Revisió de BitMEX: és una borsa legítima dintercanvi de marges de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de BitMEX: és una borsa legítima dintercanvi de marges de Bitcoin?

Revisió de BitMEX: és una borsa legítima dintercanvi de marges de Bitcoin?

BitMEX ofereix un marge de negociació servicefor experimentats, comerciants Bitcoin professionals. Fins al palanquejament 100x està disponible per als usuaris de Bitcoin i una selecció de altcoins per als mercats de comptat i de futurs.

En aquesta revisió, anem a veure les característiques BitMEX té en oferta, els seus mètodes de funcionament, i en última instància si l'intercanvi s'adapti a les seves necessitats.

Suport de divises

BitMEX és un servei moneda digital només amb Bitcoin com la seva opció comercial important. Els clients també tenen accés a una selecció saludable d'altres altcoins, incloent els següents:

  • Guió
  • Etereum
  • Etereum Classic
  • Litecoin
  • Qtum
  • Monero
  • Ris
  • Tezos
  • Zcash


Bitcoin oficis tenir dues opcions al comptat i el comerç de futurs, mentre que totes les altres monedes tenen només els mercats de futurs. Actualment, no hi ha suport per a la moneda fiduciària, i l'intercanvi només s'ocupa de Bitcoin; això significa que els guanys i pèrdues es mostren a Bitcoin fins i tot quan es treballa amb contractes altcoin. En triar la seva plataforma de negociació, és important tenir això en compte. La liquiditat de altcoins no sempre és fiable, i vostè haurà de fer dipòsits i recessos en Bitcoin.

Suport als països

BitMEX en si és una companyia registrada a la República de les Seychelles, però com amb la majoria de les operacions de Bitcoin, és un servei a tot el món. L'intercanvi no limita l'accés a algun lloc gràcies a la naturalesa moneda digital del lloc. Les lleis locals poden afectar el seu ús del servei, però això està fora del control de l'empresa.

El volum d'operacions de la borsa realment reflecteixen el seu ús a tot el món. S'asseu còmodament amb regularitat en els cinc primers a Coinmarketcap, amb alça de 2 $ bilió Bitcoin volums de comerç en un període de 24 hores.

Honoraris

Els honoraris són molt competitius en BitMEX. De fet, la majoria dels usuaris a trobar gairebé insignificant en relació amb els beneficis gruixuts que es faran si vostè és un operador expert. La quota prenedor es fixa en 0,0750%, i la quota de decisions pot ser -,0250%, de manera que el marcador de realitat agafa una mica de descompte en els oficis. Fes un cop d'ull als anuncis tarifa completa aquí.

Els dipòsits i recessos segueixen sent de forma gratuïta, que sempre és molt agradable, no ha de quedar amb algun cost addicional un cop que hagi acabat de comerç (amb excepció de les despeses de la xarxa Bitcoin).

En general, les taxes fan per a una atractiva la llegeixi en BitMEX, especialment en comparació amb altres borses més importants, en els quals les taxes en general es sentin al voltant del 0,25%.

Atenció al client

En general, sembla que el BitMEXteam tractar de proveir el mercat en expansió i tractar d'alleujar la pressió del seu servei al client.

S'ofereix suport a través d'un bitllet electrònic, que és bastant estàndard per a la indústria. L'aspecte molt agradable del servei és el lloc web, que està ple d'informació i serveis d'utilitat. El centre de suport li dóna un resum taca de l'intercanvi i ajuda a educar els usuaris sobre les transaccions complexes.

Actualitzar en temps real omplen el lloc també. Un quadre d'avís a la part superior esquerra manté els usuaris al dia amb les actualitzacions i problemes. Per exemple, el següent missatge va ser publicada durant la redacció d'aquest article:

"BitMEX està experimentant la càrrega sense precedents en aquest moment a causa dels recents moviments de preus de Bitcoin. El nostre equip motor està treballant a temps complet per millorar el rendiment, oferint una millora de rendiment del 20% el divendres i amb més per venir. Per sobre de tot, BitMEX s'ha compromès a la correcció del seu motor de comerç i auditoria de correcció en temps real. Posicions i ordres BitMEX sempre són internament consistents d'obert a tancar ".

Un xat en directe entre els comerciants també al llarg de les paparres a la part inferior dreta de la pantalla. Si bé això pot no ser una línia directa amb BitMEX, segueix sent realment bo per ser capaç d'interactuar amb altres operadors Bitcoin des de l'interior de la bossa-positiu, que és conegut com el trollbox.

La informació de seguretat es carrega en el lloc web, que és sempre una necessitat per a mi quan estic mirant un nou intercanvi. Amb BitMEX, pot trobar ràpidament qui és propietari de la plataforma i la forma en què estan mantenint els fons d'assegurança. Recessos Multisig que només els socis poden signar, emmagatzematge en fred, i Amazon Web Services són els aspectes més destacats pel que fa a la seguretat.

L'opinió pública / revisions en línia

No hi ha un diluvi de comentaris públics per BitMEX. No hi ha massa per llegir sobre els grans llocs de revisió com trustpilot, probablement pel fet que el caràcter tècnic de les operacions de marge no s'entén àmpliament pel públic en general. No hi ha històries de terror s'han ofert malgrat una caça decent. Reddit i fòrums similars tendeixen a estar més ple de qüestions tècniques i xerrades.

Al meu entendre, això presenta un signe positiu per a l'intercanvi comercial, com tots sabem males crítiques en general s'estenen com la pólvora.

Conclusió: És BitMEX un bon intercanvi?

Si vostè sap el que està fent i vol un derivat moneda digital líders en el mercat la plataforma de negocis, a continuació, BitMEX serà una elecció feliç per tu. Per a aquells que busquen una forma més simple intercanvi de comprar i vendre alguns Bitcoin, li suggereixo que busqui en algunes altres opcions més fàcils d'utilitzar.

El BitMEXteam utilitzar la seva experiència financera i desenvolupament web per crear una plataforma de polit que permet el comerç suau al mateix temps mantenir informat l'usuari. Sobre l'actualització en viu, com la pestanya anunci i la funció de xat en viu, que proporcionen poc avantatge addicional en assegurar-se que no es perdi de notícies crucial. Els honoraris arrodonir les coses que fan que l'intercanvi d'un atractiu tot-al voltant paquet.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient