Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Molta gent està buscant per comprar bitcoins en la forma més fàcil possible. En altres paraules, les persones no els agrada esperar per la seva transferència electrònica a ser verificada o de passar per un procés d'identificació de llarg. Indacoin intenta satisfer aquesta necessitat amb exactitud.

Indacoinwas establerta en 2014 i ha estat operant des de llavors. El canvi només accepta targetes de crèdit / dèbit (sempre que siguin 3d segur) o AlertPay. Quan s'arriba a comprar els seus bitcoins primer haurà d'omplir un formulari de pagament (vegeu més endavant) i després podràs rebre una trucada de telèfon amb un codi PIN de 4 dígits per tal de completar la transacció.

El procés de compra sencer sembla bastant simple i al gra però hi ha 2 coses que cal tenir en compte:

  1. Hi ha límits estrictes de compra. Per a la primera transacció que està limitat a $ 100. Després de 4 dies el límit puja a $ 200 i després de 7 dies $ 500.
  2. Els honoraris s'incorporen en el tipus de canvi i són extremadament alts. En l'exemple de la taxa de BTC en Bitstamp va ser de $ 1.001,52 i $ 1.507,31 en Indacoin - Això vol dir, bàsicament, que està pagant al voltant d'un 50% més per aquest procés "sense problemes".

En el personal, crec que el tipus de canvi és massa alt i no justifica el temps estalviat. Pot valer la pena l'anonimat. L'anonimat es pot aconseguir si s'utilitza una targeta de dèbit prepagada i un nombre de Skype temporal amb la finalitat de verificar el seu número de telèfon. Aquest nombre s'utilitzarà posteriorment per identificar-lo i limitar les seves compres en conseqüència.

Quan el compte està aprovat cap verificació futura és necessària, sempre que estiguis usant el mateix correu electrònic. Més de 100 països poden comprar a través d'bitcoins Indacoin.

Indacoin estableix que el processament d'una compra pot trigar fins a 15 minuts, però, d'acord a diversos usuaris reviewsof l'intercanvi pot durar fins a 8 hores - pel que no es facin il·lusions. Suport sembla estar present gairebé immediatament a través d'una finestra de xat a la part inferior de la pàgina. No obstant això no he tractat d'utilitzar el suport del lloc personalment i alguns usuaris en línia estan queixant-se de temps de resposta lent.

Amb tot Indacoin sembla com un intercanvi de fiar, però una mala manera de passar els seus diners (aquest és el tipus de canvi més alt que he vist de qualsevol intercanvi de Bitcoin). Personalment he utilitzat l'intercanvi diverses vegades i no he tingut cap problema. És millor utilitzar Indacoin principalment com a última opció, a causa del tipus de canvi o si necessita comprar bitcoins sense cap tipus de verificació d'identitat.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?