Revisió de Virwox: és legítim o una estafa? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Des Virwoxis actualment una de les principals formes en què es compren amb Bitcoin Paypalit atreu molta atenció. Moltes persones consideren que VirWoX a ser una estafa, mentre que altres diuen que és de fiar. En aquest post m'agradaria compartir la meva pròpia opinió del lloc després de la compra i venda a través d'ells durant gairebé 4 anys.

Un breu resum de VirWoX

VirWoX és un canvi de moneda virtual que estava recolzada en finals de 2007 amb el propòsit de comerç de segona Life Linden (SLL) i altres monedes virtuals utilitzats en jocs en línia.

Monedes negocien a part de Dòlars Linden es compon de Avination C $, i l'Open d'Metavers Moneda (OMC). A l'abril de 2011, va començar a acceptar VirWoX Bitcoin i, bàsicament, es va obrir una escletxa per a la gent a comprar bitcoins amb PayPal per primera SLL compra a través de Paypal i després convertir aquest SLL a bitcoins. Com d'escriure aquest post el lloc compta amb més de 740K usuaris registrats.

La meva experiència personal amb VirWoX

He comprat i venut personalment bitcoins a través VirWoX per tal de convertir-los al meu compte de PayPal diverses vegades. Almenys un cop al mes duc a terme una transacció a través del lloc des de fa anys. D'aquesta experiència he arribat a diverses conclusions:

  1. El lloc és de fiar, mai he tingut un moment en què els meus diners va ser robat o retingut.
  2. El suport de la pàgina no és el millor que pot trobar - si vostè té un problema que haurà d'escriure en ells un parell de vegades fins que obtingui una resposta adequada.

Només per demostrar quant de temps he estat treballant amb el lloc aquí és part dels meus 226 Transaccions He conduir fins a escriure aquest post:

Per tant es pot dir que tinc alguna referència. No obstant això, ja que té un bloc Bitcoin conec un munt de gent té problemes amb el lloc, així que vull cobrir aquest aspecte també.

Les revisions en línia dels usuaris VirWoX

En primer lloc vaig a admetre - no troba molts (o qualsevol) comentaris positius sobre VirWoX en línia. No obstant això els comentaris negatius en general es troben en les dues opcions:

  1. Les persones es queixen de les altes taxes d'VirWoX presa (arribarem a això en un segon)
  2. Les persones que es queixen sobre el fet que el seu compte va ser prohibit i que no entenen per què

Vaig a abordar les altes tarifes en breu. Pel que fa a la prohibició del compte - pel que he llegit i escoltat a través de lectors del meu bloc, la gent que ja ha rebut el seu compte prohibit sempre ens van donar els seus diners reemborsat. A vegades pot prendre alguns dies perquè els diners per tornar, però mai he sentit parlar d'algú que va aconseguir els seus diners "robat" pel canvi.

Per què prohibir VirWoX tants comptes? No en tinc ni idea. Només puc suposar que ja que tenen un alt risc de frau mitjançant la venda a través d'bitcoins Paypalthey són més prudents que altres intercanvis. No obstant això, això no els converteix en una estafa.

Honoraris VirWoX i una calculadora de taxes

Sí, VirWoX té altes taxes de conversió de Bitcoin a Paypal i viceversa. Per què? Bé, a causa de diverses raons:

  1. A causa de la raó per la que he esmentat abans - que tenen un alt risc de frau i la necessitat de cobrir les seves pèrdues amb una prima.
  2. El lloc no va ser construït per a la compra d'bitcoins directament amb PayPal. Vostè necessita comprar primer SLL i després convertir-lo en BTC. Cada acció en el lloc té un cost addicional que fa el procés molt car al final. Si van ser capaços de comprar directament BTC probablement seria més barat.
  3. A causa de que pot - no hi ha prou competència en el moment dels llocs que permeten a la gent a comprar bitcoins amb PayPal pel que es deixen per sol·licitar altes tarifes. L'única alternativa és digne LocalBitcoinsand Crec que els preus no són encara més grans.

Per tal de fer més fàcil perquè vostè entengui el molt que pagarà en quotes He creat un calculator.This Calculador de taxes VirWoX només és bo per a la compra d'bitcoins amb PayPal i no per a la venda o ús d'altres mètodes. Només has d'introduir la quantitat de bitcoins que vol comprar o USD desitja passar i obtindrà el resultat de la cassació. La calculadora té en compte tots els costos que inclouen: La fiança, la conversió de dòlars a SLL, convertint SLL a la CTB i la taxa de retirada (els honoraris complets es detallen aquí).

Introduïu la quantitat Obtindrà

Recordeu que aquesta calculadora va ser construït i actualitzat el 10 de gener 2017 per la qual cosa és rellevant per a les tarifes que figuren en aquest moment i que poden canviar. Com es pot veure les taxes poden ser bastant alta i poden arribar a més de 15%.

Conclusió - És de fiar VirWoX?

Sí, Virwoxis fiar al meu entendre. Potser no és el millor lloc per fer negocis a causa de les altes taxes de transacció, temps llargs i el seu suport lag, però si és l'única opció que farà. Si qualsevol que llegeixi això ha tingut una experiència diferent del que he cobert M'encantaria escoltar a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió