Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange? | Catalan.Lamareschale.org

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Inicialment revisat HitBTCin 2014, quan s'acaba de començar. En general, el canvi va fer una molt bona primera impressió. No he utilitzat activament per al comerç fins que les recents Bitcoin Bitcoin Cashand Goldforks. Cada vegada que anava a reclamar un nou clon Bitcoin d'una d'aquestes forquilles, m'agradaria vendre immediatament en HitBTC.

Tot semblava anar bé, i com el meu lloc es basa principalment en les comissions d'afiliats que també va decidir recomanar als meus lectors i donar suport els meus esforços blocs. No obstant això això és quan les coses van prendre un gir desagradable.

En els últims anys no he intentat retirar el meu afiliat Bitcoin equilibri de HitBTC. Decideixo fer una ullada al meu compte i va veure que tinc 0.25BTC espera d'abstinència + altres $ 600. Així que en general jo tenia gairebé $ 3000 esperant que només diners en efectiu a terme.

He seguit els procediments normals que inclou transferir el seu saldo al seu compte principal, però llavors va passar una cosa graciós. Els meus diners simplement "va desaparèixer". No va aparèixer en els meus transaccions recents i el saldo actual es va reduir a zero.

Immediatament em va posar HitBTC i va obtenir la següent resposta:

Com es pot veure en el correu electrònic que això era el 16 de novembre de 2017. Aquesta actualització està sent escrit el 26 de novembre (deu dies després). Des de llavors he intentat posar-se en contacte amb HitBTC diverses vegades, però només s'ha rebut una resposta molt vaga afirmant:

La qüestió que vostè va reportar requereix una investigació addicional.

Hem augmentat el problema als nostres experts en suport de segon nivell i es marca com a prioritat alta.

Els mantindrem informats sobre el progrés.

Sembla una mica estrany per a mi que una empresa sap que hi ha un problema tècnic del seu costat i en lloc de reemborsar immediatament l'equilibri que només segueix esperant que no tenen accés als meus fons.

Una ràpida cerca en línia va mostrar una torba de customersposing enutjat similars reviewsabout l'empresa.

Totes les altres comunicacions que he enviat no han rebut resposta. Suggereixo evitar l'ús de HitBTC per ara. Vaig a actualitzar ja que aquesta situació es desenvolupen.

Com el 5 de gener 2018 Encara no he rebut les meves fons. EVITAR HITBTC. Alguns usuaris fins i tot han començat un petitionagainst el servei baix nivell HitBTC està subministrant.

La meva opinió inicial HitBTC a partir de 2014

Es va acostar a principis d'aquest mes pels nois TeddMarketing el client és la fi HitBTCin per revisar el seu lloc web. Al principi estava bastant reticents a revisar un altre Bitcoin exchangesince sembla que cada dia una altra s'estableix o aniquilat. Després d'algunes anades i voltes i una mica de cavar web vaig arribar a la conclusió que HitBTC val la pena una mica de recerca futher, així que això és el que vaig trobar...

El primer que li crida l'atenció és la interfície d'usuari elegant

De fet HitBTC va fer un gran treball en el disseny d'una interfície d'usuari fàcil i intuïtiva. De registre és fàcil i la navegació a través del lloc és simple. No hi ha noms de les pestanyes o confuses 2007 dissenys de llocs web. Així que la primera impressió és que això és de fet una plataforma d'intercanvi sòlid.

Finalment una plataforma d'intercanvi per a novells!

Potser un dels reptes més difícils que un novell de Bitocin té és entendre com funciona el comerç. Oferta, demanda, el volum i l'extensió són només algunes de les paraules en aquest vocabulari molt confús. HitBTC fa una cosa excepcionalment bé que no es proporciona en qualsevol altra plataforma de negociació d'avui - que li subministra amb una manera de demostració.

Amb un clic d'un botó pot activar el mode de demostració (¿he esmentat que tenen una gran interfície d'usuari?). En la manera de demostració es pot experimentar tant com t'agrada mentre que el comerç en condicions de mercat en temps real. Això és especialment important si vostè és un principiant i desitja adquirir una mica d'experiència abans de posar els seus diners en la línia. L'únic altre lloc que he vist d'una manera de demostració real és a les empreses de la divisa com Plus500or AvaTradeand que comercien únicament amb Bitcoin CFD. Tingueu en compte que quan el comerç de CFD seu captial està en risc. Si hi ha una característica que el diferencia d'altres plataformes HitBTC és aquesta manera de demostració.

HitBTC se centra en els principals mercats

Una altra cosa que em va agradar de HitBTC és que se centra només en els principals mercats - el que significa Bitcoin i litecoin van intercanviar a USD i EUR. Per als novells la quantitat de vegades altcoinscan ser aclaparador. En eliminar el "soroll" de la borsa i se centra només en les principals monedes, HitBTC arriba a ser molt més amigable per novells (de nou).

Es posa l'accent en la seguretat

Cada acció crítica (Registre / retirar) en HitBTC pot ser protegit per 2FA (2 Factor d'autenticació). També es pot veure una llista d'IPs que van accedir al seu compte de manera que serà capaç de supervisar qualsevol activitat sospitosa. Finalment, HitBTC li indica quin és el seu nivell de seguretat (és a dir, feble, etc. Fort), que li pregunta si vol protegir el seu compte millor.

Simple, eficient i sense problemes

Si hagués de acabar la meva opinió aquí probablement li donaria HitBTC una A +. No vaig ser sobre tots els detalls, com ara les taxes de transacció, sinó que es poden trobar fàcilment aquí.

L'única cosa que queda com una preocupació...

Així que per ara he establert a mi mateix que HitBTC és una plataforma molt sòlida. L'únic que quedava era per veure el que altres persones en línia dient. La principal font d'informació per a crítiques imparcials que vaig poder trobar va ser en Bitcointalk on HitBTC va anunciar el seu llançament formal al gener de 2014. Sembla que els usuaris BitcoinTalk tots admiren la mecànica darrere HitBTC però són sospitosos del fet que no hi ha una direcció física o de carn i ossos identitat associada amb el lloc web. El registre del domini és privada, i la HitBTC pàgina sobre nosaltres només dóna una descripció general sense noms específics o informació de contacte.

Per concloure, a la "zona de gox" ha de ser més transparent

HitBTCdid un gran treball en la construcció del seu lloc web, realment magnífic. Però després de tantes persones van perdre els seus diners a causa d'una persona inadequada que necessita per ser més transparent. Crec honestament que si HitBTC associa un nom i una adreça real amb el seu negoci que augmentarà la seva credibilitat. Em refereixo a si són tan legítima com sembla que són i diuen que són - per què se sent com que estan ocultant? Per ara, sembla com si estiguessin en un bon començament, però per tal de ser veritablement notable que necessitarà per entrar a la llum.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub