Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars? | Catalan.Lamareschale.org

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Com el preu de Bitcoin segueix augmentant recentment hem estat rebent una gran quantitat de correus electrònics de persones que estan demanant si és millor per extreure bitcoins o comprar-los. L'any passat, quan Bitcoin es va cobrir inicialment a causa de la crisi a Xipre, moltes persones van prendre el "hobby" de la mineria casa. En aquest moment (abril del 2013) encara era possible generar una bona quantitat de bitcoins través de la mineria al país amb la seva CPU o fins i tot una targeta gràfica. Però des d'aleshores la mineria s'ha tornat molt més difícil i avui dia és gairebé impossible la meva a casa sense haver d'invertir una quantitat considerable de diners.

La pregunta que queda - si vostè tenia $ 10K per invertir en bitcoins avui en dia, seria millor comprar només bitcoins amb aquests diners o utilitzar-lo per obtenir equips de mineria i extreure'ls.


Llavors, quant va a bitcoins $ 10K s'obté a través d'intercanvis?

Bé, si vostè va a comprar bitcoins que hi ha una resposta fàcil. A tipus de canvi d'avui es pot obtenir en algun lloc al voltant 25BTC (utilitzo CoinLlamato calcular el millor preu possible). Així que ara la pregunta segueix sent podem superar això en el llarg termini per la mineria.

Per descomptat, no hi ha una resposta simple a això ja que la qüestió és que profitabledepends mineria Bitcoin de moltes variables com el cost de l'electricitat, l'augment de la dificultat per mineria, etc. No obstant això, per al propòsit d'aquest post vaig a suposar que viu a Louisiana EUA (això és el menor cost per Kilowattyou pot trobar avui en els EUA).

Trobar un bon miner de Bitcoin és bastant la molèstia

Atès que la major part dels meus diners es gastarà en el meu equip de mineria és important triar sàviament. El problema amb moltes empreses mineres és que els seus productes no estan en estoc la major part del temps i creen pre-comandes, aquí és una forma KnCMiner exemple. No m'agrada aquest mètode ja que és només demanant problemes (per exemple, laboratoris de papallona). Després de buscar una mica més en línia em vaig trobar amb aquest bonic powerful2TH / s Bitcoin minerfrom Bitmain que sembla estar en estoc.

Quants bitcoins puc extreure I amb $ 10K?

Ara vaig al capdavant fins a la meva calculadora de la mineria Bitcoin i la caiguda dels números, l'únic problema és que hi ha 2 variables que vaig a haver d'endevinar. La primera és quant serà l'increment de la mineria Bitcoin dificultat amb el temps. El segon és el que serà el tipus de canvi de Bitcoin una vegada que els meus diners s'acaba. Afortunadament ja que només estic comparant la mineria a la compra i no per provar la rendibilitat general no tinc cap necessitat que la segona variable - és a dir, només vull veure si puc aconseguir més de 25 bitcoins través de la mineria.

Vaig a esgotat $ 8750 per comprar juliol Antminer miners S4-B2. A la sortida em puc triar entre allotjar els meus miners en un centre d'allotjament a la Xina. Aquesta és probablement recomanable, ja que em permetrà evitar l'emmagatzematge i la refrigeració dels miners a mi mateix (són molt calenta i sorollós). Una altra opció seria la d'albergar i enviar els miners directament a mi. En vista que les despeses d'enviament seria ~ $ 825 que poden preferir enviar els meus miners directament al centre d'allotjament (~ $ 277 cost d'enviament). Tot i que el cost de l'electricitat a Louisiana (~ $, 0977 / KW / hora) és inferior a la granja d'allotjament ($ 0.12 / KW / hora) jo prefereixo per enviar als miners al centre d'allotjament.

Les despeses totals fins ara:

Miners

# 8211; $ 8750

Enviament

# 8211; $ 277

Preu d'allotjament per dia

# 8211; $ 4.587

Cost de l'electricitat

# 8211; $ 0.12 / KW / hora = $ 2.88 / KW / dia

Així que ara que jo estic a punt és el moment de veure la quantitat de bitcoins que pugui sortir d'aquests nadons. Els meus despeses diàries se sumen a $ 7.467 el que significa que pugui executar aquests miners durant 130 dies abans que acabi els diners. Vaig a posar totes les variables en una rendibilitat mineria Bitcoin calculatorand tractar de calcular la quantitat de BTC seré capaç de generar.

El resultat... Bé, ja que depèn :) algunes variables necessiten ser endevinat diferents calculadores mostrarà diferents resultats. No obstant això cap de les calculadores que vaig utilitzar va mostrar que faré més de 25BTC través de la mineria. La majoria de les calculadores van suggerir que faré tot 23BTC (gairebé cap a peus amb la compra de bitcoins) i alguns van suggerir que faré tan poc com 10BTC. No puc dir quins són més exactes, ja que moltes conjectures es tenen en compte en aquestes calculadores. Recordeu que també hi ha un factor de temps on s'obté els diners 4,5 mesos després que hagi realitzat la seva inversió inicial.

Llavors, qui és el guanyador?

Crec que si vostè està buscant en la mineria com una inversió a llarg termini que potser pot generar que més monedes en el llarg termini, però també és molt més arriscat. En primer lloc els miners poden descompondre, i fins i tot si les allotjant-vos a algun lloc els accidents passa. També no hi ha manera de saber com alta o baixa serà la dificultat abast la mineria Bitcoin perquè els números poden canviar dràsticament. Si vols un guanyador immediat que sens dubte em quedo amb la compra de bitcoins en lloc de la mineria ells.

Recordeu que aquest post era principalment teòrica i hi ha un munt de problemes i esdeveniments inesperats que no tenen en compte (retards en l'enviament principalment), però ha de donar-li una idea sobre el que ha de tenir en compte abans de saltar a la mineria Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar