Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Recentment he estat escoltant més i més sobre un servei anomenat Xcoins. El servei es descriu com un "servei de préstec de Bitcoin" que li permet obtenir bitcoins a través de l'ús de Paypal o una targeta de crèdit.

La compra d'bitcoins amb PayPal a través Xcoins

Fins avui ha estat extremadament difícil comprar bitcoins amb Paypaldue a la possibilitat de devolució de càrrec. No obstant això Xcoinsclaims d'haver trobat al voltant d'aquesta distància. En lloc de vendre li bitcoins que li estan prestant bitcoins (fins a un punt). Si això és en realitat un préstec o una venda és un tant ambigua i es pot deixar per a la interpretació. Heus aquí com funciona:

Vostè (el comprador), arriba al lloc i diu que vol a "préstec" alguns bitcoins. Després d'un procés de verificació d'identitat curta, se li demanarà que dipositi l'equivalent en dòlars de la quantitat que desitja demanar prestat + targeta de crèdit / taxes de processament de Paypal + una quantitat fixa que actua com la taxa d'interès del préstec.

De fet, no hi ha un interès continu en el préstec ja que la quantitat és un pagament únic. En la majoria dels casos aquests càrrecs se sumen a més d'un 20%.

Jo no era capaç de comprar realment bitcoins a través Xcoins ja que no són compatibles amb el meu país de residència, però després de mirar el lloc em quedo amb algunes preguntes.

El lloc afirma que tenen tarifes competitives ja que els prestadors competeixen entre si el que et dóna la millor taxa d'interès possible. No obstant això, quan em vaig inscriure com un prestador que no era capaç de fixar la meva taxa d'interès i es va fixar en el 15%, així que estic assumint que és la tarifa més baixa possible. Això és molt més alt que el que vaig a aconseguir en gairebé qualsevol altra borsa de Bitcoin.

D'altra banda, el lloc diu que pot pagar el préstec en qualsevol moment i recuperar el seu dipòsit de dòlars menys dels honoraris. No obstant això cal tenir en compte dues coses:

  1. "Tots els sumes dels préstecs estan denominats en dòlars nord-americans. Haurà de retornar la quantitat d'equivalents Bitcoin a la quantitat que va rebre en dòlars nord-americans." (De FAQ del lloc). Això vol dir que si un préstec de $ 100 quan Bitcoin va ser de $ 1.000 que tens 0.1BTC (excloses les comissions pel bé d'exemple). Ara diguem que Bitcoin és de $ 2,000 - això significa que vostè haurà de donar només 0.05BTC esquena.
  2. "Si us plau, poseu-vos en contacte amb el prestador directament per acordar pagar el préstec." (De FAQ del lloc). Així que, bàsicament, haurà de confiar en algú a qui no coneix a respectar aquest acord i de fet li donarà un reemborsament.

Venen (o préstec) bitcoins a Xcoins

També pot prestar bitcoins en Xcoins. Això es fa en decidir quant està disposat a préstec en dòlars i dipositar aquesta quantitat en el seu compte Xcoins. Se us coincidir de forma automàtica amb els compradors (és a dir, els prestadors) i van a dipositar els diners directament al seu compte de Paypal.

No he provat personalment aquest mètode ja que no vull tenir problemes amb el cas Paypalin un comprador sol·licita una disputa. No obstant això, diversos usuaris en línia han informat que han estat generant bons rendiments mitjançant aquest mètode.

Opinions d'usuaris en línia de Xcoins

Per alguna raó la pàgina Xcoins 'en BitTrust ja no existeix. No obstant això, era capaç de trobar una còpia en memòria cau de itand cavar a través de revisions d'usuari addicionals. Un dels comentaris més detallats tenien la següent declaració:

Pros:
quantitat -Qualsevol menys de $ 20, que no tindrien problemes

Contres:
-Si el prestador no allibera les monedes que es compren vostè encara cobrarà, el que requereix que es comuniqui amb dos PayPal i el seu suport.

Per descomptat, hi ha altres bones i males crítiques que es pot llegir per si mateix, però crec que aquest va ser el més complet. També hi ha un munt de comentaris en Redditand BitcoinTalkbut de vegades és difícil distingir les opinions honestes dels falsos a causa del programa d'afiliats Xcoins.

Després de llegir a través de les revisions desenes Puc dir que el tema recurrent és que Xcoins funciona, però el seu suport dura 2 dies o més per respondre i els honoraris són extremadament alts.

Conclusió - ¿Vaig a utilitzar Xcoins?

Com a comprador - Xcoinsdoesn't sembla prou estable en el moment d'utilitzar per a les compres grans. També sembla que les taxes seran extremadament alta en comparació amb altres borses. No obstant això, si l'única forma en què pot adquirir bitcoins és a través de Paypal i que està disposat a pagar el preu que això podria ser una alternativa vàlida a VirWoX.

Com venedor - Tot i que el retorn de la inversió pot ser alt, no vull córrer el risc de ser marcat per Paypal, pel que en aquest moment no puc recomanar això a algú més també. Si no li importa si PayPal tanca el seu compte no dubteu a provar sort i jo fins i tot ho apreciaria si vostè pot compartir la seva experiència en la secció de comentaris.

En qualsevol cas, assegureu-vos de llegir la FAQon el lloc abans de començar. Bona sort!

Notícies relacionades


Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3