Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Bittrexis un intercanvi moneda digital Estats Units que ha crescut en popularitat entre els comerciants de xifrat des del llançament de les seves operacions al desembre de 2014. El seu creixement constant ha fet que sigui una de les bosses altcoin més preferits en el mercat.

Gran part de l'èxit de Bittrex és el resultat del seu equip fundador de professionals de seguretat amb experiència, que es dedica a mantenir un intercanvi simple, ràpid, fiable i segur. Amb un munt de casos de col·lapse i intercanvis hackejats a la indústria, els comerciants aprecien un proveïdor de la plataforma que no perd els seus diners.

Bittrex va ser fundada per Bill Shihara (cofundador i CEO), Richie Lei, Rami Kawach, i Ryan Hentz. Es basa fora de Las Vegas, Nevada. La companyia fa un punt per complir amb les lleis de diners d'Estats Units, la qual cosa és evident en la configuració i estructura del seu canvi.

La signatura amb Bittrex

La signatura amb Bittrex és un procés bastant senzill, especialment si el que busques al comerç són parells moneda digital. Amb un nom, adreça de correu electrònic, data de naixement, i la verificació del número de telèfon, pot començar a operar utilitzant un compte verificat bàsica en menys de trenta minuts.

Verificacions de grau superior requereixen l'intercanvi de més detalls per desbloquejar una opció més àmplia de les instal·lacions. Per exemple, el nivell verificat millorada permet als operadors realitzar dipòsits i recessos en les transferències electròniques de Fiat per valor de $ 10.000 o superior.

Varietat de Altcoins

Una vegada que tingui un compte verificada, una excel·lent varietat de altcoins en comparació amb qualsevol intercanvi estarà disponible per a vostè. Més de 250 altcoins estan disponibles per a la negociació amb Bitcoin, Etereum i monedes fiduciàries en forma d'U $ S-Tether i BitCNY.

Bittrex fa un esforç per sumar i prometedors altcoins després de veto acuradament els seus codis font i l'exclusió de cotització de les monedes inactives.

Mentre que algunes monedes de la bomba-and-dump han aconseguit burlar el procés de selecció, l'objectiu d'Bittrex és elevar la qualitat dels anuncis globals de monedes. Si hi ha un ICO que s'acaba d'acabar, un nou llançament blockchain, o fins i tot una forquilla poc ramificada, que està obligat a trobar a Bittrex.

Monedes de forquilles durs

Bittrex revisa acuradament totes les monedes de forquilles durs o imminents llançaments des de l'aire abans de proporcionar suport i càrrec en els comptes dels clients. Sovint, tan aviat com les xarxes són prou estables, diverses monedes parits de forquilles durs es posen a disposició del comerç.

Un exemple és el posseïdor de monedes recent Zclassic (ZCL), que va ser administrat professionalment per donar suport a la nova moneda ZenCash (ZEN). Una altra pròxima forquilla Bitcoin or dur segueix sent objecte d'examen, però una vegada que té èxit, BTG s'afegirà per al comerç de la mateixa manera que en el Bitcoin Bitcoin forkof efectiu i el Etereum Classicfork de Etereum.

Comercials, recessos i càrrecs

Malauradament, Bittrex encara no suporta l'apalancament i les operacions de marge, i només les operacions al comptat que s'ofereix per a tots els llistats de monedes. L'intercanvi està treballant en un nou motor de comerç que donarà suport a les operacions de marge i els tipus d'ordres avançades aviat.

Dit això, però, el motor de cotització actual s'encola a la perfecció característiques juntes automatitzats comercials, com ara pèrdua de la parada, bones 'fins cancel·lada (GTC), i comprar o vendre instantània, amb totes les eines de gràfics tècnics estàndard que necessita un comerciant. Els clients elogien contínuament interfície d'operacions de la Borsa per les seves ràpids temps de càrrega, sense incidències de penjoll o retards.

Les taxes i volums

Trading feesare lleugerament superior en Bittrex en comparació amb la mitjana de la indústria. A més, no hi ha ni rebaixes per a les operacions de major volum ni els models d'incentius per als prenedors i els responsables. Una comissió plana 0,25% s'aplica a tots els oficis.

No obstant això, les taxes han fet poc per esmorteir el nombre de clients d'inscriure. Bittrex ha vist un augment visible en els seus volums d'operacions des 2014, i ara està aconseguint a Poloniex, l'intercanvi altcoin amb els més alts volums. En poc menys de tres anys, els volums de Bittrex han ampliat des d'un mínim de 0,1% a 0,5% del volum de Poloniex.

Tot i així, té Bittrex recessos més ràpids i execució d'ordres més fiable que els Poloniex malgrat els seus volums relativament baixos.

Seguretat

Seguretat sense precedents és punt de venda més important de Bittrex. L'equip fundador, que comprèn experts en seguretat informàtica amb més de 40 anys d'experiència combinada, dóna prioritat a la seguretat en totes les seves decisions de desenvolupament. Tres anys després del llançament, Bittrex ha aconseguit la rara proesa de no haver patit qualsevol violació o d'haver perdut els fons dels clients.

Bittrex ha posat en marxa una estratègia de cartera elàstica, de múltiples etapes que sempre manté el 80% -90% dels fons de seguretat fora de línia. Mentrestant, a la banda del client, l'autenticació de dos factors és una necessitat per a tots els recessos i les crides a l'API; si no està activa, s'imposa un límit en els recessos per als clients sense 2FA configurat.

Havent dit tot això, un usuari recentment en contacte amb nosaltres per fer-nos saber que el seu compte va ser hackejada. Pel que sembla, els hackers van poder accedir al seu compte de Bittrex i canviar la configuració 2FA sense necessitat de verificació de correu electrònic. L'usuari va ser bàsicament llavors bloquejat. Bittrex no va respondre a aquest cas a partir del moment de l'escriptura. Pel que una paraula d'advertència - no utilitzi Bittrex sense 2FA habilitat, ja que si algú obté dades del seu compte es pot bloquejar amb eficàcia cap a fora.

Atenció al client

De tant en tant, certs comptes seran suspendedpending temporalment realització d'una revisió. El procés ha estat molt criticada dels propietaris dels comptes congelades, que han pres als fòrums d'Internet per expressar les seves queixes en línia.

Pel que sembla, aquesta situació ha estat succeint des de fa algun temps, amb només una mínima resposta per part de l'equip Bittrex. En general, d'acord amb Bittrex, només al voltant del 0,1% dels comptes es veuen afectats per suspensions, tancaments, o prohibicions totals. No obstant això, en l'últim mes, més de cinquanta fils s'han obert en diversos fòrums BTC que fa a aquest assumpte.

Si es vol evitar aquest inconvenient, és millor tenir les seves credencials a la mà en cas que el seu compte es troba en posició. La majoria de les queixes es troben en línia són part dels usuaris en els mercats emergents; requisits de baix nivell de Bittrex semblen apel·lar als mercats sense servei.

Fins i tot amb la seva seguretat de primer nivell, major decepció de Bittrex és la seva atenció al client. L'opinió pública sobre la velocitat de resposta als tiquets de suport és pèssim pel que fa a la verificació, els problemes de servei al client, i Informes de seguiment sobre els comptes que estan sota revisió.

Conclusió

Encara Bittrex pot ser considerat un excel·lent intercanvi per a novells i els comerciants que busquen una plataforma robusta, segura en la qual al comerç múltiples cryptocurrencies, la seva falta d'atenció al client i la recent congelació dels comptes fan una opció qüestionable.

Amb massa freqüència, els intercanvis sacrifiquen l'atenció al client i la satisfacció de continuar operant i s'expandeix en l'espai cripto en constant evolució. En aquest cas, l'ultratge públic sembla massa fort com per ignorar-lo.

Utilitzeu Bittrex amb precaució per ara, i no dipositar qualsevol quantitat que no es pot permetre el luxe d'haver congelat durant un cert període de temps. Això, però, és una veritat lamentable per a gairebé tots els Bitcoin exchangeout allà.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit