Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk) | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

He d'admetre, aquest post és una mica ximple, ja que no té res a veure amb el món real Bitcoin. No obstant això em vaig trobar descarregar un joc mòbil anomenat "El multimilionari Bitcoin" per NoodleCake estudis fa uns dies i des de llavors tinc molt addicte.

Quin és multimilionari Bitcoin?

Bitcoin multimilionari és un joc per a mòbils per iOS i Android en el qual jugues un jove empresari que decideix començar l'extracció bitcoins per tal d'arribar a ser ric. El joc és bastant simple, tocar la pantalla per tal d'extreure bitcoins i d'invertir les seves monedes recentment guanyades a la nova mineria Bitcoin rigsand altres inversions que produeixen Bitcoin. De tant en tant es produeixen esdeveniments financers - com el preu de Bitcoin pujant, algú robant, etc. Això, per descomptat afectar la seva riquesa global.

Estic segur que no sona molt interessant al principi, jo no crec que tenia molt a ell també. Però d'alguna manera, a través del simple joc, gràfics valent i divertit personatge de pressupostos que es troba el aconseguir addictes a això, bé....stupid, joc.

Parcialment joc a aquest joc quan estic tractant de passar el temps ja que no hi ha molt a fer a part de tocar la pantalla el més que pugui. Quan el joc comença vostè un missatge curt (veure més avall) - Estic totalment d'acord amb ell més ara que he jugat el joc de la setmana passada.

A mesura que avanci a través del joc l'escenari canviarà, s'arriba a noves peces de vestir, animals domèstics i fins i tot arribar a viatjar en el temps, confia en mi tot és molt agradable. I, aparentment, no només per a mi, el joc té una qualificació de 4,5 de més de 185K revisions a Google Play i una qualificació de 5 estrelles de més de 33K revisions a la botiga d'aplicacions.

Si vols jugar el joc es pot descarregar per Android hereand per iOS aquí.

Bitcoin consells Billionaire, trucs i hacks

Per a aquells de vostès que són seriosos sobre jugar aquest joc (o els que ja estan jugant), he pres la llibertat de compilar una llista de consells i trucs que augmentaran els seus guanys a mesura que toca:

 1. Aixeta amb més d'un dit alhora (duuhhh). Molta gent diu aixeta amb 2 dits a cada mà, però em va semblar que l'ús de 4 dits d'una sola mà després de l'altra funciona millor per a mi.
 2. Assegureu-vos d'actualitzar el seu Bitminer quan es pot, ja que li donarà més bitcoins per barril. Hi ha un total de 75 actualitzacions Bitminer disponibles. En actualitzar els miners també rebrà refredar coses noves per a casa (o una nova casa en total). Les actualitzacions ocorren cada vegada que vagi a una versió en el seu Bitminer (per exemple, de 7,6 a Bitminer Bitminer 8,0).
 3. Comprar inversions perquè es mantindrà guanyar bitcoins, fins i tot quan no s'està tocant i fins i tot quan no estàs jugant el joc. Moure entre les inversions el més ràpidament possible (tot i que és car).
 4. Cada dia s'obté recompenses diàries, com ara la possibilitat d'obtenir fins a 25 hyperbits i una volta al dia a la ruleta Bitcoin. Assegureu-vos de prendre avantatge d'aquests bons tant com sigui possible.
 5. El joc utilitza una forma bastant intel·ligent com per aconseguir que els usuaris veure els anuncis. Sempre que passa alguna cosa "dolent", de la mateixa manera que el preu de Bitcoin baixant, pot evitar aquest esdeveniment per veure un anunci. Depenent de l'esdeveniment consideren veient un anunci per tal de cancel·lar-la. Pot valer la pena veient un segon anunci 30 en lloc de prémer 5 minuts més per recuperar aquests diners.
 6. D'altra banda, cada vegada que passa alguna cosa bona (per exemple, el preu de Bitcoin puja) es pot duplicar l'efecte en veure un anunci així. Un cop més, pot ser digne del seu temps per veure l'anunci.
 7. Assoliments complets amb la finalitat de guanyar bons de monedes gratis de forma permanent.
  Anar a la secció d'assoliment en el menú i buscar els que tenen una moneda al costat d'ells. Aquests èxits cada guanyar una moneda de bonificació permanent al 5% fins que es reinicia el joc, així que completi aquests tan aviat com sigui possible.
 8. Vostè pot guanyar Hyperbits anant a la "botiga" i mirant a "coses gratis". En aquesta secció vostè serà capaç de guanyar Hyperbits seguint Bitcoin multimilionari a Twitter, Habilitar notificacions push i més.
 9. Pot pagar 1 Hyperbit a la botiga per tal de redissenyar el seu caràcter.
 10. Si desitja rebre bons per les seves monedes adopten un automòbil o aconseguir una màquina del temps Mini mitjançant el pagament de la quantitat de Hyperbits necessaris a la "botiga" - secció> "animals de companyia".
 11. Si vostè té una gran quantitat de Hyperbits es pot anar a la secció "Superhcarge" i obtenir algunes primeres importants com a potència minera x200, la capacitat de simplement mantenir el dit a la pantalla en lloc de tocar i més.
 12. Assegureu-vos de llegir les notícies a la part superior de la pantalla, és bastant hilarant...
 13. Si vostè és realment mandrós només assegureu-vos d'acumular suficient inversió en línia i deixar el seu telèfon sense repòs automàtic que treballa a la nit.
 14. Podeu reiniciar el joc des del menú "Configuració" sempre que ho desitgi. No obstant això, si que és restablert després de rebre la Bitminer 25,0 va geta construït en un percentatge de bonificació Bitminer, fent el seu segon joc a través de passi més ràpid.

El multimilionari Bitcoin Mod APK

Per a aquells de vostès que no volen jugar net i volen anar per feina es pot trobar una quantitat considerable de hacks en línia. Aquests en general vénen en una de dues formes:

 1. Fallades de joc - on hi ha un error inherent en el joc que li permet guanyar més monedes o Hyperbits.
 2. Descarregar un arxiu modificat que li donarà una quantitat gran o fins i tot il limitat de monedes. Aquest estarà disponible per als telèfons Android.

Per desgràcia, la primera opció és, probablement, ha anat, ja que no vaig poder trobar cap tipus d'interferències de joc que no han estat prestats pels desenvolupadors de jocs (si saps d'alguna cosa com això, si us plau afegir a la secció de comentaris).

La segona opció és arriscada, ja que està bàsicament descarregar i executar un arxiu en el seu telèfon que no se sap el seu origen. Això vol dir que l'arxiu pot contenir programari maliciós o alguna altra coses desagradables, de manera que fer això al seu propi risc.

ADVERTÈNCIA: Utilitzeu aquestes descàrregues al seu propi risc, no he provat cap d'aquestes APK (No sóc amo d'un Android). No instal·lar cap programari d'algú que no sap en un dispositiu que té informació sensible (és a dir, bitcoins, contrasenyes, etc.)

El terme "mod APK" és sinònim de "paquet d'aplicacions d'Android modificada". Es tracta bàsicament d'un arxiu esquerdada del joc original amb alguna modificació. Per exemple, es pot trobar una modificació que li dóna Hyperbits il·limitades, un mod que li proveeix de compres il·limitades Bitcoinsor fins i tot gratis.

ADVERTÈNCIA: Utilitzeu aquestes descàrregues al seu propi risc, no he provat cap d'aquestes APK (No sóc amo d'un Android). No instal·lar cap programari d'algú que no sap en un dispositiu que té informació sensible (és a dir, bitcoins, contrasenyes, etc.)

Amb tot multimilionari Bitcoin és un gran passador temps, tot i que no té res a veure amb l'actual Bitcoin que no sigui el seu nom. M'agradaria que l'empresa hauria fet un joc que és tan educatiu, ja que és divertit de jugar. Potser això seria una gran manera d'ensenyar a la gent el que és Bitcoin.

Ha jugat aquest joc? M'agradaria conèixer la seva opinió a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

Revisió de BitMEX: és una borsa legítima dintercanvi de marges de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia