Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

IMPORTANT: a partir del 7 de desembre de l'any 2016 Cercle ja no permet l'opció de compra o venda de bitcoins a través dels seus serveis. Ara s'estan referint a tots els seus clients toCoinbase.

La diferència més notable entre Coinbaseand cercle són les despeses de transacció. Cercle afirma:

 "No hauria de tenir de pagar taxes d'usar els seus propis diners. No cobrem honoraris en convertir els fons cap o des Bitcoin amb un compte bancari vinculat, quan vagi a guardar el bitcoin, o per a les transaccions Bitcoin"

De fet, quan vostè compra bitcoins amb el cercle no haurà de pagar una tarifa, però sembla que el cercle $ 500 fan no arribar com $ 500 en bitcoins. Això es deu a diverses raons:

  • Hi ha una tarifa de processament de targetes de crèdit que s'aplica en la compra dels seus bitcoins amb una targeta de crèdit a través del cercle. Pel que he vist això se suma a un 2,9%, el que no és precisament menyspreable.
  •  Sembla que Cercle no garanteix el tipus de canvi en el moment de realitzar la comanda (a diferència de Coinbase). Això pot causar una diferència en la quantitat que paga (que es troba per primera vegada aquesta qüestió a Reddit).

Coinbase per contra cobra una tarifa fixa de transaccions 1%, no importa quin mètode s'utilitza i una tarifa de $ 0,15 per als dipòsits de ACH pagament. Aquestes tarifes són força baixos en comparació amb altres alternatives per aquí que li permeten comprar bitcoins.

Cercle té el procés de compra més fàcil que he vist fins a la data

Fins avui m'he comprat bitcoins a través de gairebé 10 diferents intercanvis. No crec que he trobat un lloc web que és tan intuïtiu com el Cercle d'. El disseny simple i elegant animació fan que sigui atractiu i fàcil d'usar fins i tot per a usuaris no experimentats tecnologia.

Però el veritable "moment màgic" prové de la capacitat de compra de Bitcoin amb una targeta de crèdit dins dels 2 minuts de la creació d'un compte. La majoria dels llocs web requereixen algun tipus de verificació inicial i fins avui el procés de compra de bitcoins amb cardwas crèdit bastant complexes. Es triga aproximadament 2 minuts per completar el procés amb el cercle i estic disposat a pagar més per això.

Coinbase també ha fet un gran treball a la seva pàgina web, però el procés és una mica llarg i es pot dur a terme. El principal problema és el fet que és necessari verificar el compte enrere i de vegades, pot trigar un dia o dos.

Coinbase té gat amagat.

Des 99Bitcoins s'ocupa d'una gran quantitat de persones que compren la seva primera Bitcoin m'he adonat d'una cosa estranya està passant últimament. En diverses ocasions he rebut correus electrònics de persones que diuen que va fer una comanda de Coinbase i va ser cancel·lat al·legant que el seu compte està en "alt risc". Per estrany que sembli tot això cancel·lació ocórrer quan el preu de Bitcoin va pujar dràsticament.

Heus aquí un exemple d'un cas d'aquest tipus que va provocar un retard de compra per a l'usuari. Un usuari estava tan enfadat que va sortir i va fer un lloc web anomenat Coinbase Frau, aquesta web es mostren exemples reals en viu de Coinbase cancel·lació d'ordres quan els beneficia a causa de canvis en el preu de Bitcoin.

No puc dir que he experimentat aquest tipus de problemes amb Coinbase mi mateix, però em sembla que he sentit parlar d'aquest tipus d'històries tantes vegades que és probable que hi hagi alguna cosa de veritat en ella.

Les dues aplicacions mòbils funcionen molt bé, el suport també està bé

Tant l'aplicació per a mòbils de Coinbase Circle i són bastant intuïtiva i fàcil d'utilitzar. Un cop dit això Cercle fa una feina molt millor en crear una experiència agradable (igual que la seva pàgina web). En moments en què necessitava el suport de Coinbase i el cercle que tots dos semblaven haver respost de manera oportuna i van aconseguir respostes a les meves preguntes.

Si vostè compra $ 500 el valor de Bitcoin això és el que obtindrà

Si vas a gastar $ 500 amb Coinbase al tipus de canvi d'avui s'obtindria 1.3103BTC (totes les taxes incloses). Si vas amb cercle que rebria 1.2782BTC. Això pot semblar aquest cercle és molt més car que Coinbase, però és important tenir en compte que jo he mesurat mètode de pagament ACH del Coinbase amb el mètode de targeta de crèdit del cercle (ja que no tinc una targeta de crèdit American que accepta Coinbase).

Això vol dir que amb Coinbase que obtindrà la moneda de 2-4 dies després d'haver realitzat la compra i amb el Cercle obtindrà l'instant - així que suposo que ha d'esbrinar si 0.0321BTC es fa esperar 2 dies (més o menys ~ $ 11 de la taxa de canvi d'avui).

Cercle és el guanyador per un nas en el meu llibre

Després de tot està dit i fet, prefereixo Cercle d'Coinbase. El seu elegant disseny, facilitat d'ús i el lliurament de transaccions velocitat del llamp crea un veritable "moment màgic" per a mi. Tampoc m'importa pagar més quotes per aquesta experiència excepcional. Si vostè és tot sobre l'estalvi tant com sigui possible de Coinbaseis probablement el camí a seguir, però si es vol evitar la molèstia triar cercle.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin