Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3 | Catalan.Lamareschale.org

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Evan Duffield, creador de Dash (anteriorment conegut com Darkcoin, i abans d'això xcoin) statedthat de Dash X11 algoritme de prova de treball tenia la intenció de reproduir la corba de desenvolupament miner de Bitcoin. El seu controvertit scamaside premine 32%, la mineria Dash de fet ha progressat a través de les fases familiars establertes per Bitcoin: mineria CPU, GPU mineria i mineria ara ASIC.

El Antminer D3 de l'Bitmainis moment, el miner ASIC més eficient per Dash. Primer cicle de producció de la D3 va començar a enviar a mitjan 2017 i es va esgotar ràpidament, ja que ofereix un important avantatge de rendiment sobre els miners que competeixen ASIC i GPU.

Igual que amb Bitcoin i litecoin ASIC, Bitmain no va ser el primer a comercialitzar un miner Dash; aquest honor pertany a la iBeLink DM384M, que va ser llançat en 1Q16. No obstant això, igual que amb Bitcoin i litecoin ASIC, producte d'Bitmain ofereix una eficiència elèctrica màxima. La intenció de Duffield per reflectir la progressió de la mineria Bitcoin va ser sens dubte va complir!

Hashrate del Antminer D3 Comparat

El D3 arriba a un impressionant hashrate de 15 GH / s, mentre que consumeix 1200W de l'electricitat. Es dóna compte d'una taxa d'eficiència de 1,6 J / MH. Això contrasta molt favorablement amb el iBeLink DM384M, que produeix només 384 MH / s. Per posar això en perspectiva, la D3 obté gairebé 40 vegades el hashrate només al voltant de 1,7 vegades el consum d'energia.

Per a una comparació més justa, consideri l'Baikal gegant A900-X11 ASIC. El gegant, l'exlíder del camp de la mineria X11, hashes en 900 MH / es per només 216W. No obstant això, la D3 rep més de 15 vegades aquest hashrate per menys de sis vegades el consum d'energia. El A900, però, té l'avantatge de ser capaç d'extreure 5 algoritmes més, a més de la ruixada d'X11.

Finalment, l'última oferta de iBeLink, la DM11G, aconsegueix 11 GH / s i extreu 810W. Això vol dir que s'obté el 73% de hashrate de la D3 per el 67,5% de l'energia! L'únic inconvenient és avançat empinada del DM11G cost més del doble de la D3 de. Si vostè és capaç d'aconseguir un a un preu millor, sens dubte, ha de considerar-lo com un fort contendent per a la D3.

Els costos D3 i PSU

Bitmain ven la D3 per al voltant de 2.700 $, menys costos d'enviament i una font d'alimentació. No obstant això, el lot de setembre es va esgotar ràpidament, i el següent lot possible estarà disponible al novembre per $ 1.450. Recomanades APW3 ++ poder de Bitmain supplyadds altres $ 105. Pot, però, utilitzar qualsevol font d'alimentació ATX amb la potència correcta i connectors.

Fins i tot en $ 2,700, la D3 és clarament el líder en termes de valor. El seu rival més proper, el DM11G, costa ni més ni menys de $ 6.000 per iBeLink. Gegant de Baikal no està disponible, excepte a través de distribuïdors i de segona mà, on en general es ven per uns $ 2.200. No obstant això, el rendiment superior de la D3 vol dir que pagarà per si mateix molt abans (suposant que la mineria segueix sent rendible Dash).

D3 Pes i grandària

Per fer-li saber què esperar en termes de despeses d'enviament, la D3 pesa 5,5 kg, i la font d'alimentació pesa 3 kg. El D3 mesura 320 x 130 x 190 mm. El seu baix pes i mida petita es comparen favorablement amb altres miners X11; la DM11G, per exemple, pesa 21 kg i mesura 490 x 350 x 180 mm.

Consideracions Mineria X11

Preu USD de Dash ha augmentat últimament, assegurant que la moneda segueix sent rendible a la meva. No obstant això, alça recent dels preus de Bitcoin ha superat en gran mesura de Dash:

Dash està fent bé en dòlars nord-americans, però el seu rendiment és mediocre quan es paguen en bitcoins.

D'acord amb Coinwarz.com, que era 128% més rendible mina de la ruixada del que era a la meva Bitcoin a l'agost de 2017. No obstant això, això va ser només la meitat de la mitjana de dues setmanes del 227%. Aquesta disminució de la rendibilitat es deu a dos factors:

1) una major apreciació de Bitcoin:

Fora de més de mil altcoins, 15a lloc és bastant bo.

2) el ràpid augment de la taxa dificultat de Dash com ASIC d'alta potència es va generalitzar:

Bitinfocharts.comshows dificultat Dash clavar des ASICs X11 està disponible des de principis de 2016.

És rendible la D3?

Si vols tenir una idea del seu potencial de rendibilitat d'un D3, la mineria Dash CoinWarz calculatoris útil. Tingueu en compte, però, que la dificultat és gairebé segur que segueixi augmentant, i el preu de Dash també pot caure. No obstant això, sobre la base d'un preu estàtic i dificultat, el quadre de rendibilitat és la següent:

D'acord amb la calculadora, amb el cost de l'electricitat mitjana aproximada d'Estats Units de $ 0.10 / kWh, la D3 pot pagar per si mateix en menys de tres setmanes! (Nota: Això va ser cert per al moment d'escriure aquest post per comprovar favor estadístiques actualitzades en la pàgina web de Coinwarz.).

Això és increïblement ràpid dels últims miners Bitcoin de Bitmain poden prendre un any o més. Probablement els guanys anuals projectades de gairebé $ 50k són molt poc realista. No obstant això, la D3 sembla ser una bona inversió en el paper.

Com comprar el D3

Igual que qualsevol altre miner de Bitmain, La Antminer D3 ven en lots. Cada pocs mesos, un nou lot surt. Val la pena fer-li una ullada a D3page de Bitmain per veure quan el següent lot enviarà. A més, el Twitter d'Bitmain profilehas informació útil sobre els propers llançaments.

Recordeu que la D3 també està disponible de segona mà o per mitjà de pre-ordre des de diversos venedors. Mentre que alguns proveïdors ASIC dedicats poden oferir ofertes justes, la majoria dels revenedors a eBay o Amazon li cobrarà una prima per aconseguir aquest "diners de la màquina d'impressió" per davant del següent lot.

Una ordre previ amb Bitmain és probablement la forma més segura de comprar l'D3. Mentre que els distribuïdors locals seran lliurats a vostè més ràpidament i li permeten esquivar els drets d'importació, s'ha de tenir en compte que hi ha molts revenedors d'estafa i poden prendre avantatge de la nova demanda d'equips de mineria. Si vostè compra a través d'un distribuïdor, assegurar-se que són de bona reputació en primer lloc. Nosaltres, personalment, es va cremar per un estafador per exemple a Amazon també.

Les despeses d'enviament i temps de la Xina també s'han de prendre en consideració. Certs revenedors prometen els terminis de lliurament d'enviament ràpid i barat dins dels Estats Units (i algunes altres regions). Enviament llarg retards mengen en beneficis esperats; com altres reben els seus D3s i comencen la mineria, la mineria dificultats augmenten respectivament. Recordeu que a diferència de retard de dues setmanes de Bitcoin, dificultat de Dash torna a segmentar més o menys cada dos minuts i quaranta segons, o amb cada nou bloc trobat.

La línia de base: És el Antminer D3 Val la pena?

Encara que altres fabricants estan treballant en nous ASICs Dash, en aquest moment la Antminer D3is el millor miner X11 disponible. Les seves opcions són per mirar i esperar una millor miner o comprar el D3 tan aviat com sigui possible.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet