta és la raó per la lògica de beneficis perpetus és fal·lible.

D'acord amb el lloc web de TBC, actors originals que van comprar € 100 de TBC el 21 de març de 2016, tots van rebre 10.000 vegades els guanys en un termini de sis mesos i són milionaris. El lloc va dir que qualsevol persona que compri aviat guanyarà guanys similars. Finalment diu: "La compra tant TCB com pot permetre avui dia. El preu de TBC mai serà tan baixa de nou!". També hi ha una versió en vídeo d'aquest post narrat per un portaveu de $ 75 a Fiverr.

Com hem dit abans, en el moment de l'escriptura, el suposat preu d'1 TBC va ser de 68 BTC, i ara és 105 BTC, de manera que seria difícil de carregar realment cap amunt en ell. Per crear mil milions d'milionaris és la missió de TBC, o això diu el lloc. TBC també vol posar fi a la pobresa mundial. En tota la realitat, els seus creadors s'han alineat les seves butxaques estafar la gent i podrien desaparèixer en qualsevol moment.

TBC a Bitcointalk

Prou sobre el lloc web barat. Anem a fer una ullada al que els membres de Bitcointalk han de dir.

En Bitcointalk, hi ha un fil sobre TBC que es va iniciar el 16 de maig de 2016. El cartell original, savasori, té un índex de confiança de -2, que significa "el comerç amb precaució." Ell explica la idea darrere de TBC en un gran bloc de text que és gairebé impossible de llegir. El segon comentari de Woody20285 resumeix tot força bé:

Qualsevol que hagi estat en la indústria moneda digital temps suficient sap que aquest tipus d'escenari no pot ser veritat.

Un altre comentari d'leigh2k14, un membre de la llegendària en el fòrum, diu, "el moment de vendre l'esposa i fills, Sóc tot al aquest noi dolent". Cal apreciar el sarcasme.

Al final d'aquesta discussió Bitcointalk, un usuari va preguntar: "[Són] aquesta [a] estafa o no?" Mr.Pro, un membre d'alt rang, va respondre ràpidament: "No sé si és cec o ximple o potser podria ser alhora."

El Moneder TBC està desactivada

En relativament recent notícia, la cartera web TBC s'ha desactivat el 31 de gener de 2017, i es va encoratjar a tots els titulars de moure les seves monedes a un altre lloc centralitzat, que pel que sembla no funciona bé.

A causa de que no hi ha intercanvis oberts que permeten la TBC a ser objecte de comerç i l'intercanvi intervingut per TBC no funciona, els titulars han de convèncer a altres a comprar les seves monedes. En termes de vendes P2P, en general, a Facebook, l'única manera de vendre TBC és a la corda a una altra persona en l'estafa.

Els titulars van ser suposadament tractant de vendre el seu TBC tot i que els grups de Facebook per menys de $ 0,05 cadascun, molt lluny del seu valor de cotització de $ 286.000 cada un, només per recuperar part de les seves pèrdues.

El valor real de TBC és 0. La veritat és que és absolutament inútil, de manera que no permeten que aquests estafadors que el separen dels seus diners a convèncer a comprar aquesta moneda.

Qui fa aquest tipus de frau Objectiu?

L'estafa TBC no està dirigit a persones que ja estan negociant activament cryptocurrencies i entenen el negoci. En canvi, és dirigit a persones en països del tercer món, i que està tractant de separar-los dels seus diners durament guanyat. En la seva major part, TBC està sent fortament promogut a Àfrica i Filipines. Estafadors TBC són simplement robant als pobres.

La trista veritat és que són bons en això. D'acord amb web similars, el lloc de TBC aconsegueix al voltant de cinc-cents mil visites al mes.

No comprar la moneda de mil milions!

En resum, l'estafa TBC es va dur a terme entre abril de 2016 i juny de 2016. Si aquesta estafa, o una semblant, ve de nou en línia, evitar com la pesta. No invertir en qualsevol cosa que faci afirmacions impossibles d'alguna cosa per res. També puc suposar que el nom TBCwas triat intencionadament perquè pogués ser confosa amb BTC de Bitcoin.

Mentre que els fabricants de la moneda de mil milions van afirmar que el seu objectiu era fer mil milions d'milionaris i pobresa en el món batalla, està clar que l'objectiu real era d'estafar a mil milions de persones de 100 €. Si li presenten amb l'oportunitat de comprar la moneda de mil milions, evitar a tota costa. En el futur, recorda que 99Bitcoins li proveeix d'eines com ara l'estafa de Bitcoin testto tractar d'avaluar si les oportunitats moneda digital són de fiar o no.

Tingut la seva pròpia experiència amb TBC? Ens agradaria escoltar d'això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?