Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Bitstamp és una de les plataformes d'intercanvi moneda digital més antigues i respectades. Ha estat en funcionament des de 2011.

L'intercanvi és el més adequat per als usuaris moneda digital intermedis i experimentats que necessiten per al comerç Bitcoin, altcoins i monedes fiduciàries. Bitstamp busca oferir als usuaris una manera de baixa taxa d'intercanvi de monedes digitals en grans quantitats. És especialment popular entre els europeus, ja que es va desenvolupar a Luxemburg i ara té oficines a Londres.

En aquesta revisió, es troba una mirada en profunditat a Bitstamp, incloent les seves principals característiques, les seves monedes compatibles, i si en última instància s'ajusti a les seves necessitats.

Resum de l'empresa

A causa de que ha estat en funcionament des de 2011, Bitstamp ha desenvolupat un servei molt respectat, de confiança i fiable. Va ser un dels primers intercanvis creades originalment per al comerç Bitcoin com un competidor de la llavors popular Mt. Gox.

Muntanya Gox va ser un cop la bossa principal de Bitcoin, manipulació gairebé el 70% de les transaccions. Amb seu a Tòquio, la plataforma va ser derrocat pel hack Bitcoin més infame, que va veure 850.000 monedes robades. Moltes persones van perdre grans sumes de diners que mai van ser recuperats.

Base europea de Bitstamp ha fet que sigui una potència en la indústria moneda digital, i la plataforma sap el que està fent quan es tracta de la blockchain. Ha navegat els sots, torçant els camins de Bitcoin, i és millor per a ell.

Servei de Bitstamp és el més adequat per a algú amb una mica d'experiència moneda digital. Malgrat avantatge de Bitstamp a la competència, la usabilitat del lloc no és molt senzill i és una mica sofisticat per a novells. Els serveis com ara Xapoor Coinbasemight ser més fàcil si vostè està mirant per comprar els seus primers bitcoins.

Monedes suportades

Bitstamp funciona amb euros i dòlars nord-americans per a les opcions de moneda fiduciària. Si vostè té un compte bancari europea, podràs trobar el servei particularment útil perquè es pot dipositar els diners mitjançant transferència bancària. Això ajuda a evitar les taxes de targetes de crèdit forts.

Els cryptocurrencies que s'ofereixen són els que es podria esperar d'un canvi important: Bitcoin (BTC), Etereum (ETH), litecoin (LTC), i l'ondulació (XRP) totes les opcions de negociació i la cartera tenir.

Països admesos

Bitstamp ofereix europeus amb gran suport, sobretot els que tenen comptes de banc en euros. Les transferències bancàries dels comptes en euros són la forma més barata d'usar el servei si vostè diposita la moneda fiduciària. Bitstamp també ara permeten dipòsits a través de targeta de crèdit, el que obre les opcions més fàcils per a la resta del món, però, és una opció costosa.

Bitstamp té oficines a Luxemburg, el Regne Unit i els Estats Units. És molt reconfortant saber que tenen un número de telèfon i adreça del Regne Unit, fent que se sentin una mica més de confiança.

Taxes de canvi

Dipòsits, recessos i les comissions d'operació amb Bitstamp són generalment bastant barat en comparació amb la majoria dels intercanvis. La taxa de dipòsit és només 0,05%, que és bastant baix. Altres intercanvis poden ser particularment cobdiciós en aquesta àrea, tenint 2%, 3%, o fins i tot 4%.

Les comissions d'operació varien depenent de la seva compra i venda de quantitats. La quota de comerç més alt és de 0,25% per a quantitats menors de $ 20.000, i es pot caure fins a un mínim de 0,10% si es té la sort de poder treballar amb més de $ 20.000.000. Un cop més, aquests són taxes relativament insignificant en comparació amb alguns competidors.

Aneu amb compte amb l'ús de la targeta de crèdit. Dipositar a través de targeta de petites quantitats li costarà molt car. Quantitats menys de $ 500 inclouen un càrrec per ni més ni menys de 8%.

Els dipòsits i recessos en Bitcoin, litecoin i Etereum són gratuïts.

Podeu trobar una llista completa dels honoraris aquí.

Atenció al client

Atenció al client per a empreses moneda digital i blockchain pot ser bastant poc fiable i pot variar d'una companyia a una altra, o fins i tot un client a un altre. Trobareu els usuaris parlar sobre les experiències bones i dolentes amb Bitstamp, el que és d'esperar perquè una empresa pionera en el desenvolupament d'una indústria.

Pot, per descomptat, posar-se en contacte amb Bitstamp través de correu electrònic, i se li sol obtenir una resposta en un termini de 24-72 hores, depenent de la naturalesa de la consulta. Regne Unit número de telèfon de l'empresa també està disponible per cridar en cas d'emergència.

També hi ha una pàgina de preguntes freqüents decent. Moltes empreses limiti a parlar a aquesta àrea dels seus llocs web, però en realitat Bitstamp proporciona informació en profunditat que ha de respondre a les preguntes més importants.

Opinió pública

Bitstamp és un operador respectat i es porta a terme generalment en alta estima pels consumidors. Com es va esmentar anteriorment, el negoci és ara més de sis anys d'edat, pel que està obligat a desenterrar algunes males crítiques si es mira per ells. Una ràpida cerca a Google de reviewdoes Bitstamp tirar una mica d ' "estafa o no?" titulars, però aquests es dissipen ràpidament després d'una posterior lectura.

Per ser honest, és molt probable trobar aquest tipus de preguntes que pesen sobre la majoria dels intercanvis, ja que el públic no acaba de confiar en el món moneda digital en el seu conjunt encara. En general, sempre es va a trobar males crítiques sobre empreses Bitcoin perquè moltes persones no entenen com utilitzar els serveis.

Europeus com Bitstamp gràcies a les opcions assequibles que he esmentat anteriorment. És una plataforma creïble i respectat.

Seguretat

Bitstamp ajuda a dirigir la indústria amb els seus procediments de seguretat de primer nivell. Un cop més, la plataforma té una bona reputació i de confiança a això.

Qualsevol bipedestador molt temps en la indústria tindrà el seu historial de problemes quan es tracta de seguretat. Bitstamp va patir talls i es va aturar el comerç de vegades durant 2014 i 2015, l'últim dels quals va veure 19.000 bitcoins robats. Un considerable suma considerable, però no és tan catastròfica com en el cas de la Muntanya Gox. Moltes coses han canviat des de llavors, i la indústria ha recorregut un llarg camí.

Bitstamp ofereix opcions cartera segures per als seus clients. La majoria dels fons dipositats dins de la central estan en l'emmagatzematge en fred, el que significa que estan fora de línia i no pot ser hacker. 2fa també protegeix al seu compte d'usuari perquè els lladres no són capaços d'accedir-hi amb només una contrasenya. És bastant normal tenir aquests mètodes ara, i vostè ha de tenir cura amb qualsevol de les empreses que no fan servir ells.

Conclusió

Bitstamp proporciona un intercanvi de baixa taxa per als usuaris moneda digital que busquen una manera sòlida per al comerç. Ha estat al voltant de la quadra (cadena) i sap com oferir un servei digne per a grans quantitats comercials. És una plataforma convenient per a aquells que busquen treballar amb euros i una bona selecció de grans cryptocurrencies. Pot sentir-se segur en el coneixement que va mantenir grans quantitats de fons d'assegurances. L'únic inconvenient és que és una mica complicat per als novells Bitcoin que no entenen els mercats comercials.

Si vostè sap el que està fent, llavors trencar amb Bitstamp; si vostè està buscant per fer la seva primera compra de xifrat, llavors potser començar amb una plataforma d'intercanvi més fàcil.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?