Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Intercanvi Global d'actius digitals, curosament abreujada a GDAX, és un dels més famosos dels intercanvis comercials i Bitcoin moneda digital al món. La plataforma està dirigida als usuaris més avançats i els operadors professionals, però ¿quins avantatges o desavantatges hi ha d'haver comparat els seus competidors com Krakenor Gemini?

En aquesta revisió, es donarà compte sobre les característiques que ofereix l'empresa, com es porta a terme, i si s'adapta a les seves necessitats moneda digital.

GDAX de l'empresa

GDAX està construint una reputació estel·lar com veiem el creixement de cryptocurrencies accelerar en la consciència pública. Cada vegada són més els inversors estan arribant al mercat, i és important per entendre les diferències en les plataformes disponibles.

Si està considerant GDAX, és probable que ja té alguns Bitcoin i potser altres actius digitals. És una plataforma de negociació avançada que està dirigit als comerciants greus.

Si vostè ja és un usuari en Coinbaseand vulguin ampliar les seves capacitats de negociació, que llavors treballava a la plataforma serà un tractament simple per a vostè.

GDAX és propietat de la mateixa companyia que Coinbase i funciona com una plataforma de negociació germana. La companyia té la seva seu a San Francisco i ha estat en operació des de 2012, per la qual cosa coneix el seu camí al voltant dels mercats de xifrat.

Els propietaris de comptes Coinbase poden usar el mateix compte per iniciar sessió en GDAX i comenci a operar gairebé immediatament. Haurà de moure fons d'una carpeta a una altra, però la bellesa de moneda digital fa que un joc de nens.

Per descomptat, no cal ser un client Coinbase per treballar en l'intercanvi. Si vostè està mirant per moure les plataformes de negociació, llavors vostè serà molt satisfets amb la taca de disseny i suport GDAX moneda principal.

Suport GDAX de divises

GDAX proporciona una cobertura decent de les principals cryptocurrencies i monedes fiduciàries. Bitcoin, Etereum i Litecoinare tots disponibles per a la negociació en el mercat. Vostè pot dipositar i treballar en qualsevol d'aquests estàndards d'encriptació, juntament amb dòlars nord-americans, euros i lliures esterlines.

Pot el comerç Bitcoin amb les tres opcions de Fiat, mentre Etereum i litecoin operacions es poden realitzar amb dòlars, euros i Bitcoin. Això pot resultar una mica frustrant per als usuaris britànics, tot i que la majoria de les borses europees treballaran en euros en lloc de lliures.

És atractiu que Etereum i litecoin poden ser objecte de comerç amb les monedes fiduciàries. Sovint em trobo que l'adquisició d'aquests estàndards d'encriptació requereix que passis Bitcoin, i pot ser que no vulgui començar a tallar les inversions Bitcoin amb preus movent-se cap amunt.

Suport GDAX País

La plataforma és un intercanvi comercial a tot el món, així que naturalment té una funcionalitat bastant decent a tot el món. La selecció de suport de la moneda fa que sigui especialment atractiu per als usuaris dels Estats Units, Europa i el Regne Unit. Austràlia i Singapur són compatibles per al comerç, però no en les seves monedes fiduciàries; els usuaris d'aquestes zones poden haver de fer servir diferents parells de divises. La llista completa està disponible aquí.

Taxes GDAX

Les comissions d'operació de GDAX són considerablement més baixos que els que trobarà a Coinbase. El fet que Coinbase representa el treball en GDAX és super útil per a qualsevol usuari que vulgui reduir costos.

Igual que amb la majoria dels intercanvis, una transferència bancària cal, o es pot dipositar fons cripto directament en una cartera calenta GDAX. Una vegada que els fons són accessibles, les taxes de negociació varien de 0,1% a 0,25%. Això és un estalvi enorme en comparació amb una opció com Coinbase, on podria estar pagant més de 4% per a les compres amb targetes de crèdit.

La informació completa sobre les tarifes està disponible aquí.

GDAX Atenció al client

L'atenció al client és variable a tota la indústria moneda digital, amb moltes males experiències d'informes i altres sonar la sirena d'èxit. GDAX fa un treball decent en aquest àmbit; encara que, com amb la majoria dels llocs, se l'anima a posar-se en contacte amb l'equip a través de correu electrònic. Vostè generalment obté una resposta en 24-72 hores, depenent de la seva consulta.

Secció d'ajuda del GDAX està molt ben distribuït i té una quantitat adequada de la informació. Es pot caminar a través dels passos per moure a GDAX de Coinbase, i també inclou guies de com fer-ho i respostes.


En general, GDAX compleix amb les expectatives en aquesta àrea sense ser una llum que brilla en la indústria. No obstant això, ja que aquesta és la mateixa companyia que és responsable del suport de Coinbase, pot haver alguns contratemps aquí i allà (

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber