Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris | Catalan.Lamareschale.org

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Coinhiveis un miner Moneo (XMR) que s'executa en els navegadors web dels usuaris quan estan visitant certs llocs (no es preocupi, que no fan servir aquesta en 99Bitcoins). Recentment, Showtime del pirata Bayand CBS van ser arrestat per córrer Coinhive en navegadors dels visitants sense el seu coneixement o consentiment.

Abans d'entrar en una discussió sobre com utilitzar Coinhive a obtenir beneficis econòmics del seu contingut, anem a discutir primer què propietaris de llocs web pot ser que vulgui utilitzar-lo en lloc del mètode provat i veritable de la generació d'ingressos en línia: els anuncis.

L'ascens de bloqueig d'anuncis

El programari que bloqueja els anuncis en línia, generalment es fa referència com un bloquejador d'anuncis, s'està convertint ràpidament en l'estàndard. D'acord amb PageFair, una empresa dedicada a analitzar i mitigar aquesta tendència, aproximadament, de 615 milions de dispositius estaven usant bloquejadors de publicitat a la fi de 2016. El nombre total d'usuaris d'Internet a mitjans de 2016 va ser que s'estimi sigui 3,4 mil milions. Això vol dir que al voltant de 20% dels usuaris fan servir bloquejadors d'anuncis.

A causa de que la majoria dels bloquejadors d'anuncis són gratuïts i fàcils d'instal·lar, no hi ha inconvenients-i immediata munt d'aspectes positius-per als seus usuaris. Els bloquejadors d'anuncis més populars inclouen Adblock Plus, AdBlock, i la meva recomanació personal-uBlock origen. Origen inclou un filtre per Coinhive negar llocs web de lliure accés a la potència minera de la CPU.

A causa de que el model de negoci actual d'internet es basa en gran mesura de la publicitat, els bloquejadors d'anuncis i l'aparent disminució de l'impacte de la publicitat en línia regulars estan obligant als anunciants per adaptar o anar a la fallida.

Moneda digital com la Solució

A causa moneda digital és "internet de diners", és probable que arribar a ser una millor manera d'obtenir beneficis econòmics d'internet.

L'estranya que Browseris un intent de solució. Brave automàticament bloqueja els anuncis, o almenys les substitueix per anuncis respectuoses amb la privacitat. Brave permet als usuaris guanyar petites quantitats de Bitcoin si opten a la visualització d'aquests "bons anuncis." Brave també permet als usuaris fons dels llocs web participants assignant automàticament bitcoin donacions basat en la quantitat de temps que passen en cada lloc. Brave està millorant ràpidament, i és d'esperar que aviat s'incorporarà micropagaments Raig de xarxa.

Coinhivepresents un enfocament més directe a la monetització de contingut. La integració de la seqüència de comandaments Coinhive en un lloc web rep les CPU dels clients cooperatives obrir una mina a Moneo. Tots els guanys es divideixen entre la direcció Monero elegit pel lloc i els creadors Coinhive, que reben el 30%. Aquest és un tall bastant gran, però una versió de codi obert conegut com la collita, el que permetrà als operadors de llocs per retenir la totalitat del producte de la mineria, és probable que molt aviat.

Depenent del nombre de visitants al lloc rep i el temps dels visitants passen al lloc (i el preu XMR i dificultat per a la mineria), els beneficis de Coinhive poden permetre que un lloc a renunciar a altres opcions de monetització com ara anuncis, paywalls, donacions i subscripcions.

Maneres de mineria web Coinhive:

funcions de mineria web de Coinhive la següent manera:

1) Com a "Captcha" Prova de treball que porta a terme un nombre determinat de valors hash o com un procés continu. A diferència d'un codi d'imatge regular, aquesta manera és incapaç de distingir els humans dels robots. No obstant això, és eficaç en les accions que limiten la velocitat, i representa un gran DDoS o de contramesura spam. Sempre que el cost de l'extracció és més gran que la recompensa per el correu brossa, els robots tindran cap incentiu econòmic per arribar a un lloc web.

2) com un treball de prova de redirigir automàticament Shortlink utilitzant el prefix cnhv.co. El nombre de hashes requerits determinarà el grau de retard abans que les redireccions Shortlink, tot i que el valor de temps variarà en funció de la potència de CPU dels usuaris.

Shortlinks són especialment útils per a l'intercanvi d'enllaços sobre els mitjans de comunicació social, sobretot a Twitter, a causa del seu caràcter d'espai limitat. Heus aquí un exemple, que redirigeix ​​a l'entrada de Wikipedia per Monero: https://cnhv.co/6bk.

Consell: El nou Coinlinksite permet que qualsevol pugui guanyar XMR en crear i compartir un Shortlink Coinhive.

Codi flexibles de Coinhive permet la creativitat gairebé il·limitada quan es tracta de l'aplicació.

La mineria web a través dels navegadors dels usuaris

La mineria contínua, o la mineria web, és amb molt el mètode més rendible. Si un lloc és capaç de retenir el temps nombrosos miners, que pot arribar a guanyar una bona quantitat de XMR. Aproximadament 0,3 XMR, o $ 30 per mes, s'estima entre el 10 i el 20 miners estables.

Recordeu que el nivell d'ús de la CPU és personalitzable. Ús de la CPU s'ha de fixar en un nivell raonable, o notablement més s'alentirà dispositius dels usuaris i fer que s'abandonen a un lloc.

Mineria web Coinhive també ha de ser anunciat als visitants del lloc per evitar qualsevol reacció violenta o acusacions de malware. Idealment, la mineria web ha de ser un procés de opt-in. Els usuaris de portàtils poden ser particularment agreujats per un lloc que subreptíciament drena energia de la bateria a través de la mineria. Configuració de la minera per detenir baixa energia de la bateria podria evitar un munt de PR dificultat.

Una de codi obert plug-in també està disponible per Coinhive en WordPress. Això pot ser configuredto s'iniciarà automàticament i funcionar sense cap tipus de giny de ser visible.

Consell: Aquesta utilityallows taxa de hash que es determini en temps real basat en l'ús de la CPU i el nombre de fils. Per a propòsits de prova, monitor de recursos del seu sistema usagewhile aquesta aplicació s'executa per determinar un nivell d'ús òptim, almenys per a aquest sistema específic.

Per què la mina Moneo?

Si es pregunta per què no hi ha res similar per Bitcoin, tot es redueix a l'algorisme d'ASIC resistent de Moneo, CryptoNight. Aquest algoritme assegura que, a diferència de la majoria de Bitcoin i altres cryptocurrencies, Moneo es pot extreure més o menys rendible a l'escriptori o portàtil CPU mitjana. Mentre que els dispositius mòbils també poden explotar Moneo (i executar Coinhive), que produiran una molt baixa taxa de patata.

Si vostè està interessat en la mineria directament Moneo, tingui en compte que el 30% de reducció de Coinhive i la ineficiència de JavaScript CPU de la mineria (65% d'un miner regular de la CPU) el converteixen en una opció rendible. GPU minera en una piscina Monero de bona reputació (evitar Minergate) li reporti resultats molt superiors.

Avantatges de Coinhive

  • És fàcil d'implementar i configurar en la majoria dels llocs.
  • Itrespects privacitat de l'usuari i permet als llocs d'acabar amb els anuncis de seguiment i similars.
  • És totalment discret i no interfereix amb el disseny o l'experiència de l'usuari d'un lloc de cap manera.
  • Itachieves els millors resultats quan s'executa durant llargs períodes de temps, incentivar els llocs per produir alta qualitat i contingut atractiu en lloc del model clickbait incentivat pels anuncis.
  • És bastant transparent; comparar els resultats de la mineria de la piscina a les seves dades per verificar els resultats.
  • Servirà per introduir nous usuaris a moneda digital.

Desavantatges de la mineria web

  • Ja està bloquejat per molts bloquejadors d'anuncis actualitzats (i tots els bloquejadors de JavaScript), i certs programes antivirus també marcar-lo. Els propietaris del lloc hauran de sol·licitar que certs usuaris activen manualment mineria web en els casos en què es requereix per accedir al contingut.
  • A menys que un lloc és popular i gaudeix d'alts índexs de retenció, és poc probable que guanyar molt els ingressos de la mineria web.
  • Si no és correcte, per CPU antigues i dispositius mòbils, mineria web pot alentir dispositius dels usuaris.
  • Hi ha un alt potencial d'abús per part dels desenvolupadors de malware i els operadors sense escrúpols.

¿Ha utilitzat un miner web al seu lloc o que es troben un com un visitant del lloc? Ens encantaria saber d'això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin