Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar | Catalan.Lamareschale.org

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Luno (anteriorment BITX) té una molt petita marketcap acord amb CoinMarketCap.com, amb el comerç sovint per sota de mig milió de dòlars. Tot i això, Luno gaudeix d'una alta reputació en la indústria en general, i ha rebut crítiques generalment favorables. A diferència de molts altres intercanvis, Luno se centra només en bitcoin, així que no hi ha una tona de flexibilitat amb aquesta plataforma. Tot i així, l'intercanvi Luno i la cartera són les dues grans opcions per Bitcoin.

Luno afirma ser "de confiança d'Exchange més, segur i fiable" del món. Si l'empresa pot fer còpies de tals demandes elevades cap amunt, però, segueix sent una qüestió totalment diferent. Luno ha estat present des de 2013, per la qual cosa l'empresa té una mica d'història darrere d'ella, però fins ara no ha Luno per assegurar qualsevol domini greu del mercat.

Això no ha d'espantar a partir de l'intercanvi, però. El canvi també ha rebre finançament del Grup de moneda digital, a càrrec de la indústria líder de pensament Barry Silbert. Luno també és finançat per Naspers, que és una de les empreses d'inversió de capital de risc majors segueixen actius i tecnologia. Naspers enfonsat $ 4 milions de dòlars en Luno, que és una suma bastant gran per a una sola empresa de capital risc, per la qual cosa ha d'haver agradat el que van veure.

Luno també ofereix una cartera Bitcoin intel·ligent per a dispositius mòbils Android. La cartera ha descarregat entre 100K a 500K vegades, de manera que és una aplicació molt popular. A més, s'ha bloquejat una puntuació de 4.4 dels col·laboradors, el que és un dels més ben considerat bitcoin aplicacions de la carpeta per Android. Aquesta cartera és gratuït i hi ha zero comissions per transaccions, de manera que és una gran opció de baix cost.

Luno no cobra per enviar, emmagatzemar o rebre bitcoins. No obstant això, si vostè compra o ven bitcoins, haurà de pagar una quota. Els honoraris són una mica més complex, ja que només cobra Luno "prenedors" que redueixen la liquiditat, en lloc de "creadors" que augmenten la liquiditat (per exemple, oferint bitcoins a la venda). Veureu el preu complet quan es va a realitzar una compra, ja que pot variar d'una transacció a una altra. Per ser honest, aquesta manca de transparència per avançat és bastant molest.

Luno sembla ser una bona opció per als comerciants Bitcoin, però assegureu-vos de prestar atenció a les taxes fluctuants per assegurar-se que estan en línia amb els estàndards del mercat. La cartera Luno és també una gran opció per a les persones que busquen un potent i fiable cartera Android.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)