Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency | Catalan.Lamareschale.org

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

L'auge altcoin recent ha portat una gran quantitat de nous operadors moneda digital i moltes persones estan buscant maneres ràpides i rendibles per comprar altcoins com Etereum, litecoin, Moneo i altres.

En el post d'avui vull cobrir un tipus relativament nou d'intercanvi altcoin. És una cosa que anomeno "instantanis" intercanvis moneda digital. Aquests intercanvis li permeten operar qualsevol moneda digital per a un moneda digital diferent amb un procés relativament simple, petita tarifa, velocitat i, de vegades fins i tot de forma anònima.

Avui dia hi ha 2 intercanvis principals que subministren aquest tipus de servei, Changellyand Shapeshift.

La revelació completa - No he utilitzat cap d'aquests intercanvis personalment encara. He revisat sobretot els llocs, els comentaris en línia i es comparen les diferents característiques. En el personal, no sóc tan gran d'un ventilador altcoin. Si vostè té alguna experiència amb qualsevol d'aquests intercanvis us plau, compartir a la secció de comentaris.

Canviar de forma - més ràpida i d'intercanvi, privat i més convenient

Shapeshiftwas fundat el 2013 per Erik Voorheesand van rebre la seva primera ronda de finançament només en 2015. Shapeshift no permeten comprar crpytocurrnecy amb Fiat (és a dir, dòlars, euros, etc.), però només permet canviar ràpidament entre cryptocurrencies.

El procés és bastant simple:

  1. Es selecciona el cripto que desitja intercanviar (és a dir, enviar)
  2. Se selecciona el cripto desitja rebre i inserir la direcció de cripto rellevant (per exemple, la seva adreça de ETH)
  3. Shapeshift crea una adreça de dipòsit perquè, una vegada que dipositi els fons de la nova moneda serà en el seu camí.

Això és. No hi ha missatges de correu electrònic o contrasenyes. Sense prolongat procés de registre. No hi ha comptes. No hi ha oferta i demanda de comandes. Sense fricció. I no enviar els seus diners a realitzar-se en un intercanvi centralitzat. Heus aquí un breu vídeo que demostra el procés:

Petits dipòsits es processen amb zero confirmacions. Dipòsits més grans esperen que almenys 1 de confirmació. El tipus de canvi es mostra és exactament el que rebràs, menys només la tarifa miner requerida per la xarxa. No hi ha quota d'intercanvi, o quota de servei. Per obtenir una llista completa dels drets sobre mineria fes un cop d'ull a aquesta pàgina.

No he confirmat encara, però sembla que Shapeshift està monetitzant l'empresa fora de la diffrence entre la comissió de la mineria actual i els càrrecs taxa de canvi de forma fixa mineres. Per exemple, la tarifa actual de la mineria Bitcoin és 0.003BTC que és d'al voltant de 7,8 $. No obstant això, pot passar una transacció a través de la xarxa amb una tarifa de transacció molt més baixos.

Si vas a través de comentaris dels usuaris de la exchangeyou pot veure que la queixa més comuna és en relació amb el temps que triga la transacció de passar i les altes tarifes. No obstant això sempre prengui usuari reviewswith un gra de sal. Alguns usuaris no tractar de buscar ajuda i es queden frustrats en un cas que pot haver estat resolt amb relativa rapidesa a través de l'atenció al client.

També val la pena esmentar que Shapeshift li permet estar totalment anònima, ja que no sol·liciten cap signe fins al servei.

Passant a la competència - Changelly.

Changellyis un intercanvi moneda digital que diu que té "una interfície intuïtiva, les millors taxes de canvi i transaccions segures. Els honoraris es diu que són 0,5% i això és tot, parada completa." Changelly es va establir el 2016 i dins d'un any ha aconseguit atraure més de 100.000 userswhich és molt impressionant.

Changelly va ser creada pels mateixos tipus que estableixen MinerGate- piscina minera que li permet unir-se a altres miners de tot el món a través del seu ordinador o telèfon mòbil. Encara MinerGate és un servei molt popular que personalment tinc problemes amb les empreses que no donen a conèixer que s'està executant el programa. Com és el cas amb Changelly i MinerGate.

Changelly de fet té una interfície molt elegant i intuïtiva. Des del principi està clar quants diners es gastaran i quant rebrà. Taxes també s'indiquen clarament en el costat de la transacció com es mostra a continuació.

No obstant això, com es pot veure, per $ 2500 persones, que és el preu actual d'1 Bitcoin en Bistamp que tindria només 0,8357 bitcoins. Això sembla més una quota de 0,5% a mi. Per sota de la taxa de canvi Changelly mostra el següent missatge:

"USD / EUR tarifes són lleugerament més alta ara, ho sento. Si us plau, comproveu els preus amb atenció abans del pagament."

Així que almenys són conscients que, però, encara no explica la gran diferència. M'he posat en contacte Changelly i li va preguntar sobre això, pel que sembla és a causa del fet que estan utilitzant un servei de 3 ª part de Fiat a Bitcoin compres, això fa que les taxes sobre els oficis molt més alt.

Marcant altres tipus de canvi de divises, com ara ETH o LTC es veu que, efectivament, els preus són més o menys el mateix que trobaria Poloniexor Shapeshift. En molts casos fins i tot es va a obtenir una millor taxa de canvi sobre el Changellythan Shapeshift.

Una altra cosa a tenir en compte és que a diferència de Shapeshift, es necessita d'una adreça de correu electrònic per tal d'utilitzar Changelly. Per descomptat, es pot utilitzar una falsa si l'anonimat és important, però això és una cosa a tenir en compte.

Revisar altres comentaris en línia de Changelly només he trobat que les persones són complainingabout les altes taxes de canvi, taxes i temps de transacció llargs.

Concernswere addicionals plantejades pel fet de la Changelly pot demanar als usuaris a subministrar comptes de xarxes socials per verificar la seva identitat, a més del compte de correu electrònic. No obstant això, no sembla que això planteja cap barrera real per a algú que encara vol romandre en l'anonimat.

Llavors, qui és el guanyador?

És difícil de dir, tant els intercanvis semblen tenir un bon producte, sinó també una gran quantitat d'usuaris d'ira. Suggereixo començar a terme utilitzant una molt petita quantitat que està disposat a arriscar en cas que alguna cosa va malament i tractant d'ambdues borses.

Si vostè està realment en aconseguir les millors tarifes possibles vostè és probablement millor fer servir un intercanvi altcoin tradicional com Poloniex o Bittrex i comprar a preus específics (és a dir, no el preu de mercat). Per descomptat, això portarà més temps.

Al final Changelly sembla tenir millors taxes, però Shapeshift té millor reputació. Pel que sembla que no hi ha un clar guanyador en aquesta ocasió i l'elecció, com sempre, és el seu...

Si vostè té alguna experiència amb qualsevol d'aquests intercanvis us plau, compartir a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)