Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Bithumbis un intercanvi moneda digital amb seu a Seül, Corea del Sud. Fundada el 2013, que permet la compra, venda i emmagatzematge de Bitcoin, així com una sèrie d'altres cryptocurrencies. No només és un dels més grans i de major volum d'intercanvis moneda digital a Corea del Sud, que és també un dels líders mundials en termes de volum de transaccions Bitcoin.

Operat per una companyia anomenada BTC Korea.Com Co Ltd, la seu de Bithumb es troba a Seül, Corea del Sud. Poc més del que es coneix sobre l'empresa, ja que hi ha molt poca informació que es troben en línia. Pel que fa a la plataforma en si, és molt senzill d'utilitzar amb poc en el camí de característiques avançades, de manera que és ideal per als principiants que busquen una plataforma fàcil d'usar i sense massa complicacions.

Afortunadament, vostè no ha de ser fluid en coreà per poder utilitzar Bithumb. L'intercanvi suporta múltiples idiomes, amb Anglès, espanyol, xinès, japonès, hindi i també en oferta. Quan es tracta de comerç, hi ha tres opcions principals de Negociació: La negociació en general, fàcil de comerç, i el comerç reservada. Aquestes opcions li ofereixen certa flexibilitat depenent del que vol comprar i vendre moneda digital.

El suport de divises

Amb Bithumb ser un intercanvi moneda digital amb seu a Corea del Sud i que serveix principalment a la gent de Corea del Sud, que només ofereix parells de negociació amb el won sud-coreà (KRW). Per desgràcia, no hi ha aparellament de BTC / ETH disponibles fins ara, però això pot fer-se disponible en un futur pròxim.

A continuació, trobareu la llista completa dels cryptocurrencies que s'ofereixen actualment en Bithumb. Els últims mesos han vist l'addició de litecoin (LTC), Bitcoin Or (BTG), i Zcash (ZEC). Hi havia rumors que Bithumb seria l'addició de NEO, però això no ha succeït fins al moment.

 • Bitcoin (BTC)
 • Etereum (ETH)
 • Dash (DASH)
 • Litecoin (LTC)
 • Etereum clàssic (ETC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Efectiu (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Qtum (QTUM)
 • Bitcoin Or (BTG)

Suport als països Bithumb

Igual que amb la majoria dels intercanvis de xifrat, Bithumb està disponible per a la majoria dels països. De fet, fins i tot s'ofereix suport al client internacional. No obstant això, val la pena comprovar la legalitat de moneda digital en el seu lloc abans d'operar. També cal tenir en compte que l'opció única moneda fiduciària és el won; no hi ha opció per al comerç amb l'USD, EUR, GBP o.

Honoraris Bithumb

Els honoraris del Bithumb són competitius. Fer un dipòsit a Bithumb està lliure. Aquest és el cas si vostè està dipositant guanyat o moneda digital com Bitcoin o Etereum. Retirar won porta una quota de 1.000 KRW, el que equival a $ 0,92, el que de moment d'escriure aquest article. Pel que fa a la retirada de la criptografia, les taxes són les següents:

 • Bitcoin (BTC): 0,0005 Bitcoin
 • Etereum (ETH): 0,01 Etereum
 • Dash (DASH): 0,01 Dash
 • Litecoin (LTC): 0,01 litecoin
 • Etereum Classic (ETC): 0,01 Etereum Classic
 • Ripple (XRP): 0,01 Ripple

Taxes baixes d'Bithumb són una de les seves principals avantatges. No obstant això, tot i que les seves comissions d'operació són baixos, si es troba fora de Corea del Sud, és poc probable que beneficiar-se d'aquesta mesura que haurà de tenir en compte les taxes de conversió i les taxes de transferència internacionals.

Atenció al client Bithumb

Mentre que els intercanvis moneda digital fan la compra i venda de xifrat relativament ràpida i fàcil, sovint es deceben quan es tracta de l'atenció al client. Bithumb ofereix un servei d'atenció al client 24/7. El que és més, no hi ha suport internacional al client disponible en Anglès. Així que si vostè està interessat en utilitzar aquest intercanvi moneda digital de Corea del Sud, almenys pot fer-ho amb el coneixement que hi ha ajuda si la necessita.

Segons el lloc web oficial de Bithumb, les trucades internacionals es cobren a una taxa nacional normal. No obstant això, si vostè no està interessat en les trucades a l'estranger, pot posar-se en contacte amb ells per correu electrònic.

L'opinió pública i els comentaris en línia

No hi ha una enorme quantitat d'informació que es troben en anglès en relació amb Bithumb perquè la immensa majoria dels seus usuaris es basen a Corea del Sud. No obstant això, hi ha hagut alguns comentaris en línia de Bithumb. El consens general és que es tracta d'un intercanvi d'alt volum amb taxes raonables.

Bithumb és el més popular d'intercanvi moneda digital de Corea del Sud, com s'evidencia pels seus alts volums d'operacions, sobretot en el cas de Bitcoin. No obstant això, aquest intercanvi no està exempta de problemes; 2017 va veure a dos problemes notables que van ser notícia en el món de la criptografia.

Al juliol de 2017, segons els informes, Bithumb hackejat, amb prop de 1,2 mil milions d'won robats dels comptes dels usuaris. Hi ha cert debat sobre la font de la cort. Bithumb va negar que els seus servidors havien estat piratejats, indicant que l'ordinador de casa d'un dels seus empleats havia estat compromesa.

En qualsevol cas, es diu que s'han afectat uns 30.000 usuaris. Després del tall Bithumb, Bithumb va anunciar plans per compensar als usuaris. En tot cas, l'experiència va ser un gran recordatori per no deixar grans quantitats de moneda en les borses. En el seu lloc, la transferència de les seves monedes per a una cartera per a la seva custòdia.

Un altre problema es va produir al novembre de 2017 quan els servidors Bithumb crashedas un gran nombre d'usuaris va tractar de vendre el seu Bitcoin efectiu. Això va donar lloc a molts usuaris a perdre una quantitat significativa de diners com el preu va caure ràpidament. Un cop més, això ens envia un missatge que no és prudent posar la confiança incondicional en qualsevol intercanvi moneda digital, ja que qualsevol cosa pot passar.

Conclusió

En general, Bithumbis un simple intercanvi moneda digital que és relativament fàcil d'utilitzar. No obstant això, els operadors amb experiència és probable que prefereixen altres intercanvis causa de la falta de característiques avançades de Bithumb. Les taxes baixes i suport al client 24/7 són definitivament avantatges, però aquests poden ser negats pel fet que vostè ha de considerar els tipus de canvi i les taxes de transferència internacionals si no estàs amb seu a Corea del Sud.

També hi ha algunes preocupacions sobre la seguretat i la fiabilitat de Bithumb, i això no és ajudat pel fet que hi ha molt poca informació sobre la companyia en línia.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016