Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

De gener de 2018 Actualització: Recentment he notat un increment d'usuaris queixant-se de CEX.io. Suggereixo llegir les crítiques que he esmentat en aquest post i els comentaris a la secció de comentaris i, a jutjar per si mateix. He tingut diverses persones que em pregunten per eliminar aquesta revisió, però, des de la meva experiència personal mai he tingut un problema amb el canvi. En qualsevol cas, el comerç amb precaució.

CEX.iois una de les més antigues de tot l'intercanvi de Bitcoin. Va començar el 2013 a Londres com un proveïdor de mineria d'intercanvi i el núvol de Bitcoin. En algun moment de la seva piscina de la mineria, conegut com Ghash.io, era tan gran que es va dur a terme el 42% de la potència total de la mineria xarxa.

No obstant això, de gener de 2015, el núvol d'operacions mineres estaven tancades i avui CEX.io opera únicament com un intercanvi de Bitcoin. CEX.io s'ha registrat a FINCEN i s'aplica KYC (conegui al seu client) i LMA polítiques (anti rentat de diners). Això vol dir que necessita per verificar la seva identitat abans que vostè serà capaç de comprar bitcoins a través de l'intercanvi.

CEX.io li permet comprar bitcoins utilitzant la seva targeta de crèdit, una transferència bancària o una transferència SEPA (si viu a la UE). No obstant això transaccions CEX.io funcionen una mica diferent a altres borses de Bitcoin, que es basen en ordres (també coneguts com Fok) Fill-o-Kill.

Fok ordres són ordres que s'executen immediatament i en la seva totalitat. Així que el que "d'acord" a pagar o rebre, això és exactament el que passarà. Això és diferent de la forma en què altres borses de treball on pot trobar-se amb problemes de liquiditat. Així, per exemple, si vostè però 2 bitcoins a un tipus d'acord sobre CEX.io que sens dubte rebrà aquesta quantitat, per això si vostè però 2 bitcoins en Bitstamp vostè haurà d'esperar fins que algú que està disposat a vendre aquests bitcoins al seu preu sol·licitat es presenti.

No obstant això, perquè això funcioni 100% CEX.io ha de cobrar als clients una prima pel que sempre van a ser capaços de complir les seves ordres, per tant, el tipus de canvi més alt.

Com funciona CEX.io?

CEX.IO té una explicació molt clara en el seu lloc sobre com funciona aquest servei, Aquest és el resum de la mateixa:

A l'entrar en un comerç, CEX.iocalculates el preu i el congela durant 120 segons. Vostè entrada de la quantitat de diners que desitja gastar i que vegi la quantitat de bitcoins que pot rebre. Després de prémer la Compra / Venda del botó, el sistema comprova que té suficients fons disponibles.

Si la situació en el mercat permet l'execució de la seva comanda en condicions no pitjors del que s'ha acordat en endavant, s'omplirà l'ordre (L'ordre també pot ser omplert en condicions més favorables). Si hi ha un augment sobtat en la taxa de canvi - la prevenció de l'execució de l'ordre de les condicions acordades - se li notificarà. Després de confirmar el comerç, la seva comanda es fa coincidir amb altres ordres a la borsa, i el saldo s'ajusta - de vegades la quantitat pot ser encara més gran del que s'ha acordat, però mai és més petit.

Tarifes i càrrecs CEX.io

Una de les queixes dels usuaris tenen sobre CEX.io és la quantitat d'honoraris i "càrrecs ocults" que prenen. CEX.io té una quota del 7% per al servei que s'encarrega de la quantitat de moneda fiduciària que es paga. Així que si vostè compra $ 1000 en bitcoins que obtindrà només $ 930 val la pena. Això vol dir que el tipus de canvi alt que es veu en CEX.io ja inclou la quota de servei dins d'ella, i s'aplicarà hi ha altres càrrecs.

No obstant això, la taxa s'ha assenyalat anteriorment només és rellevant si vostè vol fer una compra directa amb CEX.io. L'intercanvi també subministra serveis de negociació en els quals s'apliquin tarifes diferents. Per tal de comerciar que necessita per finançar la seva compte CEX.io, ja sigui amb un compte bancari (sense comissió per part de CEX.io) o una targeta de crèdit (3.5% + $ 0,25 de comissió). A més, un cop entrar en un comerç que haurà de pagar fins a un feedepending transacció% 0.2 de la seva part en el comerç.

Límits de compra CEX.io

Hi ha quatre diferents límits del compte en CEX.io- bàsic, verificat, verificat Plus i Corporate.

Bàsic accountscan comprar fins $ 500 en bitcoins per dia i l'any 2000 per valor de $ bitcoins un mes.

Verificat accountscan comprar fins $ 10,000 en bitcoins per dia i $ 100,000 en bitcoins un mes.

A més verificat i comptes corporatives no tenen limitacions en la quantitat de bitcoins que es pot comprar.

Per arribar a ser verificada haurà de subministrar una identificació oficial i la informació personal sobre vostè mateix.

Països recolzats

CEX.io suppoers tots els països del món per a compres amb targeta de crèdit, excepte les següents: Islàndia, Vietnam, Afganistan, Algèria, Bahrain, Iraq, Kuwait, Líban, Líbia, Nigèria, Oman, Pakistan, Palestina, Qatar, Aràbia Saudita i Iemen.

Atenció al client i opinions d'usuaris

Potser un dels assumptes més controvertits és CEX.io els comentaris d'usuaris que rep en línia. Trustpilot dóna CEX.io una qualificació mitjana de 3.9 de cada 10 estrelles. Reddit també tenia un molt curt i preocupat reviewabout l'intercanvi. No obstant això la majoria de la gent no llegeix realment les revisions detallades que només es veuen en les votacions, de manera que vaig decidir fer precisament això.

Sembla que la majoria de les opinions dels usuaris insatisfets es queixen de qualsevol dels càrrecs ocults (és a dir, alt tipus de canvi), el procés de verificació d'identitat o d'atenció al client del lloc. Els dos primers números solen estar relacionats amb les persones no entendre la lletra petita, i CEX.io ha fet que sigui molt més clar en els últims mesos, quant ha de pagar per les seves monedes. Com es pot veure a continuació:

Pel que fa al suport Vaig córrer una prova. He fet clic a la icona de "ajuda" que està disponible a cada pàgina del lloc i volia veure què tan ràpid puc obtenir una resposta. El representant de suport respon a 20 segons i em va donar una resposta molt detallada (tot i que va ser una resposta enllaunada). Així que personalment jo estava molt feliç amb això.

La major part de les males crítiques que estaven en Trustpilot també va rebre una resposta de CEX.io pel que és bo veure que l'empresa es preocupa per la seva reputació. I, finalment, el curt opinió reddit llegeixo no llança cap llum sobre l'intercanvi. La majoria de la gent a Reddit van dir que no tenen cap problema amb ell, i el seu creador original simplement no entendre el procés de verificació d'identitat.

Conclusió - No es CEX.io una bona opció?

Fins avui he utilitzat vegades CEX.ioseveral i no he tingut cap problema. Crec que és un intercanvi sòlid, amb l'únic inconvenient és la quota del 7% que cobren per la compra de bitcoins. En l'últim any o així que el canvi s'ha frogged salt difícils de suportar i s'ha convertit en els principals corredors de Bitcoin voltant. La interfície d'usuari és molt intuïtiva i fins i tot els principiants complets gestionarà per comprar bitcoins amb ell. Mentre vostè està assabentat de les taxes i el procés de verificació necessaris per comprar quantitats més substancials de Bitcoin ja està bo per anar.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió GreenAddress.it

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?