Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum | Catalan.Lamareschale.org

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Bitfinexis major borsa de Bitcoin del món per volum. 5.770.000 de bitcoins negocien a través d'Bitfinex des de mitjans d'abril a mitjans d'octubre de 2017, gairebé el doble del volum dels competidors més propers de Bitfinex, incloent Kraken (3,65 milions de BTC) i Coinbase (3.060.000 de BTC).

Alt volum és important per als comerciants, ja que garanteix una difusió baixa, que és la diferència entre la millor oferta i demanda els preus.

Cortesia de Bitcoinity.org, aquí és un gràfic del volum durant aquest període, amb Bitfinex es mostra en taronja:

Així que si Bitfinex és el més gran, que ha de ser la millor, oi? Bé…

Dificultats Bitfinex

No és cap secret que Bitfinex ha experimentat la seva quota de problemes. El robatori d'abril de 2016 prop de 120.000 BTC d'Bitfinex s'erigeix ​​com el segon major robatori en la història de Bitcoin, empetitit només per la pèrdua de prop de 750.000 BTC per la muntanya del Gox.

La diferència clau entre gox i Bitfinex és que aquest últim va fer als seus clients el seu conjunt. Tot i que no es van veure afectades tots els comptes, Bitfinex va prendre la decisió de difondre la pèrdua d'entre tots els seus clients; tots els usuaris van prendre el 36% "retallades" en els seus valors de compte. Un any més tard, tots els clients van ser totalment compensades, almenys els que havien celebrat les seves fitxes BFX, el que va representar pagarés de Bitfinex.

Els problemes no van acabar aquí per Bitfinex. A l'abril de 2017, els comptes bancaris de l'Bitfinex es van congelar pel seu banc corresponsal, Wells Fargo. Aquesta situació es va mantenir durant setmanes, donant lloc a queixes dels clients i tot tipus de distorsions en els preus de Bitfinex. El servei normal va ser finalment restaurada, encara que dòlars nord-americans i clients dels Estats Units ja no són acceptats per Bitfinexas resultat d'aquests mals de cap bancàries.

Això vol dir que no hi ha manera de finançar la seva compte Bitfinex amb la moneda fiduciària en el moment.

Característiques avançades de comerç

Bitfinex compta amb una interfície gràfica d'usuari avançada, adaptable, de més de 50 parells de negociació (per exemple, BTC / ETH), i els tipus d'ordres abundants, com ara límit, mercat, alt, alt límit, trailing stop, omplir o matar, i les ordres a escala. Aquestes característiques es combinen per fer que sigui un intercanvi popular entre els comerciants moneda digital més sofisticats.

Suport de divises i taxes

Bitfinex és tècnicament un intercanvi de tots els cripto a l'actual.

Bitfinex això, corretja de suport (USDT), el quasi-Fiat símbol no oficial vinculat al preu del dòlar. De fet, Bitfinex és un important accionista de corda i és, probablement, el titular de la majoria d'aquestes monedes.

Mentre Tether és molt útil per als comerciants, sent (en general) com estable a preu com el USD sense els inconvenients relacionats dels temps de transferència internacionals lents i cars, segueix sent vulnerable al risc regulador significatiu.

Dipòsits lliures i withdrawalsare bastant barat disponible per Bitcoin i els següents altcoins i fitxes ICO: litecoin, Etereum (Classic), Zcash, Monero, Dash, ondulació, Iota, EOS, Santiment, OmiseGO, Bcash, NEO, Metavers ETP, Qtum, Aventus, EDO, i Bitcoin or.

Mercats i Serveis

A més de proporcionar aproximadament 51 parells d'intercanvi de divises per a una varietat de parells de divises (per un preu moderat màxim beneficiari de 0,2% o una quota fabricant de 0,1%), Bitfinex també proporciona mercats per a l'anomenada cadena de Split Tokens (CST). Aquests presenten un mètode perquè els titulars de Bitcoin a especular sobre l'èxit de futurs intents de forquilla durs, com SegWit2x.

Per a aquells que vulguin intercanviar grans quantitats ($ 100.000 +) de moneda digital privada, Bitfinex proporciona un sistema de negociació over-the-counter (OTC). Aquest servei s'ajusta, i, presumiblement, assegura, grans ofertes privades.

Les operacions de marge i el finançament de marge

Marge multiplica tradingessentially exposició al mercat d'un operador a través de l'apalancament, de manera que un moviment $ 10 en el preu de Bitcoin a 10x apalancament donaria lloc a un guany o pèrdua de $ 100. Bitfinex ofereix un màxim de palanquejament 3.3x.

Finançament marge permet als usuaris presten liquiditat als comerciants de marge a canvi de pagaments d'interès diaris. Per al càlcul dels rendiments potencials, es recomana la calculadora BFXdata útil.

Avís: Les operacions de marge s'amplifica tant risc a l'alça com a la baixa i no es recomana per als nous operadors. Finançament marge bloqueja els seus fons en Bitfinex durant la durada del préstec.

La compra dels límits

Com Bitfinex enumera una quota beneficiari de 0,1% per als quals el comerç $ 30 de milions o superior al mes, es pot suposar que no hi ha un límit de compra més enllà de l'oferta del mercat.

Intimitat

Bitfinex requereix la verificació per a l'ús de la corretja i els recessos moneda digital accelerats. No obstant això, el canvi es manté perfectament utilitzable per a aquells que només volen proporcionar una adreça de correu electrònic. Bitfinex també ofereix accés directe a través d'un servei de Torhidden.

Conclusió

Si ets nou en moneda digital i mirant per aconseguir les seves primeres monedes, Bitfinex no és per a tu. La manca d'opcions de finançament Fiat fa que sigui impossible comprar amb els diners cripto regular. Fins i tot si vostè se les arregla per finançar la seva compte, la interfície complicada per descomptat, tindrà temps per dominar i es cometen errors costosos més probable. S'aconsella als nouvinguts a seguir amb un canvi simple que ofereix una varietat d'opcions de pagament familiars.

D'altra banda, si vostè és un comerciant experimentat moneda digital, Bitfinex probable que ofereix tot el necessari i més. El cap del sorteig és probablement alta liquiditat Bitcoin i Etereum de la plataforma, però el seu marge de finançament, el palanquejament, i múltiples tipus d'ordres ofereixen una gran flexibilitat.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016