Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Exchangewas El Gemini bitcoin ideades per un famós parell de bessons, Cameron i Tyler Winklevoss. Potser recordi com els olímpics que va demandar la marca Zuckerburg. Però avui en dia, vostè ha de pensar en ells com a propietaris de gairebé l'1% de Bitcoin del món, així com un intercanvi de comerç legítim anomenat Gemini.

Aquests germans nord-americans van portar Gemini al món en 2015, i van utilitzar un enfocament molt diferent a la construcció d'una empresa moneda digital. Amb seu a Nova York, van prendre una ruta que la majoria dels altres estaven tractant desesperadament d'evitar: la regulació. Abans d'iniciar l'intercanvi, es va convertir en una empresa totalment compatible i totalment registrada, i es va dur a terme els més alts nivells de les dues reserves de capital i compliment dels estàndards bancaris.

El 'Winklevii' seguir tractant de construir un canvi de classe mundial d'actius digitals. La seva filosofia subjacent en el món moneda digital rebel és sempre demana permís, en lloc de demanar perdó.

És clar que la companyia ha dissenyat en si per romandre completament per sobre de bord en cada pas del camí. Actualment, molts ho veuen com una de les plataformes comercials més -si no themost-legítima en el món.

Funcionalitat

La plataforma Gemini està molt ben dissenyat per millorar la confiança de l'usuari. Em va semblar molt fàcil d'utilitzar.

Si bé no està ple de característiques avançades, proporciona una ràpida experiència suau i sensible,,. L'intercanvi chugs llarg de bé. Els seus saldos, comandes i preus canvien de forma instantània, de manera que mai perdrà el seu lloc. Aquesta característica és important per a mi en qualsevol intercanvi. En el passat, s'han vist frustrats per altra banda els temps de càrrega lents i connexions Dippy.

Seguretat-savi, que proporciona les funcions que s'esperen, incloent l'autenticació de dos factors, que és una necessitat en qualsevol compte financer. El lloc web explica les mesures de seguretat d'una manera transparent, incloent les tècniques d'emmagatzematge en fred i Amazon Web Services. Aquesta transparència és important conèixer, sobretot si es treballa amb grans transaccions en una base regular.

Moneda recolzat

  • Bitcoin
  • Èter
  • Dòlar americà

Moneda recolzat de gèminis és una mostra d'un intercanvi que s'està construint d'una manera lenta però fort. Atès que encara és de marca principalment com un intercanvi bitcoin els Estats Units, no hi ha una àmplia gamma de funcionalitat per a la moneda cripto o Fiat.

La introducció de Etereum tradingmay senyal de la lenta implantació d'altres monedes fortes en el futur.

Dòlars nord-americans segueixen sent l'única moneda fiduciària per als dipòsits, recessos, i el comerç. Tot i que l'intercanvi s'està obrint a més països, els nord-americans els resultarà especialment útil, pel que fa a fer els dipòsits bancaris de confiança i abandó.

Un gran avantatge per a Bessons és la capacitat de negociar dòlars reals. Alguns intercanvis, com Bitfinex, no tenen negociació directa-BTC-a USD, així que cal usar de Tether 'USDT' al seu lloc. Gemini pren el pas addicional de vincular les seves operacions de moneda real. D'aquesta manera, es pot fer un recés sense la necessitat de moneda digital de Tether.

Honoraris

A primera vista, els honoraris de Bessons semblen ser una mica complicat, però es pot aconseguir el rundownhere completa.

Els titulars diuen que la majoria de la gent està buscant a un preu fabricant de 0,25%, així com una quota prenedor de 0,25%. (Això és més o menys l'estàndard de la indústria.) Aquestes taxes es redueixen quan es premi determinats oficis volum. La quota es descompta el fabricant a 0% per a certs volums, i la tarifa prenedor reduirà a 0,15% després de 10.000 Bitcoin. (Així que si vostè va a comprar un costós 'bitcoin pizza,' prendre en consideració aquesta informació.)

Els dipòsits no remunerats i recessos proporcionen una addició benvinguda al servei. De vegades, es tracta d'una veritable cop de peu a les dents quan trobi una quota retirar astut etiquetada successivament.

Atenció al client

Atenció al client Gemini és relativament genèric per a un intercanvi de Bitcoin. Hi ha una en-depthFAQthat respostes preguntes candents.

Les preguntes específiques es tracten a través de correu electrònic. He llegit sobre els temps de resposta ràpids de l'equip de servei al client, així que vaig enviar una investigació per comprovar que funciona a mi mateix. He rebut una resposta dins d'un parell d'hores, la qual cosa és molt agradable. Amb altres plataformes, generalment estic van deixar esperant durant 2 o 3 dies.

Seria bo poder trucar a un representant, però el suport telèfon encara eludeix la indústria de Bitcoin (a part dels intents recents de Coinbase). Per a la majoria dels intercanvis, no són problemes en l'atenció al client, mentre que lluiten per expandir i mantenir el ritme amb la ràpida demanda.

L'opinió pública / revisions en línia

És interessant examinar la presa pública a la borsa de Bessons. Hi ha pocs comentaris dels usuaris, i no hi ha dubte, una inundació de la condemna. La base d'usuaris no coincideix amb els gustos de Bitstampor Bittrexyet.

Els noms coneguts darrere del projecte sí que dóna un aire d'autenticitat. Per una raó o una altra, massa propietaris d'empreses criptogràfics protegeixen la seva identitat. És un gran desviament a mi com a consumidor. Des del Winklevii han empès molt publicaly el negoci i les regulacions construïts, que han guanyat la confiança de la gent. La majoria dels usuaris de l'intercanvi veure Gemini com la plataforma més de fiar.

Conclusió: És un bon intercanvi de Bessons?

Gemini és un intercanvi de sòlid amb un suport de confiança del públic. Transferència de diners en els mercats Bitcoin ajuda a enfortir l'intercanvi, que només ha estat en ple funcionament des de 2016.

No obstant això, m'agradaria veure personalment la moneda altres suportat. Amb Bessons, no hi ha una gamma de altcoins al comerç, que es posarà una gran quantitat de comerciants regulars fora.

Però si vostè està buscant un lloc per Bitcoin i èter amb la confiança del comerç, llavors no anar malament mitjançant l'ús de Bessons.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar