Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card | Catalan.Lamareschale.org

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Les dues companyies han existit des de fa gairebé 4 anys i han construït la reputació bastant. He revisat Coinmamaand també Coinbaseon diverses ocasions però mai he comparat directament els dos.

Avui vull fer això.

Vaig a veure fins a quin punt hi haurà $ 150 anar si vostè compra bitcoins amb la targeta de crèdit en qualsevol d'aquests intercanvis. La raó per la qual vaig triar $ 150 és perquè aquesta és la quantitat que es pot comprar bitcoins sense verificació en Coinmama i és també el límit setmanal per a compra immediata en Coinbase.

D'agost de 2017 Actualització: Coinbase ara et permet comprar fins $ 500 setmanals. Coinmama ara requereix la verificació, fins i tot sota $ 150.

Països van acceptar

Coinbase 

# 8211; Actualment l'intercanvi de Bitcoin més respectable accepta clients de 33 countriesaround el món.

Coinmama - Accepta els compradors de tot el món excepte alguns països d'alt risc. Si vostè viu als EUA, però, Coinmama només està disponible en aquests estats: Califòrnia, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Michigan, Montana, Nou Mèxic, Carolina del Nord, Pennsilvània, Carolina del Sud, Tennessee i Texas.

Procés de verificació

Coinbase

# 8211; Per a la compra de bitcoins amb la targeta de crèdit en Coinbase haurà de:

  • Subministrar una identificació amb foto per a la verificació
  • Verificar dues petites càrregues fetes per Coinbase a la seva targeta

La verificació el carnet d'identitat és un procés automatitzat i es pot completar amb relativa rapidesa, un cop dit que alguns usuaris estan experimentant problemes amb ell. També els mini els càrrecs a la targeta de crèdit de vegades poden trigar uns dies a aparèixer en el saldo de la targeta de crèdit. Per resumir, i que no sembla que vostè serà capaç d'obtenir els seus bitcoins a l'instant si aquesta és la primera vegada que va a comprar a Coinbase.

Coinmama

# 8211; Si va a comprar fins a $ 150 dòlars en bitcoins que no cal carregar cap document per a la seva verificació. No obstant això, vostè haurà de proporcionar una adreça física i verificar la seva adreça de correu electrònic. Així que el procés en Coinmama és molt més ràpid i trigarà al voltant d'1 hora.

Honoraris

Coinbase - Depenent d'on visquis Coinbase carregarà una tarifa de servei (3,99%). Això vol dir que $ 150 són efectivament només $ 144.15.

Coinmama

# 8211; Hi ha una tarifa de processament de targetes de crèdit 5% que es cobra per Simplex, el maneig de les transaccions de targetes de crèdit per Coinmama empresa. Això significa que el seu $ 150 és efectivament $ 142,5.

Tipus de canvi

Aquesta és probablement la major diferència de tots ells. En el moment d'escriure aquest post el tipus de canvi en Coinbase és $ 770 per 1 BTC, en Coinmama per contra és $ 855, que és un 11% més !!

Així, mentre que $ 150 en Coinbase li aconseguirà 0.18720779BTC, en Coinmama obtindran només 0.16666667BTC.

Suport

Al llarg dels últims anys que he sentit queixes sobre el suport de les dues companyies, però, puc dir per experiència de primera mà que el suport de Coinbase és de fet tan dolent com es posa. Es rep com a resposta en general dins dels 3 dies i fins i tot llavors és probable que sigui algun tipus de resposta enllaunada sense cap referència al seu cas específic. Per obtenir més informació sobre la meva experiència amb Coinbase llegir aquest post.With Coinmama he aconseguit aconseguir els meus problemes resolts de manera oportuna.

El veredicte - Coinbase o Coinmama?

Crec que no hi ha cap resposta clara per això, ja que les dues companyies tenen els seus vestits i debilitats forts. Al final tot es redueix al que més valora.

Si vostè està buscant una transacció ràpida i sense la necessitat de verificar la seva identitat i per a petites quantitats de diners, llavors m'agradaria anar amb Coinmama. Si per contra, relació qualitat-preu és l'aspecte més important m'agradaria anar amb Coinbase. Les dues companyies han existit el temps suficient per demostrar que són aquí per quedar-se, l'anomenada és seva.

Una última cosa (i molt important). Si t'agrada la seva privacitat sens dubte em quedo lluny de Coinbase. La companyia ha estat conegut per al seguiment dels fons dels usuaris i també la prohibició de comptes si pensen que el Fons s'utilitzin per a fins qüestionables. Tu pots

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar