Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència? | Catalan.Lamareschale.org

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

El següent post es basa en la meva pròpia experiència de treballar com una filial de Bitcoin durant els últims dos anys i mig.

És amb gran tristesa que escric aquest article, però això ha anat massa lluny. Quan una empresa amb una magnitud de Coinbase es deixa actuar però, vol, alguna cosa ha de ser dit.

Me les arranjament 99Bitcoins, un bloc per als novells Bitcoin que crea un model de negoci sostenible mitjançant programes de referència Bitcoin (és a dir, programes d'afiliació).

Quin és el programa de referència de Coinbase?

En poques paraules, el seu referir a les persones a Coinbase i si es converteixen en clients de pagament s'obté una comissió per portar-los. El programa ha estat del voltant durant molt de temps, però recentment les comissions es van elevar a $ 75per pagar al client des dels $ 5 que estava en el passat.

El rulesare com segueix:

  • Els clients s'han d'inscriure per Coinbase fent clic a l'enllaç de referència
  • Han de comprar almenys $ 100 de BTC
  • Han de ser d'un dels països recolzats

Sona atractiu, oi? Bé, no tan ràpid...

Els meus propis resultats amb el programa de referència de Coinbase

Fa al voltant de dues setmanes, vaig decidir començar una promoció per als lectors 99Bitcoins '. Cada lector que s'inscrigui a Coinbase a través del meu enllaç de referència i compra $ 100 en bitcoins obtindrà $ 25 Retorn. D'aquesta manera es podria obtenir bitcoins bàsicament amb un descompte del 25 per cent.

Com es pot veure en els comentaris al post, que va funcionar força bé i tothom estava content. Bé, suposo que tothom excepte Coinbase.

En algun moment vaig començar a rebre correus electrònics de persones que sol·liciten els seus $ 25, però Coinbase mai es va enviar a la Comissió per a ells. Al principi, vaig pensar que això era només un problema temporal en la meva solució, però em fas sentir en les nostres pròpies estadístiques per referir-se a la gent a Coinbase.

Això és el que vaig trobar:

Vaig començar a promoure Coinbase al gener de 2014. Vaig prendre la meva "tot informe de referència de temps" i eliminat tots els comptes que mai es dipositen diners per Coinbase. Així que de 2.134 conductors que havia portat durant els últims 20 mesos, que tenia 563 clients dipositin que havia esmentats.

269 ​​clients (47,77 per cent) van ser aprovats per la comissió i 294 (52,23 per cent) accountswere marcats com a "no elegible". Es pot veure les dades completes (informació personal retirat, és clar) en aquest full de càlcul.

Així que, fins ara, es pot dir que té sentit: per cada compte elegible hi ha un compte que no sigui elegible. No obstant això, després vaig decidir a mirar els últims dos mesos de referències, ja que durant aquest període de temps que havia estat conduint més i més trànsit al Coinbase, de manera que les comissions havien augmentat significativament. Pel que només té sentit per fer una ullada als últims dos mesos.

Entre l'1 d'agost de l'any 2015 i 30 de setembre l'any 2015 que havia portat a 647 clients potencials, els quals es van convertir al 157 clients de pagament. Fora d'aquests cables 30 (19,1 per cent) van ser aprovats per les comissions, i... Redoblament de tambors, si us plau... 0127 (80,9 per cent) no van ser elegibles. Així que, bàsicament, de cada cinc clients de pagament que li porten a Coinbase que se'ls paga per una sola. I això, els meus amics, xucla.

Poc després, un usuari anomenat BitcoinKnowledge va registrar la Reddit followingon:

"Durant els últims 30 dies vaig enviar 1.893 clics que resulta en 659 inscripcions (102 no elegibles?, 531 compte incompletes i 18) Payouts pagaments de remissió o $ 0,713 per cada clic. Això empal·lideix comparat amb la mitjana de CPC de Google de $ 3.70 per a la 'compra Bitcoin' i $ 5,85 per als nens 'comprar bitcoins'. Si es Coinbase rasants (una pràctica comuna utilitzada per cargolar els afiliats de les comissions) i en lloc de paga al 102 'no vàlida' llavors el CPC hauria estat de $ 13.65, el que sembla inusualment alta; els ingressos per clic hauria d'haver estat del voltant $ 8-9.

De qualsevol manera, donada la qualitat del trànsit a les pàgines en què es van generar els clics és la meva conclusió que el programa d'afiliats Coinbase, fins i tot en $ 75 per usuari, molt underperformes altres alternatives ".

Estadístiques d'aquest usuari mostra més o menys els mateixos resultats que la meva.

Tractant d'aconseguir algunes respostes de Coinbase

Naturalment, vaig començar a obrir tiquets de suport a Coinbase per als nostres lectors que em va dir específicament que van passar pel procés i volien que el seu reemborsament de $ 25. Les respostes que vaig obtenir van ser retardats i sense informació rellevant.

Per exemple, un representant em va dir el següent:

No obstant això termes de Coinbase per al programa de referència mostren estrictament el següent:

Això pot haver estat canviat després que el bitllet hagi estat resolt, ja que només van visitar la pàgina de termes d'una setmana i mitja més tard, però després li vaig preguntar sobre això fa dos dies estic encara per rebre una resposta de Coinbase.

En altres entrades que vaig presentar jo era només dir que la meva recomanació no havia estat aprovat a causa de les preocupacions de privacitat que no podien explicar encara més, la qual cosa és molt convenient.

Potser Coinbase té un model de negoci viciat?

Cada programa de referència en general es basa en la suposició que la comissió pagada a la de referència és igual o menor al valor de vida del client adquirida. En altres paraules, Coinbase suposa que un client que compra $ 100 de bitcoins probablement produir almenys un guany de $ 75 a l'empresa en el llarg termini.

No obstant això, en el moment en què l'economia de Bitcoin és bastant estancada i la gent no està comprant la major quantitat de BTC com solien. D'altra banda, Coinbase només pren una comissió de l'u per cent de cada transacció, pel que estan pagant $ 75 als seus remitents quan estan fent només $ 1 a començar.

No estic assumint conèixer el quadre complet de model de negoci de Coinbase, però sí que sé que els punts de referència de comissions d'afiliats, i en el dia Coinbase anunciat que s'estaven aixecant les comissions a $ 75 El meu primer pensament va ser "això no és sostenible".

Millor dels casos, el que estic experimentant ara és la reacció d'una decisió de negocis qüestionables. Pitjor dels casos, es tracta d'una acció intencional perquè la gent per promoure Coinbase més agressivament sense pagar themfor seu treball i amagar-se darrere de les explicacions fosques.

ACTUALITZACIÓ: Sorprenentment, en el moment d'escriure aquest post, una publicació de Reddit aparèixer mostrant Coinbase ha reduït la seva comissió d'afiliació a $ 10. Això es va fer sense actualitzar els afiliats i molts estan molestos per aquest moviment "silenciosa".

Llavors, què és en realitat mancada de programa d'Coinbase?

Així que aquí hi ha els tres millors coses que jo crec que ha de ser millorat en el programa de referència de Coinbase:

  1. Donar estadístiques detallades sobre les conversions. Com afiliat professional, si jo no sé per què no em paguen per un avantatge no tinc manera d'optimitzar el meu procés. Era perquè no va dipositar els diners suficients? És d'un país no elegible? No em deixi fotografies en la foscor.
  2. D'altra banda Coinbase ser que vulgui anar a una ruta diferent - que fa la recomanació informes anònims. Ja que no estan disposats a proporcionar qualsevol informació sobre els seus clients per què no només presentar-los com "usuaris generals". D'aquesta manera poden revelar molta més informació i encara mantenir la seva privacitat als clients. Aquest mètode és àmpliament adoptat en tot l'ecosistema d'afiliats. Atès que no sé qui és el client, que poden subministrar informació gairebé il·limitada.
  3. Si tota la resta falla, si més no aconseguir un representant de suport d'afiliats dedicat per gestionar totes les sol·licituds de suport de referència - el sistema de suport actual de Coinbase simplement no és suficient.
  4. Assegureu-vos d'actualitzar tots els afiliats en cada canvi que realitzi en les seves condicions d'ús. Sempre.

Algunes esperances per al futur

L'ecosistema de Bitcoin no és molt afiliat / referència orientat. Això es pot veure amb moltes altres empreses, i no només Coinbase. No obstant això les meves esperances són que en el futur les empreses s'adonarà del veritable valor d'afiliats professionals i assignar els recursos adequats per cultivar les relacions amb ells. De moment - si vostè no està aconseguint els resultats que desitja sortir del programa de referència de Coinbase, vostè no està sol.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?