Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Kraken, amb seu a San Francisco, Califòrnia, afirma ser la major borsa de Bitcoin en termes de volum i liquiditat en euros. Opera a través d'Estats Units (amb l'excepció de Nova York a causa de la BitLicense) i Canadà, així com a la Unió Europea i el Japó.

Fundada per Jesse Powellin 2011, Kraken és coneguda per les seves baixes taxes de transacció, l'àmplia gamma de característiques i de seguretat en general. Després de la fallida de l'ex intercanvi de Bitcoin Mt. Gox, la plataforma Kraken assistit en el processament de reclamacions.

Al novembre de 2017, el CEO Jesse Powell es va disculpar pels problemes que afecten l'intercanvi. Kraken estava lluitant per fer front a la creixent demanda d'cryptocurrencies, donant lloc als usuaris que reben molts missatges d'error diferents i que tenen dificultats per utilitzar l'intercanvi per als fins previstos. Per tal de tractar millor amb això, l'intercanvi va prometre una important actualització per a principis de desembre de 2017.

El suport de divises

Kraken accepta les següents monedes fiduciàries:

 • Euros (EUR)
 • Dòlars nord-americans (USD)
 • Dòlars canadencs (CAD)
 • Lliures esterlines (GBP)
 • Ien japonès (JPY)

Els dipòsits i recessos poden fer a través SEPA, SWIFT, i les transferències de filferro. En gairebé tots els casos, els dipòsits i recessos es pot esperar que prengui 1-5 dies laborals. En la meva experiència, el dipòsit mitjana ha tingut tan poc com 24 hores. És gratuït per dipositar la major part dels cryptocurrencies acceptats, però hi ha una petita quota d'alta direcció en uns pocs casos.

Pel que fa als dipòsits de Fiat, els dipòsits de la SEPA són lliures, de manera que Kraken particularment convenient si estàs a la Unió Europea i la seva ubicació és a la llista de països de la SEPA. Una transferència bancària dins dels Estats Units costa $ 5 i $ 10, mentre que costa € a 10 o £ 10 des de fora dels Estats Units.

En termes de cryptocurrencies, Kraken és compatible actualment amb 18 monedes diferents:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Efectiu (BCH)
 • Dash (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Etereum clàssic (ETC)
 • Etereum (ETH)
 • Gnosis (GNOME)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (LTC)
 • Meló (MLN)
 • Trepant (REP)
 • Tether (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Lumens Stellar (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Ripple (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Suport als països

Kraken està disponible a tot el món, però només hi ha dues opcions d'idiomes disponibles al lloc web: Anglès i Japonès. L'intercanvi també es pot accedir a través de l'aplicació de iOS; No obstant això, les revisions no són grans, i el consens general és que és poc fiable i té massa errors.

Honoraris

Els honoraris del kraken es troben entre els més baixos de totes les principals borses de Bitcoin. Els diners que pagui depenen del nivell del seu compte (més sobre això més endavant): com més gran sigui el nivell, més volum que pot operar amb el seu compte. Com més volum que és un comercial, la reducció de les taxes. A cada operació, el comprador i el venedor paguen una quota, amb el comprador que paga més que el venedor. Feescan de kraken van de 0% a 0,26%, depenent del nivell de compte i si està comprant o venent.

Tipus de comptes

En obrir un compte, fer una ullada a la secció de verificació, en la qual veurà els cinc tipus de compte diferents (escala de 0 a 4). A mesura que s'aborden en la secció d'honoraris, el nivell del seu compte dicta el nivell de les tarifes que haurà de pagar. Una altra diferència entre la verificació tiersis quant serà capaç de dipositar i retirar a Fiat i cryptocurrencies. Esperem que aquesta quantitat augmenti substancialment com del compte augmenta el nivell.

No es pot fer dipòsits o recessos amb un nivell 0 compte bàsica. No obstant això, només cal proporcionar informació bàsica (nom complet, data de naixement, país de residència i número de telèfon) per assolir el Nivell 2, que permet a un dipòsit diari $ 2,000 Fiat per dia i $ 10.000 per mes. No es requereix cap identificació o comprovant de domicili fins al nivell 3. Nivell 4 requereix contacte amb l'equip de suport, ja que està reservat per als d'alt valor i comptes corporatives.

En el meu cas, es va trigar uns pocs minuts per ser verificats fins al nivell 2. No obstant això, val la pena assenyalar que el procés pot ser més temps si es requereix una revisió manual. Nivell 3 verificació sol durar uns pocs dies. Alguns usuaris han informat de Nivell 3 retards de verificació quan hi ha una particularment forta afluència de nous usuaris.

Atenció al client

El lloc compta amb una extensa guia de suport, que abasta des de la verificació del seu compte a negociació. En la majoria dels casos, trobareu el que està buscant allà. No obstant això, en el cas que vostè no necessita ajuda, sempre es pot enviar un tiquet de suport. Val la pena saber que l'atenció al client Kraken pot estar al costat lent i pot trigar dies per respondre. No hi ha cap opció de xat en viu.

L'opinió pública i els comentaris en línia

Igual que amb qualsevol inversió moneda digital, que és una bona idea fer una investigació abans de triar un canvi de Bitcoin en particular. El consens general en línia és que les principals fortaleses de Kraken es troben en les seves tarifes baixes, característiques avançades, i una forta seguretat. Mentre Kraken sens dubte té els seus avantatges, s'ha elaborat una gran quantitat de crítiques en els últims monthsdue a la seva incapacitat per fer front a un augment del trànsit. Una actualització a mitjans de desembre 2017 sembla tenir gran mesura abordat aquests problemes. Altres crítiques a Kraken inclouen la seva interfície d'usuari, el que no és el més amigable per als principiants.

Seguretat

Kraken és un lloc molt segur gràcies a la seva característica d'autenticació de dos factors. Aquest servei està disponible no només en el compte d'accés sinó també en els processos comercials i de finançament, proporcionant una capa addicional de seguretat. També hi ha la possibilitat de crear una clau mestra per a la recuperació de la contrasenya i una omissió d'autenticació de dos factors. Característiques de seguretat millorades inclouen una configuració global lockthat ajuda a prevenir la informació del compte (configuració del compte, contrasenyes, 2FA, etc.) poguessin ser alterades en cas d'un atac.

Conclusió

En general, val a dir que el Kraken és una opció val la pena considerar, gràcies als seus excel·lents característiques de seguretat i les taxes de transacció baixos. No obstant això, no és la millor opció per a novells causa de la seva interfície més complexa. El que és més, es recomana precaució com Kraken s'ha convertit en molt poc fiable en el moment de l'escriptura, amb errors fent que el lloc gairebé inutilitzable. Amb una mica de sort, aquest problema se solucionarà amb l'actualització planificada.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins