Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Mineria Bitcoinand altres cryptocurrencies poden ser complexos, i en general és donada als tècnics que saben el que estan fent. Fins i tot si vostè té el cervell i el maquinari de la mineria per al procés, és una existència volàtil per al miner individual.

Algunes empreses són, però, de manera que la mineria moneda digital per a l'usuari mitjà. Programari descarregable està disponible per portar un munt de miners "d'estar per casa" junts per combinar els seus recursos. Aquests grups de persones es coneixen com piscines miner, un exemple sent MinerGate.

En aquesta revisió MinerGate, s'adonarà de com funciona MinerGate, quines són les seves característiques principals són i què pensen els usuaris del programari.

Què és MinerGate?

MinerGateis piscina mineria a cel obert, on les persones utilitzen els seus ordinadors per afegir hash de potència a la de milers d'altres miners. La interfície d'usuari és obertament descarregables i permet a les persones a iniciar ràpidament la mineria Ethereuem, Bitcoin, i una selecció d'altres altcoins. Això ajuda a trencar les complexitats habituals que es troben a la mineria.

MinerGate permet que qualsevol pugui agafar el programa i executar al seu ordinador. Grans i poderoses unitats poden, per descomptat, afegir més potència, però més petits, miners aficionats poden utilitzar un PC normal o portàtil. Fins i tot es pot executar l'aplicació de telèfon intel·ligent si són tan inclinada. Sona molt bé, però sent realistes, menor la seva dispositiu, menys es pot guanyar. Un telèfon és gairebé inútil en termes de hash d'alimentació. El portàtil mitjana es va posar una mica més de midó en els pantalons, i pot fer que sigui divertit per a participar, però torna seguirà sent limitada. Per descomptat, tot depèn de la moneda que la meva també.

Mentre MinerGate és ràpid i fàcil d'usar, hi ha complexos algoritmes que s'executen en segon pla. En només uns pocs clics, s'aprofita la capacitat màxima de la seva maquinari basat en la quantitat que desitja dedicar. No cal per involucrar-se en res d'això amb un programa com MinerGate; Simplement deixa que faci el treball dur, mentre que, mentre que fora el dia en tasques de baix processament.

L'equip MinerGate et recompensarà sobre la base de la quantitat d'entrada que s'està cometent. Si vostè està mirant per augmentar els seus ingressos passius, llavors és una bona solució. Es pot posar l'equip per treballar, mentre que no està utilitzant el maquinari.

Hi ha un munt d'altres piscines mineres en tot, però molts requereixen una mica més de coneixement per funcionar i només poden extreure 01:00 moneda digital. MinerGate té l'avantatge de treballar des de la CPU i la GPU a la meva múltiples estàndards d'encriptació per obtenir el màxim benefici. Per exemple, pot executar tant Etereum i Monero miningsimultaneously.

Com utilitzar MinerGate

La bellesa de MinerGate és el fàcil que és per encendre i començar la mineria. Heus aquí un repàs ràpid per mostrar-li els passos.

Pas 1: Swift procés de registre en minergate.com

Només es necessita una adreça de correu electrònic, sense verificació o formes laborioses.

Pas 2: Descarrega el programari

El lloc web ha de detectar el sistema operatiu.

Pas 3: Instal·lar MinerGate

Instal·lar i obrir MinerGate com qualsevol altre programa en el seu sistema operatiu.

Pas 4: Feu servir la funció de Benchmark

Això permet MinerGate per analitzar el seu maquinari i li farà saber el que pot aconseguir.

Pas 5: Iniciar la mineria

O bé feu clic a Smart Mineria per a la majoria del benefici o seleccionar manualment 1 moneda digital.

Principals característiques

Veureu que hi ha algunes opcions i funcions integrades en diferents MinerGate.

La primera pàgina us animi: Inici Mineria intel·ligent. Mineria intel·ligent mines automàticament el moneda digital més rendible per a vostè. El molt que això pren els preus del mercat i la dificultat en compte és difícil saber; No obstant això, és una característica atractiva si vol començar sense complicacions. Tot el que heu de fer és seleccionar la sortida de nucli i deixa que faci la seva cosa.

També veureu una pestanya d'avaluació comparativa, el que podria ser un bon punt de partida abans de fer res. En pocs minuts, el programari analitzarà el seu maquinari per veure el que pot aconseguir. Em vaig trobar amb això en la meva Surface Pro, que és ideal per a l'escriptura i el treball contingut. És un ordinador portàtil-com-tauleta híbrida, així que no és molt orientat cap a la mineria. El resultat va ser un potencial d'ingressos $ 25 en la d'un any. No és molt inspirador, però potser millor del que s'esperava.

La pestanya mineria és probablement el més complicat, però és bastant fàcil d'aconseguir el seu cap al voltant. Podeu seleccionar ràpidament el que Crypto a la meva amb la CPU, i que a la meva amb la GPU. Un cop més, pot designar diferents quantitats d'energia a cada procés de mineria. He provat això en el meu portàtil, posant els quatre nuclis per treballar en la mineria. Molt aviat vaig poder escoltar la sortida de potència del maquinari, i després de comprovar l'administrador de tasques, vaig descobrir que es tractava efectivament donant al sistema una completa sessió d'exercicis.

MinerGate Cryptocurrencies i Quotes

Hi ha un tros decent de monedes disponibles a MinerGate. Més d'una dotzena opcions que s'ofereixen per a vostè a la meva inclosa Etereum, litecoin, i Moneo.

Recordeu que Dashcoinis notthe mateix que Dash. Hi ha hagut informes dels usuaris de la mineria una gran quantitat de Dashcoin només per trobar que no pot ser dipositat en les seves carteres d'instruments.

Els honoraris no semblen ja sigui en la part superior. El cost fix d'1% o 1,5% és bastant favorable en comparació amb alguns competidors.

MinerGate confiança de la comunitat

El tribunal de l'opinió pública oscil·la molt fortament sobre el tema de MinerGate. El boca a boca és la força impulsora darrere de qualsevol marca, i MinerGate sembla estar ple de males experiències amb alguns fins i tot l'etiquetatge és una estafa. Mentre que és fàcil de descarregar i executar, la retirada de fons sembla ser una pedra de ensopegada per a alguns.

Molts dipòsits d'informes en les seves carteres moneda digital en altres llocs que no apareixen, amb registres de transaccions fallides en la blockchain. Altres simplement diuen que mai veure els seus diners.

Dit això, hi ha alguns que fan servir el programari amb èxit sovint, malgrat aquests escenaris són una mica més difícil de trobar. D'altra banda, la majoria de les persones que lloen MinerGate en general s'adhereixen als seus enllaços d'afiliats als seus comentaris, per la qual cosa és menys fiable al meu entendre.

És molt preocupant saber del que molts usuaris frustrats que estan tractant de retirar fons. Hi ha molt a veure i agrada de la senzilla funcionalitat de MinerGate, però si no pot recuperar els seus diners, llavors és una pèrdua de temps.

Una altra qüestió és que molts usuaris es queixen de la manca de transparencyof la piscina minera MinerGate. Afirmen que MinerGate està mostrant taxes més baixes de hash per al maquinari que el que en realitat s'està utilitzant. Això vol dir que la plataforma que està dient efectivament que guanya menys del que realment va fer i mantenir la diferència.

Se sap molt poc sobre l'empresa en el seu conjunt, amb la seva secció Sobre simplement dient que és dirigit per un grup d'entusiastes de sempre moneda digital un senyal d'alerta quan estafes es refereix. És un error comú que l'equip darrere d'MinerGate és també l'equip darrere de Changelly, que genera confiança. No obstant això, després de parlar amb els representants de Changelly, ara puc confirmar que es tracta de dues empreses diferents.

Li he demanat al nostre expert en mineria Ian per comparar el rendiment d'MinerGate a una de les alternatives - La minera Claymore. Això és el que havia de dir:

Aquí hi ha dues fotos de la mateixa plataforma de córrer 4 Rx 470 de:  

Minergate córrer @ 985H / s i 

Claymore en 2499 H / s (el que significa 2,5 vegades més ràpid) Ara la pregunta és si aquest delta és maliciós i que estan "robant" o redirigir hashpowersomehow en utilitzar la seva interfície vs Claymore. M'inclino per no, i aquí és per què: Quan s'utilitza en Claymore Monero Encara estava minant directament al meu tauler Minergate i la cartera, aconseguir el ple rendiment de l'energia de Claymore. Si realment estaven robant M'agradaria pensar que en realitat no li donarà les monedes. Les persones que apunten a la pròpia plataforma dient que no és tan bo és escombraries, perquè hi ha pocs desenvolupadors al món que es pot construir un miner a executar, així com Claymore. Genoil és bo i que no pot vèncer a Claymore - està robant ell també? Crec que per al que es va construir - una interfície GUI que pot minera CPU i GPU en una mina de clic del botó és molt bona. És que no és molt ajustades i optimitzades com Claymore. 

MinerGate revisió Conclusió

La gran notícia és que es pot descarregar MinerGate, instal·lar-lo i començar la mineria dins dels cinc minuts. Això està molt bé, encara que no té experiència tècnica o simplement vol provar per diversió.

La interfície d'usuari és fàcil de seguir endavant amb; tot està acuradament dissenyat, i que amaga tota la barreja complicat associat amb la mineria moneda digital.

Un problema bastant gran es relaciona amb la capacitat d'accedir als fons d'un. La funció de la cartera ha estat recentment traslladat des del programari de la pàgina web MinerGate. Si els recessos eren un problema tècnic, llavors potser això s'ha solucionat. El jurat està encara però.

Finalment, res pot fer mal a una empresa més d'una mala reputació. En aquest cas, sembla que MinerGate no ha demostrat ser suficient per ser una font fiable d'ingressos. De moment això és el més important a tenir en compte, al meu entendre. De fet, em vaig trobar amb MinerGate a través de la prova d'estafa Bitcoin, i la companyia va sortir de fiar, però la prova no és fiable al 100%. Utilitzeu al seu propi risc.

0

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Revisió de BitMEX: és una borsa legítima dintercanvi de marges de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix