Revisió dEToro Bitcoin Trading | Catalan.Lamareschale.org

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Pros: Fàcil d'instal·lar, capacitat de seguir i copiar els operadors amb experiència, tutorials en vídeo Útils

Contres: Només 4 temps d'execució de les operacions del dia, no accepta clients dels EUA

Conclusió: eTorois probablement la plataforma d'inversió més fàcil d'entendre de totes les altres alternatives. És enfocament simple i el fet que es pot copiar els oficis i diversificar la seva inversió en diferents persones és inusual en el món del comerç i de Bitcoin podria valer la pena considerar. L'hora comercials limitació (només 4 vegades al dia) però no impedeix que sigui el meu preferit.

Per obtenir més informació sobre la plataforma d'inversió social de eToro.

Revisió completa de la plataforma d'operacions de eToro Bitcoin

Una de les plataformes d'inversió més interessants al voltant de Bitcoin és eToro. A diferència d'altres plataformes de negociació, eToro diferència dels seus competidors per ser una xarxa social i la inversió es dirigeix ​​als següents fets:

  • Plataformes de negociació són massa complexos.
  • La majoria de la gent no pot trobar el seu camí amb facilitat quan es tracta dels mercats financers.
  • No hi ha prou accés a la informació de mercat i els principals comercialitzadors.

A través de l'ús de OpenBook de eToro major xarxa social del món dels inversors es construeix. Ara pot aprofitar la saviesa de més de 3 milions d'inversors de 200 països diferents i veure les seves carteres i oficis. La idea bàsica és que es pot copiar dels inversors d'èxit, el que fa tota la història de saber quan i en què invertir molt més simple. Així que en comptes de la necessitat de decidir en quins valors o de matèries primeres per a invertir, pot decidir quina persona per copiar (en base als seus fracassos del passat i l'èxit).

Així que el que cal fer és veure, seguir i copiar els millors operadors que actuen a la xarxa. Això vol dir que vostè no necessita ser un expert per invertir com un millor acompliment. Per exemple, Annie Charalambous inverteix el 3,5% de la cartera en Bitcoin i ha guanyat més d'un 30% en les seves inversions Bitcoin fins a l'actualitat. Ella té gairebé 80.000 seguidors i també es pot veure el que els comerciants que les còpies per obtenir més punts de vista.

Crec que el millor de eToro és que és fàcil d'usar per als operadors sense experiència. No es tracta de tot tipus de plataforma de negociació complex i terminologia estranya. Només es triga 3 clics i vostè pot començar a invertir.

El desavantatge d'eToro com que des que està fet per als comerciants "simples", no se li permetrà vendre a curt i el palanquejament de Bitcoin quan aquesta caiguda dels preus a diferència d'altres plataformes de negociació com AvaTradeor Plus500.

Com començar a invertir en Bitcoin amb eToro

Anar a eToro OpenBook de Bitcoin pageand clic a "Invertir en Bitcoin"

Després que vostè serà capaç de triar la quantitat de dòlars que desitja invertir. Podeu triar entre els valors per defecte de $ 50, $ 500 i $ 1000 o declarar una quantitat mida. Suggereixo començar amb la quantitat mínim de $ 50 només per obtenir coneixement sobre el sistema.

A continuació, haurà d'introduir el mètode de pagament i omplir una breu enquesta que és requerit per les regulacions de eToro, ja que és una plataforma de negociació. Una vegada que acabi l'enquesta se li requerirà per carregar un document d'identificació del seu compte sigui verificada. Després de carregar aquest document pot trigar fins a 5 dies per obtenir revisar malgrat la meva experiència que es necessita molt menys.

Un cop verificada el compte de la seva ordre s'executarà en el proper temps d'execució que són a les 06:00, 12:00, 18:00 i 00:00 de dilluns a divendres. Així que tenir en compte que si vols posar un comerç a les 16:00 cal posar com a mínim 5 minuts abans, el que significa 15:55. EToro prendre una quota d'un fix 1% del preu d'execució o un mínim d'1 cèntim per transacció.

La interacció social és una meravella!

He de dir, que no es va inscriure a la eToro per la seva plataforma social, però jo estava realment sorprès. Després de fer la meva inversió inicial de $ 50 (que és ara un auge $ 52.23) vaig començar a rebre gent que escriu en el meu paret amb diferents suggeriments i ajudar-me a construir la meva cartera. Aquesta és una veritable gran avantatge per als operadors sense experiència.

Conclusió - opció d'inversió molt atractiu per als operadors sense experiència

ETorois probablement la plataforma d'inversió més fàcil d'entendre de totes les altres alternatives. És enfocament simple i el fet que es pot copiar els oficis i diversificar la seva inversió en diferents persones és inusual en el món del comerç i de Bitcoin podria valer la pena considerar. L'hora comercials limitació (només 4 vegades al dia) però no impedeix que sigui el meu preferit.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub