Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre | Catalan.Lamareschale.org

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

El següent post reflecteix l'opinió de l'autor sol, i no constitueix consell d'inversió.

"Zen Protocolis 1 blockchain construït per a les finances." És un sistema descentralitzat peer-to-peer financera, que conté una plataforma intel·ligent contracte que és capaç de crear, l'emissió i negociació d'actius digitals. Es voreja la xarxa Bitcoin (una mena de cadena lateral de opt-in), però té funcions com contractes intel·ligents a la plataforma Etereum. En poques paraules, el seu objectiu és prendre les millors característiques de Bitcoin i Etereum, per tal de construir una nova plataforma financera.

Bitcoin és l'estàndard d'or per moneda digital segur, però té problemes amb l'ample de banda i l'escala. D'altra banda, Etereum no ha estat conegut per ser el lloc més segur per emmagatzemar valor com a moneda digital. Però és una de les maneres més fàcils de crear contractes intel·ligents.

Contractes són documents intel·ligents d'aplicació immediata, que permeten que el codi per substituir els intermediaris de tercers, com ara corredors, bancs, fideïcomisos, companyies d'assegurances i assessors financers. Contractes intel·ligents també poden reduir en gran mesura els riscos de contrapart mitjançant l'automatització dels termes de l'acord, abans de prendre acció.

En automatitzar el procés d'aquests intermediaris, contractes intel·ligents redueixen la mà d'obra, costos, i la fricció associada amb el funcionament de les grans quantitats de dades que aquests serveis procés. D'aquesta manera, els usuaris d'aquestes plataformes i serveis poden rebre ara més ràpid, més barat el servei.

En escriure contractes intel·ligents en el blockchain, els usuaris també obtenen el benefici de l'augment de la seguretat de la balança blockchain. Així que amb més seguretat i reducció de costos de les empreses, és fàcil veure per què Etereum i contractes intel·ligents han guanyat tant enrenou en tan poc temps.

El protocol de Bitcoin actual utilitza un "contracte d'una sola vegada." En altres paraules, cada transacció consumeix el contracte que utilitza. Per això s'usa per registrar la transferència de propietat de Bitcoin en una transacció individual. Però no proporciona actualment participació oberta "contractes intel·ligents", que segueixen per a executar codi autoexecutable a la xarxa.

D'altra banda, els contractes de Etereum estan proporcionant aquest codi amb més freqüència. De fet, Etereum té contractes oberts que es poden executar una quantitat infinita de vegades. Però s'executen en "gas". Què vol dir això?

En Etereum, gas és una cosa similar a les taxes de transacció en Bitcoin. Cada operació en la xarxa Etereum requereix una quantitat fixa de gas. (Per exemple, l'addició de dos nombres costa 3 gas, calcular un hash costa 30 de gas, i l'enviament d'una transacció costa 21.000 gas).

El gas es paga en èter, però no pot ser amo d'ella. És només calcula a una taxa fixa de gas / èter de canvi, que s'envia com una transacció en la blockchain Etereum.

Si no hi ha prou gas per executar el contracte, llavors es produeix un error, però el que està intentant executar encara deu diners. Per tant, que pren recursos dels usuaris i la xarxa, fins i tot quan està sense èxit.

Així que hi ha una oportunitat per a un nou protocol per millorar o ampliar tant en Bitcoin i Etereum, que és una cosa que el més d'un miler altcoinsare intentar fer-ho. La pregunta és: Pot Protocol Zen fer valer la seva pretensió d'oferir alguna cosa diferent als dos blockchains públiques més grans?

Anem a fer una ullada a la forma en què fan aquesta afirmació a través de la lent de cinc elements importants que componen un èxit ICO:

1. Dolor / Mida del mercat

És un bonic-a-tenir o un deure-tenir solució, amb un mercat molt gran i fàcilment identificable? Hi ha competència?

2. Solució / The Tech

Fòrum de la companyia, la tecnologia, i ICO contribuir a la fi del dolor per a l'usuari i el contribuent ICO?

3. Estructura d'emergència Economia / Coin

Hi ha una necessitat real de la nova moneda o fitxa a la plataforma? Està en ple domini i estructurat.

4. Equip

Tenen les habilitats i experiència per fer-ho?

5. Comercialització

Què tan ben definida són l'estratègia de creixement i desenvolupament de negocis el pla de l'equip per a l'ampliació de la xarxa i la recerca d'un ajust en el mercat de productes?

Què és el zen?

D'acord amb el Llibre Blanc Protocol Zen, Zen és "un blockchain al comerç de qualsevol tipus d'actiu financer amb el mateix consens sobre la propietat i la llibertat del control central que proporciona Bitcoin-preu. Aquests actius es connecten a acords digitals amb potents capacitats programables, per processar la informació i de la donació drets. Zen s'observa la xarxa Bitcoin, i permet actius recolzats amb Bitcoin ".

Penseu en Zen substitució d'alguns dels serveis i funcions que un assessor financer o corredor podrien fer pels seus clients. Redueix en gran mesura el risc de contrapart, sense la necessitat d'un intermediari. Així, mentre que és no és el mercat més gran, que és un bé definit, molt rendible.

El llibre blanc passa a dir: "El Zen blockchain està dissenyat per donar suport als productes financers reals, amb automatització de gran abast i la llibertat del control... Qualsevol blockchain que tracta tant de crear diners i proporcionar contractes intel·ligents han de limitar un o l'altre."

Aquest repte és una de les coses que diferencia Zen a part, i està sent dirigida utilitzant el llenguatge de programació C *, que va ser desenvolupat per Microsoft Research. És un llenguatge funcional que s'ocupa de la verificació formal.

El llibre blanc va continuar: "Zen és una blockchain públic garantit per la prova de treball que té un símbol nativa escàs per a l'activació del contracte."

Zen ofereix la propietat directa d'actius digitals, que representen promeses que són exigibles. A la xarxa de Zen, contractes intel·ligents actuen com a caixes de seguretat, i els símbols són les seves claus. Qualsevol actiu digital, com moneda digital, trucades estoc, ETF, i els bons corporatius, es pot posar en el contracte intel·ligent amb els termes de l'acord -en canvi de la fitxa.

El protocol Zen utilitza oracles com un mecanisme, que es pot demostrar l'exactitud de contractes. Així en la xarxa Zen:

  • Els actius són símbols: Representen les reclamacions
  • Les promeses són contractes: Un acord s'estableix en el codi.
  • L'execució es va realitzar segons el protocol: Un oracle decideix sobre la prova.

Així que el testimoni Zen és compatible amb una estreta integració amb els actius recolzats per Bitcoin. En altres paraules, els contractes Zen no costen els recursos dels usuaris, llevat que s'executen correctament ells. Aquesta característica és una de les maneres Zen es diferencia d'altres protocols, i demostra que pot mantenir els costos deteriorat. També s'integren diversos mètodes de construcció de confiança en el seu protocol, com la mineria Multihash prova de treball, i els swaps o permutes atòmiques de cadena creuada amb altres blockchains.

D'acord amb el lloc web del zen: "Zen contractes es paguen a romandre actiu durant un període determinat de temps: després de quedar-se sense pagament, que són inactivats i deixat fora de la piscina minera, de manera que els recursos no són una càrrega per als miners o nodes. Quan reactivat, contractes apareixen amb el seu codi original, com si fossin Mai desactivat ".

Un dels beneficis que l'arquitectura Zen té sobre l'arquitectura de Bitcoin és que l'únic actiu de Bitcoin és Bitcoin. Mentrestant, el zen pot titularitzar qualsevol actiu digital. A més, el zen pot mantenir actius fora de la cadena fins a una funció del contracte que es reactiva. Per tant, quan està inactiu, que no requereix recursos de la xarxa per continuar per moure'l d'un bloc a un altre en el blockchain.

La clau aquí és que hi ha un propòsit sòlid per al protocol Zen, amb un munt de documentació tècnica per donar suport això. El client Zen Alpha Protocol s'executa realment. Es demostra com l'ús dels oracles i derivats d'aquests nous actius digitals recolzats per Bitcoin s'utilitzen en els contractes intel·ligents Zen.

És molt bo que el zen té un llibre blanc, una pàgina web, molts articles de bloc, vídeos, i un compte de GitHub actiu. I això no és d'esmentar que tenen una versió alpha del seu protocol que s'executen actualment. Així Zen no és només una idea o vaporware.

Tenir aquesta molta documentació no fa que la meva feina fàcil, però sí augmentar la confiança quan no sembla haver discrepàncies en les seves reclamacions o missatgeria. En un moment donat, fundador Adam Perlow va declarar: "Estem construint una plataforma descentralitzada recolzat per un protocol d'avanç per a la creació, l'emissió, i el comerç d'actius digitals". Amb tota aquesta documentació i el codi per donar suport al progrés de Zen, és fàcil creure.

Tot l'equip és fort. Una bona varietat de desenvolupadors i enginyers tenen experiència en les arrencades. També tenen experiència en criptografia, finances, matemàtiques i física. L'única àrea que puc veure on estan una mica escàs és el màrqueting. Ells han tret alguns vídeos agradables d'ells parlant en esdeveniments, però han de fer més que això, si volen que més gent sàpiga sobre ells.

Què passa amb el zen d'emergència?

En primer lloc, no està dissenyat per ser una reserva de valor o per competir amb Bitcoin o qualsevol altre cripto. A mesura que el seu lloc web diu "El Zen no és un altre competidor per convertir-se en diners digital. Creiem que el zen és més valuós com a complement financer a Bitcoin. "La seva funció és alimentar les transaccions en el Protocol de Zen.

La venda comença el 30 de novembre símbol, 2017, i acaba el 30 de desembre de 2017. Hi haurà una distribució de Gènesi 20-M amb 12 M d'anar als compradors, 6,5 M anar al Protocol equip Zen, i 1,5 M que queda a les reserves. Durant els primers 6 anys després de la distribució Gènesi, tindran una distribució futura de 40.000.000 fitxes, i continuar per halvingevery 6 anys, fins a 100.000.000 fitxes s'extreuen.

Aquest horari sembla sensat proporcionar suficients fitxes per executar la xarxa, sinó que també els augmenta a mesura que creix la xarxa. El mètode de la compra implica l'ús de Bitcoin a través de la seva cartera. Alguns descomptes es proporcionen a la pre-venda, el que està succeint ara mateix. Els descomptes de prevenda són els següents:

  • Comprar entre 5 i 20 BTC: 5% de descompte
  • Entre 20 i 50 BTC: 10% de descompte
  • Més de 50 BTC: 15% de descompte

Els descomptes de prevenda acabaran quan l'import total de la compra arriba 3.000 bitcoins.

La pre-venda no és un fort descompte, de manera que no crec que els inversors estaran voltejant aquestes fitxes. Usualment m'agrada veure a un període de bloqueig per als inversors grans i molt reduïts, així com per als fundadors. No obstant això, no estic segur que sigui necessari, amb aquest senyal. Està estructurat per a ser estable, de manera que no veurà grans descomptes en altres OIC, que es converteixen en blancs per voltejar o per a vehicles bomba-and-dump.

Un últim punt a considerar: Hi ha competència? Sí, de fet, és una de les més grans en la història de les OIC. Al juny, Protocol Bancor recaptat més de $ 153 milions en només 3 hores. I ofereix una solució molt similar.

Atès que es necessita aquesta tecnologia per avançar en la indústria financera, la plataforma es pot aplicar a qualsevol actiu digital, el que sembla ser un bon futur per a la tecnologia de Zen. Amb la utilitat del seu testimoni alimentant les seves miners de xarxa i de recompensa, que ha de ser estable, sempre que la plataforma i el protocol roman en ús. En general, si vostè està pensant en utilitzar la plataforma de protocol de Zen, sembla com una prometedora ICO.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris