Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Binanceis un intercanvi moneda digital seu a Hong Kong llançada pel desenvolupador Changpeng Zhao al juliol de 2017. La companyia de Zhao Beijie Tecnologia va crear l'intercanvi després d'una exitosa ICOthat va aixecar $ 15 milions.

Beijie Tecnologia i el seu fundador mantenen una trajectòria impressionant en la indústria. CVincludes de Zhao posicions d'alt perfil, com a director tècnic de Blockchain.info, i la seva companyia ofereix ara sistemes de comerç des de fa més de 30 altres plataformes.

Després de lluites amb la posició del govern xinès sobre cryptocurrencies, Binance ara dirigeix ​​els seus servidors des dels estats més indulgents, dotant-lo de la llibertat d'executar un servei de canvi competitiu.

"En resposta a les decisions de la Xina, ens estem movent la nostra IP de Hong Kong a un lloc en alta mar. Pel que està registrat en diverses ubicacions i tenim gent en múltiples ubicacions. D'aquesta manera mai es veurà afectada per un òrgan regulador ", va explicar Zhao.

L'intercanvi comercial ha experimentat un sorprenent èxit des del seu llançament l'estiu, i ara fins i tot es senti al voltant dels deu millors en termes de volum d'operacions de 24 hores en Coinmarketcap.

Per què és Binance tornat tan popular, i és útil per a les seves operacions moneda digital?

El suport de divises

Binanceoffers un intercanvi de cripto-cripto, el que significa que no facilita cap monedes fiduciàries. Això permet que la plataforma per treballar lliurement, direcció clara de qualsevol cinta o regulació vermell (per ara).

Honoraris

En un espai competitiu, l'estructura de taxes en Binance és d'avantguarda. Membres del seu equip han afilat els seus ganivets i es llesca l'oposició de diferència.

Una taxa fixa de 0,1% és molt atractiu per a qualsevol operador que no té de liquidació Fiat immediata. Increïblement, soscava més altres bosses grans, alguns dels quals cobren a l'alça de 0,2%. Aquesta és una diferència bastant considerable si es treballa amb grans comandes.

De moment, BNB, el testimoni Binance nativa, fins i tot ofereix un descompte del 50% en aquesta quota de comerç quan es treballa amb la moneda.

Els dipòsits són gratis, com era d'esperar (en general és l'enviament de la cartera que paga els honoraris blockchain amb cryptocurrencies). Les taxes de retir, que s'apliquen, encara que generalment es correlacionen amb les taxes de transacció blockchain. La comissió per retir sembla estar actualitzat de forma regular per tractar d'oferir un preu just.

En el moment de l'escriptura, una retirada Bitcoin costa al voltant de $ 8, mentre que una retirada litecoin és d'al voltant de $ 0,33. És un signe dels temps de Bitcoin. És una bona idea no es mogui al voltant de Bitcoin, si és possible, ja que va a menjar en els seus beneficis; tractar d'usar més ràpid i opcions més barates com litecoin si és possible.

Atenció al client

Binance fa un treball adequat en termes de la seva atenció al client. La majoria de les investigacions s'han de fer a través del formulari de contacte de correu electrònic del lloc, i després d'això, és simplement una qüestió d'esperar. Igual que amb la majoria de les principals borses de comerç, és possible que hagi d'esperar un temps per a una resposta, simplement a causa del gran creixement de la demanda.

Hi ha un codi QR de servei al client WeChat per aprofitar que pot ajudar a través d'un xat en viu ràpida, però algunes de les respostes estan automatitzades (i en xinès). En les proves de la WeChat, he rebut inicialment una resposta automàtica que apunta mi donar suport enllaços de la pàgina. Cinc minuts més tard, una altra notificació va revelar el que semblava ser un visitant humà en l'altre extrem. El meu xinès no era prou bo per desxifrar els missatges sense Google Translate, però tot sembla legítim.

Feliçment, la pàgina web és totalment multilingüe, de manera que la majoria de la gent ha de portar bé en un idioma o un altre. Anglès, francès, espanyol, alemany, coreà, japonès i xinès són totes les opcions a la borsa. Aquesta és una altra avantatge real per Binance ja que tracta de competir com un intercanvi moneda digital global.

L'opinió pública / comentaris en línia

Hi ha molt que agrada d'Binance, i molts comerciants segueixen sent optimistes sobre el servei. Taxes baixes, un canvi sensible, i els desenvolupadors amb un historial provat deixen la majoria de les persones radiants. Binance general, s'ha considerat un èxit global en la seva curta vida fins ara.

Una cosa a tenir en compte és que Binance ofereix un programa d'afiliats, que rep una gran quantitat de persones que parlen molt bé d'ell mentre tractava d'empènyer als seus enllaços d'afiliats per guanyar alguns diners extra. Prengui cada crítica positiva es llegeix amb un gra de sal si és acompanyat per un enllaç d'afiliat.

Un problema important sembla ser una espina al costat de la pàgina: Molts reviewscomplain sobre una confirmació / SMS defectuosa 2FA. La naturalesa temperamental d'aquesta configuració per Binance vol dir que alguns clients tenen dificultats per retirar fons. De fet, és un problema tal que les acusacions d'estafa s'han apuntat al servei.

Per ser honest, hi ha perspectives dodgier a tota la indústria, i veig això més com un problema tècnic que una estafa. És probable que aquest contratemps es pot planxar a terme en 2018, després de la qual cosa espero que l'intercanvi Binance conduir a una capitalització de mercat encara més gran.

Conclusió: És Binance un bon intercanvi?

Quan vam tirar tot junt i mirem Binance objectivament, els avantatges superen amb escreix els inconvenients. Això és més que es pot dir d'alguns altres competidors. Taxes baixes de la borsa juntament amb el coneixement demostrat l'equip de com construir una plataforma d'operacions és suficient perquè sigui un jugador important.

No és estrany que l'èxit va seguir el servei durant els seus primers mesos. Cal afegir a això la capacitat d'oferir un servei veritablement a tot el món lluny de les urpes del govern xinès, i no hi ha molt per aturar Beiji Tecnologia.

No hi ha suport Fiat és sempre una mica frustrant, però és comprensible en la majoria de les circumstàncies. Si es pot reunir un suport superior al client de classe i desfer del seu problema tècnic imparell, Binance és que cal veure en l'any 2018.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust