Revisió: Coinmama: és 100% legítim? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Un dels primers serveis que he revisat mai en 99Bitcoins, al gener de 2014, va ser Coinmama. El que era especial sobre ell en aquell temps és que es va permetre a comprar bitcoins amb Western Union. Recentment he decidit tornar a visitar el lloc d'una serra que molt ha canviat per Coinmama, pel que puc anomenar a això una revisió renovada del servei.

Adéu, Western Union. Hola, targetes de crèdit!

Un dels principals canvis en la indústria al llarg de 2014 Bitcoin és el fàcil que s'ha convertit per comprar bitcoins amb una targeta de crèdit. Això es deu principalment al fet que les empreses com Simplexhave permet intercanvis i corredors per verificar els usuaris amb menys risc, permetent així l'acceptació de targetes de crèdit.

Aquest és un canvi molt benvingut ja que sense aquest que estaria obligat els vells mètodes de la realitat va al seu comptador local de Western Union i dipositar diners. Coinmamaintegrates Simplex en el seu sistema i li permet pagar amb qualsevol targeta Visa o Mastercard que pugui tenir.

Els honoraris són més baixos gràcies a les targetes de crèdit

Atès que el procés s'ha convertit en molt més avançat, les taxes són més baixes també. Només de manera que obtindrà una perspectiva: abans que es faci el canvi de targetes de crèdit, una Bitcoin li costaria $ 310 quan la taxa Bitstamp corresponent va ser de només $ 257. Aquesta és una taxa de 22 per cent ferina. Ai!

Després es van dur a terme canvis en les tarifes són al voltant del 6,5%. Ara que encara pot semblar molt, però si ens fixem al voltant de la venda d'empreses que Bitcoin amb targeta de crèdit com a mitjà de pagament que va a veure que és bàsicament el mateix preu a tot arreu. Això es deu a mesures costoses aquestes empreses s'han d'implementar per tal d'evitar el frau i les devolucions.

"Som conscients que la comissió actual pot considerar-se bastant alta com per al client mitjà i estem constantment buscant formes per baixar-la per tal de donar als nostres clients més valor pels seus diners."

Nom del model, CEO de Coinmama

Obté els seus bitcoins a l'instant, és clar

Darrera cosa que es va millorar dramàticament és la velocitat a la que obté les seves monedes. En el passat, caldria esperar una confirmació de filferro per arribar de Western Union. Avui en dia, tan aviat com el seu pagament hagi resolt, es pot retirar les seves monedes, la qual cosa és totalment impressionant.

Això és crucial, ja que de vegades un o dos dies pot significar grans fluctuacions de preus en Bitcoin i que acaben de comprar monedes de major o menor del previst. Recordeu que per als usuaris de primera vegada que hi ha un límit en la quantitat que pot comprar (en el moment o la redacció d'aquest límit és de $ 5000).

Què fa la comunitat de Reddit pensar en CoinMama?

Com sempre m'asseguro de creuar Referència meva opinió amb subreddit de Bitcoin i el fòrum Bitcointalk. He estat buscant a la web per mirar de trobar altres ressenyes de Coinmama, però tot el que vaig trobar a Reddit estava aquest fil, que té diversos usuaris diuen que estan contents amb el lloc.

El pas per Bitcointalk no vaig poder trobar cap informació més útil, a excepció d'una poststating que el lloc no és tan ben conegut i un altre que indica que té altes tarifes (això era abans del canvi a una estructura de tarifes inferior).

Tutorial pràctic: Com es fa realment...

Si vostè està considerant utilitzar Coinmama, vaig fer un curt de captura de pantalla de tot el procés per ajudar a sortir.

Conclusió - Em utilitzar Coinmama?

La resposta curta és sí. És una empresa de bona reputació de ser l'única només les seves altes tarifes. Per desgràcia, això no es pot evitar quan s'utilitza una targeta de crèdit en el moment.

La resposta llarga és "depèn". Si vostè té l'opció d'utilitzar un mètode de pagament diferent que no sigui una targeta de crèdit llavors jo no haver de pagar les altes tarifes i veu un altre.

Amb tot, el servei és sòlid i amb sort arribarà a ser més assequibles en un futur pròxim. Si vostè ha tingut la seva pròpia experiència amb Coinmama, m'encantaria escoltar-lo en la secció de comentaris.

De gener de 2018 actualització

# 8211; En aquests dies, a causa de l'alta demanda en totes les borses Coinmama també pateix de retards de transacció estesos i llargs processos de verificació. Suggereixo llegir la secció de comentaris per tenir una idea del que els problemes poden arrise abans de prendre una decisió.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?