Revisió: Paxful contra Bitcoins locals | Catalan.Lamareschale.org

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Avui dia, quan es tracta de comprar bitcoins que sol anar a un corredor de Bitcoin (per exemple Coinbaseand Coinmama) o una plataforma de negociació de Bitcoin (per exemple Bitstampand Kraken). No obstant això alguns d'aquests intercanvis simplement no el tallen - ja sigui a causa dels seus mètodes de pagament acceptats o els seus restriccions geogràfiques (per exemple Coinabse no accepta persones de molts països de tot el món).

En aquest cas sempre es pot fer servir alguna cosa que pot ser millor descrit com "l'eBay de comprar Bitcoin". Xarxes de venedors Bitcoin de tot el món que permet que gairebé qualsevol persona per comprar bitcoins. Avui dia hi ha dues plataformes que proporcionen aquest tipus de servei - Paxfuland bitcoins locals. He revisat local Bitcoinsin el passat i avui vull aprofitar l'oportunitat i revisar Paxful també.

En el seu nucli, Paxful és molt similar a bitcoins locals. Només ha de triar la quantitat de bitcoins que vol comprar i la seva forma de pagament, i després se li presenta amb els venedors disponibles. Cada venedor té una reputació de les operacions passades i cada especifica el seu tipus de canvi de Bitcoin.

El tipus de canvi és molt més gran que el que trobarà en les plataformes de negociació regulats com Bitstamp i això és a causa del fet que els venedors estan prenent un risc molt més gran que la venda de Bitcoin amb estranys. Atès que les transaccions Bitcoin són irreversibles, si algú li paga al venedor i després impedeix que alguna vegada va dur a terme la transacció, el venedor pot acabar sense bitcoins i sense pagament.

A més, alguns venedors li permeten comprar bitcoins amb els mètodes tradicionals de pagament menys (per exemple, targetes de regal d'Amazon, Skype codis de descompte), de manera que tendeixen a cobrar més per ells.

Finalment, el venedor també mostrarà cap detall específic que consideri rellevant per a la transacció. Vostè serà capaç de veure si el venedor està en línia així perquè tots dos puguin conversar sobre la transacció un cop que està en marxa.

La compra d'bitcoins amb Paxful

El procés és bastant simple.

  1. Trieu la quantitat de bitcoins que vol comprar
  2. Trieu la moneda que desitja el tipus de canvi per estar en
  3. Seleccionar un mètode de pagament (hi ha dotzenes)

A continuació, s'obté l'oportunitat de buscar, ja sigui a través de la llista completa dels venedors o simplement mostra els productes més venuts possible en funció de criteris de Paxful.

Una vegada que triï un proveïdor i feu clic a "el comerç" Vostè serà redirigit a la pàgina de comerç i es pot xatejar directament amb el venedor a través del xat en viu. Una vegada que contesten a continuació, seguiu les instruccions eren de pagament, feu clic a Marca com a pagat i esperar que s'alliberin els bitcoins directament a la seva cartera Paxful.

La majoria de les operacions són instantanis, però depèn de la forma de pagament i si el venedor no està en línia. Paypal i targetes de regal, per exemple, són instantanis. Bancàries i CO-OP dipòsits en efectiu d'unions de crèdit, Western Union, MoneyGram portar el seu temps ja que ha de sortir de casa a la seva sucursal i dipòsit en efectiu. En general, ocorren en menys d'1 hora.

Quan s'inicia un comerç, bitcoins venedor es transfereixen automàticament al fideïcomís d'assegurança de Paxful i en aquest moment el venedor no poden cancel·lar l'operació. Només un comprador pot cancel·lar una operació en qualsevol moment i els bitcoins serà transferit de la plica de nou a la cartera del venedor. Si el comprador no ha emès el pagament i no pagament marcar com completa en el termini finestra de pagament, un comerç serà automàticament cancel·lada i els bitcoins serà traslladat de nou a la cartera del venedor.

Zero comissions de transacció

El millor de Paxfulis suposadament que no es necessita cap taxa de vostè com el comprador. El lloc només té un 1% de la quantitat total de la venda per part del venedor. No obstant això dient que no hi ha despeses de transacció és una mica ingenu ja que la majoria dels venedors simplement retraten aquests càrrecs dins del seu tipus de canvi. Això és molt similar al que ofereixen bitcoins locals.

Aneu amb compte amb Paxful

A partir de la lectura en línia reviewsabout Paxful és obvi que algunes persones confonen la integritat de la plataforma per a la integritat del venedor. És a dir, si un venedor d'ells estafat o no era digne de confiança que assumeixen la plataforma no és de fiar, així.

És per això que volia assenyalar alguns recursos que poden ajudar a resoldre qualsevol problema en la compra d'bitcoins a través Paxful.

  • Hi ha un suport actiu forumon Paxful estava vostè pot fer qualsevol pregunta que vostè té gust pel que fa a la plataforma.
  • Assegureu-vos que l'usuari que està negociant amb està en línia, les comandes es cancel·len automàtica en un curt període de temps i si el venedor no està en línia que poden ser molestos.
  • No deixeu anar el pagament del dipòsit de garantia llevat que tingui un control total sobre el pagament que rep. Això vol dir, va confirmar, en el seu compte, no pendent o qualsevol altra cosa.
  • No importa quina pàgina web, quin sistema, el que l'usuari, quin país, el que qualsevol cosa, si vostè no pot permetre el luxe de perdre diners, no ho envieu.

Hi ha molts debats onlinewhether Paxful és de fiar o no. Hi ha també aquesta sitethat li dóna un desglossament per què (en opinió de l'autor) del lloc no és de confiança.

En la meva opinió personal és de fiar Paxful

Fins i tot em vaig trobar amb l'estafa Bitcoin Teston ell). Howeverthere pot ser usuaris de Paxful tractant d'estafar a vostè. Però això és cert per a tots els altres del mercat P2P per aquí com eBay, LocalBitcoins i OpenBazar.

Llavors, qui és el guanyador?

Les dues plataformes semblen subministrar serveis similars, però LocalBitcoins té més experiència i reputació en el camp. Al final, tot es redueix als venedors. Qualsevol que sigui la plataforma que subministra un venedor que s'adapti a les seves necessitats (és a dir, mètodes de pagament, tipus de canvi, la reputació) M'agradaria utilitzar aquesta plataforma. Pel que fa a la funcionalitat que són més o menys la mateixa, de manera que hi ha un clar guanyador en aquest moment. Només heu de tenir cura cada vegada que la realització de les operacions amb els estranys.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?