Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Fa poc vaig assistir a la Conferència Bitcoin nord-americana a Miami. Ledger, una de les eines més importants fabricants de carteres es venen les seves mercaderies en l'esdeveniment i jo vam decidir finalment fer la meva Ledger Nano Sreview que he posposat durant massa temps.

Així que em vaig comprar un gravat especialment Ledger Nano S creat només per a la conferència i avui em prova a terme per primera vegada. Si vostè ha estat un àvid lector de 99Bitcoins vostè probablement sap que sóc un fan de llarg termini de TREZOR, el principal competidor de Ledger. Però he estat sentint tantes coses bones sobre el llibre major Nano que vaig decidir fer un TREZOR vs Ledgertype de comparació.

Abans de començar la meva opinió una xerrada carteres de maquinari Bitcoin. Carteres de maquinari són probablement la forma més robusta de la seguretat que pot tenir per als seus bitcoins o qualsevol altre moneda digital. Ells li permeten enviar i rebre bitcoins en qualsevol ordinador, fins i tot un que està compromesa amb el malware, amb el coneixement que el seu transacció encara passarà a través de la forma prevista. Per obtenir més informació sobre les carpetes Bitcoin, en general, vagi amb compte última Bitcoin Pissarra dimarts episodi.

La forma en què les carteres de maquinari aconseguir la màxima seguretat és mitjançant l'emmagatzematge de la clau privada i la signatura de les seves transaccions Bitcoin sense connexió per a algú que tracta de "hackejar" la seva cartera de manera remota no serà capaç de fer-ho. La majoria de les carteres de maquinari també utilitzen una segona pantalla / dispositiu per verificar accions en la seva cartera com la transacció de signatura. D'aquesta manera, si un hacker aconsegueix el control sobre el seu equip, que encara no pot fer cap mal, ja que requereix l'accés al dispositiu físic connectat a l'ordinador també.

He revisat el model anterior Ledger, el Nano Ledger en el passat. Per aquell temps vaig arribar a la conclusió que la protecció afegida que una cartera TREZOR li dóna amb la seva segona protecció de la pantalla és superior al Ledger Nano. No obstant això, el llibre major Nano S ara compta amb una segona característica de la pantalla també. Així que aquesta comparació serà interessant.

Disseny i interfície d'usuari

Pel que fa al disseny dels productes que són més o menys el mateix. Tots dos són petits i compactes, però, el llibre major Nano S té un lleuger avantatge en el sentit que la seva carcassa metàl·lica fa que sigui més durador en la meva opinió (i també una mica més atractiu). Les dues carteres seran tant adaptar-se molt fàcilment a la butxaca oa la mà com es pot veure a continuació.

La forma en què el llibre major Nano Sworks és força similar a qualsevol cartera de maquinari. Quan s'estableix un primer moment fins que es triï un PIN per protegir el dispositiu contra l'accés no desitjat. Posteriorment, rebrà una llavor 24-paraula que s'utilitza per crear les seves claus privades (això és el que es coneix com una cartera HD, més sobre això aquí). Aquesta llavor ha de ser escrit en un lloc segur i no a l'ordinador, com el que coneix aquesta llavor té control sobre els seus bitcoins. Una bona suggeriment seria escriure aquesta llavor a baix mitjançant un dispositiu Cryptosteel.

El llibre major Nano S té dos botons que permeten controlar la mateixa. La configuració inicial del dispositiu és bastant simple i triga uns 3 minuts. La major part del temps es dedica a escriure la seva llavor.

Aquesta creació llavor és un dels llocs en què la segona pantalla entra en joc. Si l'ordinador està en perill un hacker serà capaç de veure la llavor si es visualitza a la pantalla. Això és exactament per què les paraules de llavors es mostren a la petita pantalla dispositiu que és a prova de manipulacions, perquè sàpiga que només es veu la seva llavor.

Una vegada que el dispositiu està configurat, tot el que queda és instal·lar una aplicació que li permet interactuar amb el dispositiu (és a dir, enviar i rebre bitcoins).

L'aplicació que utilitza és una extensió de Chrome que proporciona les següents funcionalitats:

 • Detalls del compte general
 • Enviar bitcoins de la seva cartera de maquinari
 • Generar la seva direcció Bitcoin per rebre bitcoins
 • Ajustaments per a la seva aplicació (per exemple, tipus de canvi, l'idioma, etc.)

L'aplicació és bastant similar al que TREZORuses encara que té un disseny més elegant.

La interfície (com es mostra a dalt) és molt intuïtiu i no requereix cap manual per aconseguir la caiguda d'ella. A més, es pot canviar el nom dels comptes i no ha de trucar en els noms generals com "el compte # 1". TREZOR permet que aquest també, però es requereix per connectar un compte de Dropbox.

El Nano Scan Ledger també utilitzen carteres Bitcoin existents en lloc de la interfície d'extensió de Chrome actual. Tals carteres inclouen miceli, Electrum, Bitgo, GreenBits, Copay i MyEtherWallet.

Heus aquí una ressenya completa de com funciona el dispositiu realitzats per BTC Sessions a YouTube:

Suport de altcoins

El llibre major Nano S inclou Bitcoin, litecoin, aplicacions de companyia Ethereumand Etereum clàssics, i altres basats en cryptocurrencies blockchain. Aquests són els altcoins actuals suportats:

 • Bitcoin
 • Etereum / Etereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (Z-adreces no són compatibles)
 • Guió
 • Stratis

Podeu enviar i rebre pagaments, veure els teus comptes i gestionar múltiples adreces per a cada moneda des del mateix dispositiu.

TREZORon altra banda recentment announcedthat s'han associat amb MyEtherWallet per donar suport Etereum en el seu dispositiu així. Altres monedes suportades mitjançant TREZOR són Dash, Zcash i litecoin (a través de l'electro LTC).

Reputació de l'empresa

Ledger va ser fundada el 2015 a França. Des de llavors, la companyia ha guanyat força substancial en el Bitcoin i esfera moneda digital i ha crescut fins a convertir-se en un competidor digne de SatoshiLabs (els creadors de TREZOR). TREZOR, per contra, ha estat en el mercat des de 2014.

Tant Ledger i TREZOR utilitzen codi font obert per a les seves aplicacions, i tots dos han demostrat una excel·lent atenció al client i l'estabilitat en els últims anys. Tot i que TREZOR és l'empresa més madura i respectada, és difícil dir que el llibre major es queda enrere.

Preu d'etiqueta de Ledger

El llibre major Nano S es ven per € 58 (aproximadament $ 65), mentre que el TREZOR ven per $ 99. Això fa que el Nano S un negoci més atractiu, ja que les seves característiques són gairebé idèntics. Es pot argumentar que la TREZOR també pot actuar com una contrasenya managerbut No estic segur de la utilitat d'aquesta característica és en aquest moment.

Llavors, qui és el guanyador?

En honor a la veritat, crec que el Nano Swins Ledger a causa del preu més baix. No obstant això, les dues companyies van crear un gran producte. El llibre major Nano S sembla tenir l'avantatge en el disseny i facilitat d'ús, mentre que la reputació de TREZOR té més impacte en la comunitat (encara que no per molt). Atès que la majoria de nosaltres són sensibles als preus en aquest cas els Consells de l'etiqueta de preu de l'escala cap a Ledger.

En el personal, jo faig servir un TREZOR, principalment perquè quan vaig començar a fer servir el maquinari carteres Ledger no estava encara. Avui crec que pot començar a fer servir tots dos, l'emmagatzematge d'alguns dels meus fons en un TREZOR i alguns en un llibre de comptabilitat. He de dir que el progrés Ledger ha fet en l'últim any és realment impressionant, i el seu producte ho mostra.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió GreenAddress.it

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari