Desembre ICO Analysis - NAGA revisió | Catalan.Lamareschale.org

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Aquesta entrada representa l'opinió personal de l'autor, i no és un consell d'inversió.

A primera vista, vaig pensar que aquesta revisió dels Naga ICO anava a ser divertit. Després de tot, m'agrada investigar i escriure sobre les OIC, i aquesta empresa té un munt d'informació sobre la investigació per escriure. A més, els Naga ICO websitestates que és "l'únic símbol venda per un IPO'd fintech, unint els mercats financers, criptogràfiques i d'atzar."

Espera Què? Una companyia fintech IPO'd fent un ICO?

Sembla que molta gent llegeix aquesta informació, i crec que només podria ser una bona cosa. Això demostra l'èxit, el creixement i la capacitat de complir amb les regulacions de compliment. No obstant això, hi ha desavantatges potencials. Podria ser un senyal que el mercat es troben en no és tan rendible com sembla, o que l'únic que importa són els diners.

És a dir, per què una reeixida i rendible risc de la companyia ser estigmatitzats com de diners fam si no necessiten els diners? Això podria alienar als seus usuaris i accionistes existents. En concret, els estats NAGA a la seva pàgina web: "Les inversions i el comerç estan regits i guiats pels bancs cobdiciosos i corporacions que controlen l'accés, no operen de forma transparent, i sempre tenen un tall dels seus diners."

No obstant això, els dos principals inversors en els Naga Group AG són:

  • Hauck i Aufhaeuserm, un dels bancs més antics d'Europa
  • Fosun, de la Xina el major conglomerat d'inversió privada

Sí, això ICO és de fet inusual, i és un que requerirà una anàlisi en profunditat.

Per què és una empresa que acaba de tenir una reeixida sortida a borsa fent un ICO? En aquesta revisió inusual ICO, vaig a tractar de respondre a aquesta pregunta, i fer front a algunes de les inconsistències que veig en la missatgeria de Naga. Ja hi ha un munt d'opinions generals sobre Naga, que acaba fan les preguntes habituals. Així que vaig pensar que aquest singular ICO mereix un examen més seriós.

Economia d'emergència

Abans d'entrar a Naga, els seus molts negocis connectats, i els seus missatges una mica confús, vull almenys volem donar una visió general d'alt nivell de la seva economia de fitxes.

  • Fitxes Naga es construeixen en el blockchain Etereum amb la plataforma ERC20 estàndard.
  • La tapa dura token és 400.000.000.

Sí, això és molt alta, i està vinculat a $ 1 cada un. Ells diuen que van a cremar els que no es venen. I en aquest moment, sembla que podria no arribar al seu objectiu, que és de $ 30.000.000. Però encara poden fer-ho en els últims dies.

Naturalment, li vaig preguntar: Per què establir un límit tan alt (400 m tokens), si tot el que vol plantejar és $ 30M a $ 1 cada un?

En un article Medium.com per l'equip executiu Naga, que aborden la qüestió de per què tenen una tapa dura 220M de fitxes per a la venda. Ells llista d'algunes bones referències, proporcionar un full de càlcul, i animar a la gent d'ajustar els números i utilitzar els seus propis supòsits:

  • Pre-ICO descompte és 30%. Es van vendre poc més de $ 17.000.000 en pre-venda, i estan ara en al voltant de $ 19.000.000. La data de venda final és el 15 de desembre.
  • El període de bloqueig dels fundadors i l'equip és del 50% durant 6 mesos. Sento que aquest període ha de ser més llarg, però amb l'equip aconseguint només el 17,5%, que no és un tema d'oferta.
  • 45% va cap al desenvolupament, i el 55% va cap al màrqueting.

La part que realment comença a tirar els números de distribució de fitxes fora és l'única possibilitat d'aixecar $ 30M, quan presold més de $ 15 milions amb un descompte. Aquesta és una diferència molt gran del seu valor abans de la proposta de venda del 5%.

A continuació es mostra un desglossament de l'assignació i distribució dels seus token-producte de la venda. Si realment creu que el temps és l'essència i vol donar-se pressa per guanyar quota de mercat, aquesta assignació té sentit, sobretot si són realment a prop de tenir el programari fet. Però si el 50% de les fitxes acaben sent comprat a una bonificació del 30% (més un altre 5% regalat per referències), hi ha la possibilitat que alguns poden voltejar les seves fitxes.

Basat en l'alt límit dur i el preu de $ 1, moltes persones s'han allunyat d'aquesta ICO. Tot i que m'agrada especialment que només van donar un descompte del 30%, l'alt percentatge de fitxes adquirida en la pre-venda del bo podria ser una preocupació en el curt termini.

Quin valor es proporciona en els Naga ICO?

Llavors, què és NAGA? Bé, en realitat és un bon nombre d'empreses amb diferents socis i inversors. Així mateix, no fan la determinació d'aquesta situació fàcil en la seva documentació, ja que sovint es refereixen a NAGAwhen parlen d'un nombre qualsevol de les seves empreses, productes o serveis.

De vegades, la documentació diferència, però no sempre. Si no importava, llavors per què no deixar clar? Jo entenc que estan fent una gira d'ICO i funcionament d'una empresa. Però tenen entre 120-170 empleats, i ja han recaptat més de $ 15MM. A més, s'estan fent diversos centenars de milers de transaccions al mes (d'acord amb el seu informe tècnic).

NAGA i les Empreses i Serveis

NAGA Group AG i l'Associació de Desenvolupament de Naga, Ltd, s'han associat per introduir la moneda Naga "NGC." És un senyal que servirà com a unitat de compte en tots els projectes existents i futurs de NAGA Group AG.

NGC permet accés amb descompte a SwipeStox, la xarxa social per als operadors financers. L'única part de la plataforma està en marxa, que és la raó per la qual vaig veure problemes quan vaig començar a investigar aquesta ICO. Aquestes qüestions es troben majoritàriament en aquesta declaració:

Crec que això és només un altre concepte fresc que mai va a succeir? Bé, ja està viu, el comerç de mil milions de dòlars cada mes.

A continuació, aquesta declaració segueix immediatament:

La solució -

Una moneda digital descentralitzada per:

  • Els mercats financers
  • Les mercaderies virtuals
  • Cryptocurrencies

Beneficiar-se de la transformació digital de les indústries més grans del món.

La introducció de la moneda NAGA.

Al meu entendre, no haurien d'haver col·locat la frase "així, que ja està viu" després de la descripció anterior. Més aviat, haurien d'haver col·locat després d'una descripció de SwipStox, la part de la seva plataforma que isLive. Llavors no hauria tingut un problema amb ell. Vaig fer aquest punt al seu canal de xat telegrama, que sembla confondre els lectors.

No estaven d'acord, i va dir que animar la gent a fer la seva pròpia investigació. Llavors, si la gent mira a la línia de temps, ells sabran quines parts de la plataforma es construeixen, i quins no ho són. Si es desplaça cap avall, el trobareu prop de 11 pantalles per sota d'ella. Hi ha un enllaç "Full de Ruta" al menú, però no estic segur de la majoria de la gent ho veu.

Switex Gmbhis una altra empresa conjunta amb NAGA Group, que va crear el servei Switex. Afirmen que "serà el primer eco-sistema de mercat legal de béns virtuals, el que permetrà als jugadors, desenvolupadors i editors de jocs per a beneficiar-se de manera justa."

Al meu entendre, aquesta declaració és una altra exageració. Hi ha una sèrie d'altres serveis que ja estan negociant en les principals borses, i tenen acords o aliances amb productors de jocs populars. Si vostè no té els productors de jocs a bord, la seva plataforma té poques possibilitats d'adopció.

NAGA Mercats, Ltdis una societat de corretatge i serveis d'inversió regulats empresa en línia.

Hanseatic Brokerhouse Valors Agis un corredor de presentació, que se centra en els inversors privats i els comerciants. També ofereixen sessions d'entrenament.

El Ministeri d'Programmingis una empresa de màrqueting posada en marxa i desenvolupament que és "l'alimentació de les arrencades potents a Europa."

En conjunt, aquestes empreses estan utilitzant els fons recaptats de la venda de comptadors a Naga a desenvolupar aquests serveis:

Així que l'únic producte anterior que es construeix actualment és SwipeStox. De la seva anàlisi de tota la documentació, sembla que l'Acadèmia NAGA es va afegir en l'últim moment, ja que es queda fora de la part de la documentació.

En la meva ment, la cartera NAGA és la plataforma, i és el que la NGC és per. Pel que els comentaris sobre el que ja s'està construint, o sobre que sigui "el primer intercanvi de jocs de xifrat" distraccions -són, que causen a qüestionar la integritat dels missatges.

Mitjançant el control de la xerrada a les xarxes socials i el canal NAGA Telegrama, sembla que pocs entenen el contrast entre els drets dels propietaris d'accions o participacions en una empresa, i els propietaris de les fitxes que ofereix una empresa. Són molt, molt diferent. Per exemple, si una empresa es ven a una altra empresa, els accionistes rebran alguna cosa, però els titulars nominals que no ho faran.

Tractant de trencar el valor del testimoni a part de l'empresa (o empreses) no és una tasca fàcil, especialment quan tots ells estan tan sovint referits com NAGA. A més, estem parlant d'una fitxa de serveis públics, on la utilitat és la plataforma que permet l'accés i descomptes a una sèrie de serveis. No obstant això, quan el valor que l'accés i els serveis prestats no es determinen però, fa que esbrinar un valor d'un testimoni de tals gairebé impossible.

Quan els vaig preguntar sobre aquesta situació al seu canal telegrama, que acaba de publicar un munt d'enllaços al seu lloc web i la documentació en línia, en comptes de explicar el valor. Al principi, vaig pensar que aquesta tàctica podria implicar l'evasió, però ara crec que la persona que li vaig preguntar simplement no sabia la resposta.

Aquí hi ha una equació simple que utilitzo per calcualte el valor d'una fitxa específica:

PUT = PV x M / T 

PUT és la plataforma d'Utilitat Token. PV és el valor percebut de la tokem per memebers comunitat. M és el nombre de membres. T és el nombre de fitxes.

Al meu entendre, el valor d'una fitxa plataforma d'utilitat és el valor del servei o descompte que proporciona. Així que, mentre no hi ha drets exclusius als titulars d'emergència, el valor de la fitxa ha de ser igual al descompte que s'ofereix. En aquest cas, és del 50% en SwipeStox, que és l'única part de la plataforma que es construeix actualment. Així que si el comerç a la borsa alemanya, que podria ser de valor. Ja que és un bon descompte. També ofereixen descomptes petites i altres beneficis. Per exemple, he rebut la de sota després d'uns dies més de fer preguntes.

El mateix succeeix amb el preu de GDX té l'oportunitat de pujar? Bé, no tant com vaig pensar per primera vegada, ja que no he entès bé els seus serveis de missatgeria i les reivindicacions. Si la cartera i Switex ja van ser construïdes, podrien prendre una participació en el mercat abans dels altres intercanvis virtuals que s'estan centrant en aquest un moviment vertical, en lloc d'intentar fer tant com Naga.

D'acord amb la seva línia de temps, podria tenir algunes preocupacions pel que fa a si són o no serien capaços de lliurar la cartera i Switex. No obstant això, tenint en compte la seva experiència en la construcció SwipeStox i el fet que tenen un gran equip darrere d'ells, estic més a gust.

D'altra banda, el disseny d'aquesta aplicació guanyat premis i té una simplicitat atractiva, que és probable que incorporar en els seus altres productes. Amb la promesa d'ofertes addicionals als tenidors de GDX (com l'educació lliure i alguns altres productes), han declarat que no hi ha un bon futur per al valor d'aquest senyal, sobretot a mesura que construeixen altres serveis, i la demanda d'aquests serveis augmenta.

Finalment, NAGA té alguns assessors forts, com ara Roger Vérand Miko Matsumura, que són alhora molt conegut en la comunitat Blockchain.

Conclusió: M'ho personal Invertir en Naga?

Malgrat alguns missatges que he trobat per ser confús i enganyós, encara sóc molt emocionats de veure la plataforma de Naga arribar a bon terme. A, sola cartera ben dissenyat i virtual per als mercats financers, béns virtuals, i cryptocurrencies podria ser molt ben rebuda.

Missatgeria per a, d'una banda, hem barrejat i un tap dur d'alta. Però, d'altra banda, hi ha un equip que ja ha demostrat un enorme èxit. Finalment, hi ha un gran desplegament publicitari al voltant d'aquesta plataforma i la venda manera, de manera que definitivament ajuda a elevar el valor del testimoni.

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web oficial NAGA.

* Aquest ICO no està disponible en els mercats als EUA, la Xina i Singapur.

* Aquest missatge és representa l'opinió personal de l'autor, i no és un consell d'inversió.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?