Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Coinbaseis fama de ser corredor de Bitcoin més gran del món, en l'actualitat atenen un total de 32 països (encara que això aviat podria caure a 31 com Vogogo, el seu servei de pagament de Canadà, s'apaga).

A més de la venda directa de Bitcoin en, o prop de, la taxa mitjana de mercat actual (més despesa d'1%), Coinbase facilita la tarifa baixa (0,25% per als prenedors) el comerç de tots dos Bitcoin i Etereum en la seva plataforma d'intercanvi, GDAX (Global intercanvi d'actius digitals).

Coinbase ofereix els següents serveis i beneficis addicionals:

 • Compra immediata de fins a $ 1000 per valor de BTC per setmana per als titulars de targetes de crèdit verificat.
 • Una àmplia varietat de dipòsit de Fiat i opcions de retir.
 • Transferències entre els usuaris Coinbase.
 • Una API ben documentat per als desenvolupadors.
 • Bé dissenyat i experiència d'usuari intuïtiva.
 • Bitcoin dipòsits assegurats.
 • Una targeta de dèbit de majúscules Paymentslinked al seu saldo Coinbase.
 • Serveis de cartera en línia i mòbils, amb l'opció de seguretat de múltiples signatures per impedir el moviment no autoritzat de fons.

Coinbase sovint es recomana per als nouvinguts com una de les maneres més fàcils d'adquirir els seus primers bitcoins. La companyia ha invertit molt de temps i diners en fer la seva experiència d'usuari sense problemes i sense dolor. Les seves àmplies associacions bancàries permeten que les transaccions es realitzen a través del pagament de EFT, SWIFT transferència ACH / / SEPA i, com una introducció recent, les targetes de crèdit i PayPal.

Per aquestes i altres raons, Coinbase ha experimentat un ràpid creixement des de la seva fundació a mitjans de 2012 per Brian Armstrong i Fred Ehrsam. Les següents estadístiques de la pàgina de destinació Coinbase parlen per si mateixos:

 
Si Coinbaseis tant èxit, per què té una mala reputació per exemple?

No és cap secret que Coinbase atreu molta animositat, si no hostilitat. Un Searchquery "Coinbase" a la r / bitcoin de Reddit aviat revela una infinitat de queixes dels usuaris, intercalats amb les notícies rellevants. En resposta a qualsevol d'aquestes post, hi ha escassetat de vidriol anti-Coinbase serà detectat des del commentariat. La situació és similar en el fòrum BitcoinTalk i altres llocs de discussió; Coinbase esmentar a Bitcoiners en persona o en l'IRC, Twitter o Slack i ets la mateixa probabilitat d'escoltar les crítiques com elogis.

Ara, una gran quantitat de gent li encanta Bitcoin per oferir santuari de les tiranies major i menor dels bancs i els serveis de pagament corporatives. Qualsevol empresa que reintrodueix aquestes "experiències d'usuari" inevitablement es trobarà amb foc antiaeri pesat. En resum, és castigat per Coinbase sovint es comporta com el més sinistre dels bancs.

Aquests punts de vista han de ser atenuades pel fet que, durant anys, Coinbase ha servit al mercat de manera més fiable i fidelitat que molts intercanvis (ex), fallat o que encara no ha de no ha fallat, el que podria ser esmentat. No obstant això, Coinbase també ha retirat la seva quota de moviments qüestionables durant la seva vida útil.

Aquí hi ha una sèrie de bones raons per a considerar a la societat amb cert escepticisme:

Les 6 raons principals per a la controvèrsia Coinbase

1) tancat i comptes congelats


El Coinbase "avís de congelació." Temut

Tancaments de comptes forçoses són probablement el rancor més comunament duta a terme contra Coinbase. A causa de l'estreta integració de l'empresa amb les lleis bancàries tradicionals, com tancaments són inevitables. Per a una millor i / o pitjor, Coinbase s'enorgulleix del seu compliment legislatiu.

Coinbase era firstto rebre l'aprovació reguladora dels Estats Units. Com a resultat, Coinbase té AML (Anti-Rentat de Diners) i KYC (Know Your Customer) pràctiques tant com qualsevol banc. Vas a haver de proporcionar una gran quantitat d'informació d'identificació personal si vol servir-se de servei de Coinbase.

Molts Bitcoiners valor de la privacitat i d'oposar-se a aquestes mesures invasives. Per citar una recent tweetby Andreas Antonopolous: "La gent gran rentadors de diners tenen llicències bancàries. Els majors finançadors terroristes són estats. No compri la mentida de KYC / AML ".

Coinbase esperar trackhow que gasta "les seves" monedes i per tancar sumàriament el seu compte per a les següents activitats:

 • Les transaccions relacionades amb els serveis per a adults,
 • Bitcoin els jocs d'atzar, incloent els jocs basats en habilitats,
 • Compra o venda de contraban a través de mercats darknet,
 • Revenda d'altres intercanvis coinson, particularment aquells sense ALD / KYC,
 • Altres raons arbitràries que freguen el seu algoritme pel camí equivocat.

Mentre que els seus diners és gairebé segur que serà retornat al seu banc si Coinbase tanca el seu compte, és probable que arribar a ser una experiència incòmoda, frustrant i potencialment costós.

Coinbase és també un membre de l'Aliança Blockchain, que té com a objectiu combatre l'ús de Bitcoin per a fins il·legals (o sense llicència). Com a tals mesures de llistes negres degrada fungibility- de Bitcoin una propietat important de diners so - Les polítiques de Coinbase són una qüestió de greuge legítim als titulars de Bitcoin.

Nota: si vostè gaudeix de l'oportunitat de comprar bitcoins d'Coinbase però vol evitar les llistes negres, visita la nostra guia per anonimizar seves despeses Bitcoin!

2) Volum de Queixes

Si Coinbase aconsegueix res com el seu número reclamada de 4 milions de clients, és lògic pensar que van a rebre un proporcionalment elevat nombre de queixes. Com a exemple recent, molts usuaris van expressar la seva insatisfacció amb els insectes GDAX i queixes outages.Such tendeixen a desbordar-se en les xarxes socials a causa de la percepció que el personal de suport de Coinbase accelerarà les seves respostes a les queixes-van expressar públicament.

Les preguntes sense resposta són si Coinbase rep proporcionalment més tiquets de suport que els seus competidors, quantes entrades estan resolts a la satisfacció dels seus clients i el temps que pren perquè el tiquet mitjana que es tanqui. A partir de l'experiència personal de suport Coinbase va respondre reclamacions 99Bitcoins 'un cop cada 48 hores de mitjana. Al seu favor, a més del seu servei de correu electrònic de suport, Coinbase també proporciona un | La sectionpage integral i un fòrum de suport útil.

3) estrets vincles amb l'establiment bancari

No és cap secret que Coinbase va rebre milions en fons de capital de risc, per un total de $ 106 milions, va rebre més de 4 rondes de finançament de 23 inversors diferents. La seva llavor rodona va ser a finals de 2012 i principis de 2015 va tenir una ronda Sèrie C. La identitat dels inversors de Coinbase, BBVAin en particular, va un llarg camí per explicar els seus estrets vincles amb les empreses financeres tradicionals. El propi Fred Ehrsam és un ex operador de Goldman Sachs. Naturalment, aquest tipus de relacions no se sentin bé amb certa, diguem-ne, Bitcoiners "gelosos", que es consideren als bancs la malaltia i la cura de Bitcoin.

4) afiliats Rewards abús

Coinbase ofert anteriorment un generós programa d'afiliats, de manera que $ 75 es va pagar a qualsevol persona que es fa referència un client que va anar a comprar $ 100 + valor de Bitcoin. No obstant això, Coinbase va renegar d'aquest acord sense previ avís. Molts afiliats que treballen dur, incloent 99Bitcoins, van rebre una misèria per la feina de promoció realitzat per Coinbase.

5) malmès intervencions polítiques

Per qualsevol motiu, tant Brian Armstrong i Fred Ehrsam (fundadors de Coinbase) es van sentir obligats a ficar-se en les aigües traïdores de relacions públiques, en detriment de la reputació de la seva empresa. El seu primer gran error va ser involucrant Coinbase al aferrissat debat mida del bloc i el seu segon es promou activament el principal rival de Bitcoin; el problemàtic, Etereum "Turing complet".

Coinbase prometre imprudentment el seu suport al projecte clàssic fallat Bitcoin XT /. Brian Armstrong creat polèmica en tot els mitjans de comunicació social amb un seguit de comentaris i anuncis poc aconsellables.


 

Enfocament de dalt a baix d'Armstrong no va ser ben rebut per la comunitat Bitcoin més ampli.

A continuació, Fred Ehrsam proclama la superioritat de Etereum, poc abans que el fracàs espectacular de la caiguda de preus posterior del DAOand Etereum.

És difícil imaginar el que Brian i Fred esperaven obtenir de les seves declaracions i decisions polèmiques, però la reacció PR resultant és probable que veure'ls traçar un curs més neutral en el futur.

6) Patents Blockchain

Potser el més notori de tots els seus transgressions són de Coinbase 9 patentfilings per relacionat moneda digital-Aquestes aplicacions inclouen les següents innovacions "":

 • "Intercanvi de Bitcoin"
 • "Cartera calenta per a la celebració de Bitcoin"
 • "Botó de suggeriments", etc.

Aquestes patents, òbviament, no es Coinbase innovacions i, òbviament, xoquen amb la naturalesa de codi obert i la filosofia de Bitcoin. Brian Armstrong sembla expectspeople confiar Coinbase, i que s'abstinguin d'utilitzar qualsevol tipus de patents per bloquejar la competència. Francament, cap empresa, organisme o entitat Canor shouldbe confiança amb autoritat legal sobre qualsevol aspecte de l'ecosistema Bitcoin. Bitcoin va ser dissenyat per obviar la necessitat de tals parts de confiança.

Conclusió: Cal usar Coinbase?

De vegades, sembla que és més Coinbase en el negoci d'atraure els inversors de servei als clients o el desenvolupament de Bitcoin sàviament. Tenint en compte l'anterior, és impossible recomanar Coinbase sense alguns advertiments:

Mai s'ha de confiar en Coinbase per actuar com la seva cartera. Això s'aplica per igual a tots els altres oferta de canvi i de serveis de tercers per emmagatzemar les seves monedes. La màxima tan repetida és: si no tenen les claus privades, que no és amo dels bitcoins.

Mentre multi-sig Volta de Coinbase ofereix una seguretat addicional, com arribar a retenir almenys una de les claus, encara lluny de ser tan segur com l'emmagatzematge de les seves bitcoins personalment. Si no sabeu com emmagatzemar correctament els seus bitcoins en una cartera fred, considerar la compra d'una cartera de maquinari adequat.

No utilitzeu Coinbase si té la intenció d'utilitzar els seus bitcoins per a res "dolent". Per evitar embolics legals futures, el millor d'un intercanvi descentralitzat, com LocalBitcoins o miceli comerciant local.

Finalment, si vostè és un titular de Bitcoin o creient, abans d'usar Coinbase vostè ha de considerar si les seves accions, afiliacions i incentius estan correctament alineats amb els principis de curació de Bitcoin, com ara l'obertura, la descentralització i la fungibilitat. Mentre Coinbase pot ser una opció barata, popular i convenient, que han demostrat una preocupant falta de consideració per aquelles propietats úniques que finalment donen Bitcoin seu valor.

Coinbase no és per Bitcoiners

És una simplificació admès a dir que no és per Coinbase Bitcoiners però en canvi per als nouvinguts, els entusiastes moneda digital Etereum, capitalistes de risc i els que tenen una inclinació sentimental permanent als esquemes de colors corporatius de manera tranquil·litzador blaus i riquesa peacocking dels bancs tradicionals.

Molta gent se senti més còmode confiar els seus diners a un servei que fa que Bitcoin sembla més convencional i familiar. Això és justificable atès que l'excés d'inversió en Coinbase (complementat en el moment de l'escriptura per un $ 10.500.000 de injectionfrom el Banc de Tòquio Mitsubishi UFJ) implica que la companyia està ben capitalitzat; un ric intercanvi tendeix a ser un canvi de so. Si ets acurat de sortir d'importants sumes de Fiat o cripto en una bossa, Coinbase és probablyone de les opcions més segures, encara que un minuciosa auditis l'única manera de provar que és un fet.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?