Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades) | Catalan.Lamareschale.org

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Ja sigui que estigui interessat a ser un Bitcoin minerfor primera vegada o si simplement està buscant una nova piscina mineria Bitcoin, estem aquí per ajudar! En aquest article, anem a examinar els cinc millors piscines de mineria Bitcoin. Val la pena assenyalar que aquest article està sobre la mineria amb la seva pròpia mineria Bitcoin no hardwareand minera núvol.

Què és un grup miner de Bitcoin?

Per a aquells que són nous en moneda digital, piscines mineres són grups de miners que ajunten els seus recursos per tal de generar blocs amb més rapidesa. Llavors els miners reben més recompenses regulars del que seria la mineria en solitari, com recompenses són compartits entre els membres. Quina part del bloc de miners de recompensa rep depèn de la quantitat del seu poder de hash ha contribuït a la solució d'un bloc.

 

Abans de triar una piscina de la mineria Bitcoin

Hi ha diferents piscines mineres per a diferents cryptocurrencies. Aquí hi ha alguns factors a considerar quan s'està triant una piscina de extracció:

Mida: Bigger piscines ofereixen pagaments més regulars. No obstant això, el pagament és menor perquè es comparteix entre més membres. Piscines més petites ofereixen pagaments menys freqüents, però els pagaments més grans. Qualsevol que triï, la tornada hauria igualar en el llarg termini.

Reward Mètode: El typesto principal recompensa pot trobar en diferents piscines de mineria inclouen els següents:

 • Pay-per-Compartir (PPS): Cada vegada que es presenta una banda, un usuari se li paga una quantitat fixa.
 • Proporcional: L'usuari es paga d'acord amb la proporció d'accions que van trobar.
 • Puntuació a partir: Un mètode proporcional ponderat pel moment de presentar una acció.
 • Pagament per Accions últims N (PPLNS): Similar a la proporcional, però cada acció pot ser recompensat en diverses rondes.

Tarifes: Algunes piscines mineria Bitcoin cobren tarifes, i alguns no ho fan. Les tarifes poden variar des de tan poc com el 0% a 3%. Tingueu en compte que no totes les piscines de mineria són per avançat sobre els seus estructures de comissions.

Assegureu-vos de considerar també la fiabilitat de la piscina mineria, la quantitat de seguretat que ofereix, i el fàcil que és per retirar fons. Mitjançant l'exploració d'aquestes àrees, pot decidir millor si es pot obtenir un benefici de la mineria Bitcoin.

Top 5 Piscines Bitcoin Mining

Slush piscina

Va anunciar el 2010, Slush Poolwas la primera piscina de la mineria Bitcoin i, sens dubte, va obrir el camí per a moltes piscines mineria Bitcoin. Dirigit per Satoshi Labs, que està basat en la República Txeca i segueix un sistema basat en la puntuació de dissuadir del canvi de la piscina.

Es tracta d'una piscina de mida mitjana que manté una mica més del 7% de la taxa de hash xarxa. Hi ha una quota fixa de 2% per cada transacció, que es comparteix amb els miners. Pel que fa a la retirada, un llindar pot ajustar-se, amb saldos enviats quan aquest s'assoleix. Slush piscina també proporciona un servei a la meva Zcash (ZEC), que pot ser extret de forma gratuïta. Tauler d'aiguaneu de la piscina també és molt fàcil d'usar i proporciona una excel·lent detall amb actualitzacions periòdiques. Si bé pot no ser la més gran de les piscines de mineria Bitcoin, és sens dubte considerat com un dels millors.

Pros:

 • La primera piscina de mineria Bitcoin; molt establerta
 • Mètode basat en la puntuació redueix el risc de frau
 • Excel·lent tauler fàcil d'utilitzar

Contres:

 • La taxa de 2% pot ser massa per a algunes persones

Antpool

Antpoolis piscina minera xinesa Bitcoin operat per Bitmain Technologies. Té al voltant de 22% de la taxa de hash de la xarxa, de manera que és la piscina més gran de mineria Bitcoin en el moment de l'escriptura. Un avantatge d'aquest grup miner és que es pot triar entre PPLNS (taxa 0%) i PPS (tarifa del 2,5%), tots dos dels quals tenen els seus propis avantatges.

Pel que fa als pagaments, que estan fets un cop al dia si la quantitat excedeix 0,001 Bitcoin. Els nous en la mineria Bitcoin podran aprofitar la interfície neta. El tauler d'instruments mostra clarament els guanys i les taxes de patata. També hi ha una varietat d'opcions de seguretat, incloent l'autenticació de dos factors, alertes de correu electrònic, i els panys de cartera. Com un dels jugadors establerts, Antpool és una opció fiable per a novells mineria Bitcoin.

Pros:

 • Es pot triar entre els tipus de recompensa PPLNS i PPS
 • Interfície agradable que és fàcil per als nouvinguts a navegar
 • Un munt d'opcions de seguretat, incloent l'autenticació de dos factors

Contres:

 • Els pagaments tendeixen a ser més petits, perquè és un grup miner tan gran

Kano CKPool

També conegut com KanoPool, Kano CKPool va ser fundada el 2014. Aquesta piscina mitjana mineria Bitcoin opera un pagament per últim model N Compartir (PPLNS), cobrar una tarifa de 0,9% amb premis honoraris de transacció compartit. Té una taxa d'al voltant de hash de la xarxa 3%, extracció de dos a tres blocs per dia.

A diferència d'algunes piscines mineres, Kano CKPool no ofereix la mineria fusionada. Això vol dir que només es pot extreure Bitcoin amb aquest grup en particular. En relació amb el pagament, no hi ha llindar. Com a tal, ha de rebre els pagaments petits i freqüents per a la seva mineria.

Es tracta d'una piscina relativament simple amb una interfície que podria fer amb una actualització, ja que no és el més fàcil d'utilitzar. No té gaire en el camí de característiques, però té l'autenticació de dos factors per a un nivell addicional de seguretat.

Pros:

 • No hi ha llindar de pagament significa pagaments regulars
 • Un bon suport i una comunitat molt acollidor
 • Taxes relativament baixes en comparació amb algunes piscines mineres

Contres:

 • La interfície no és el més fàcil d'usar

F2Pool

Una gran piscina minera xinesa Bitcoin, F2Poolopened el 2013. Amb el 14% de la taxa de hash de la xarxa, que és actualment el segon major grup miner de Bitcoin disponible. Funcionament d'un sistema de recompensa PPS, F2Pool pren una taxa de 4%, el que està en la part alta.

A part de Bitcoin, F2Pool té servidors per a la mineria litecoin (LTC), Etereum (ETH), i Zcash (ZEC). Hi ha un pagament automàtic de tots els dies, i la retirada mínima és de 0,001 BTC. A diferència d'algunes piscines de mineria Bitcoin xinesa, que té una interfície d'anglès. El disseny és bastant simple, la informació que es presenta d'una manera clara i concisa, el que és una opció particularment bona per a novells.

Pros:

 • Opció de la mineria LTC, ETH, i ZEC
 • Possibilitat de pagaments regulars
 • Llindar molt baix de pagament

Contres:

 • En 4%, les taxes són més alts que la majoria de les piscines de mineria

Eligio

Eligiusis piscina mineria Bitcoin amb seu a Estats Units. És molt fàcil unir-se com no cal registrar-se. Fundada el 2011, va ser una de les primeres piscines mineria Bitcoin. La piscina controla una mica menys de l'1% de la taxa de hash de la xarxa, el que significa que en termes relatius, és una de les piscines més petites mineres.

Una de les principals avantatges d'Eligio és que no hi ha càrrecs. Els usuaris reben 100% de la recompensa bloc, incloent les taxes de transacció. Eligio opera un sistema de recompenses PPS amb un desemborsament mínim de 0,04 BTC. Aquest pagament mínim més alt significa que necessitarà una quantitat raonable de hash poder de veure un retorn ràpid. A part de Bitcoin, Eloy també permet l'extracció resultant de la fusió de Namecoin (NMC).

Pros:

 • Fàcil unir-se com no cal registrar-
 • És gratis: miners no paguen les taxes
 • Es va fusionar la mineria de Namecoin per a les monedes addicionals

Contres:

 • No és per a tothom, es requereix una bona quantitat de potència de hash que valgui la pena

Està utilitzant qualsevol agrupació de mineria per extreure bitcoins? Deixa un comentari sobre la seva piscina de sota!

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?