El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner | Catalan.Lamareschale.org

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Bitmain són (en) famós en el món Bitcoin, no només per a la producció dels miners ASIC més ràpids disponibles, però per les seves Antbleedscandals AsicBoostand. Amb la poderosa minera L3 Scrypt, Bitmain s'han expandit cap a la mineria litecoin. Un cop més, els seus productes subministren la major part de hash per als seus diners... Però com la L3 es va esgotar ràpidament a la botiga de Bitmain, ha d'intentar comprar-lo en un altre lloc o bé optar en canvi per model millorat de Bitmain, l'L3 +?


A L3 rar, que es venen a eBay. Tingueu en compte el disseny d'un sol ventilador i taules exposades. Es pesa 2,5 kg.

Tots dos tipus L3 utilitzen els mateixos xips BM1485; només el seu número és diferent. El Antminer L3 + és essencialment un L3 amb el doble de la taxa de hash i dues vegades el consum d'energia. No obstant això, decidir sobre el model correcte i la compra per part del venedor dreta segueix sent una trucada bastant difícil!

Si vostè està interessat seriosament la mineria Scrypt, aquesta revisió pretén donar-li suficient informació per arribar a una decisió informada entre les diferents opcions de L3 (+).


El doble ventilador L3 + veu molt similar a la minera S9 SHA256 però és al voltant d'1 kg més pesat.

5 coses importants que vostè ha de saber abans de triar un L3

El Antminer L3 té una Hashrate Competitiva

Hashrate de l'L3 és un impressionant ~ 255 MH / s. Aquesta taxa és superada per la ~ 504 MH / s de l'L3 + i el ~ 280 MH / s de l'A4 Dominator per Innosilicon.

Hashrate prima no explica tota la història però. Si vas per a una L3 o L3 +, que tindrà una major eficiència respecte a altres miners, com l'A4, KNC Titan o qualsevol GPU miners restants. Com a resultat, vostè ha d'obtenir beneficis considerables - almenys fins que els models L3 distribució àmplia... Per descomptat, la rendibilitat depèn també d'aconseguir la L3 a un bon preu!

D'acord amb la calculadora de la mineria, al preu actual de litecoin i dificultat i assumint una línia de base 10c per kWh per als costos d'electricitat, un L3 produirà: 3.5 LTC, un valor de $ 165, per setmana!

En un any, el L3 podria realitzar fins a 183 LTC, o $ 8641 - encara que és poc probable aconseguir aquests rendiments, com la dificultat de litecoin segurament augmentarà a mesura que més d'aquests productes arribaran al mercat.

El Antminer L3 consumeix poca electricitat

Treballant a partir dels càlculs anteriors, el consum d'energia 400W Antminer L3'smodest hauria d'ascendir a només el 10% dels seus guanys - $ 16.80 més d'una setmana i $ 876 més d'un any.

La comparació de l'L3 a l'A4 Dominator, és clar que el L3 és gairebé dues vegades més eficient. Mentre que l'A4 es crema al voltant de ~ 1000W per aconseguir 280MH / s, l'L3 se les arregla per aconseguir gairebé el mateix hashrate de solament ~ 400W. Amb el temps, una major eficiència de la L3 (1,6 J / MH) donarà lloc a un diferencial de guany cada vegada més gran.

D'acord amb litecoin creador, Charlie Lee, l'L3 és 2,5x vegades més eficient que l'A4:

La L3 + consumeix al voltant de 800 W per obtenir ~ 500 MH / s; duplicar la potència pel doble del hashrate. Això vol dir que en termes d'eficiència pura, hi ha molt poca diferència entre un L3 i L3 +.

Nota: la L3 fa notcome amb una font d'alimentació. Es recomana utilitzar una font d'alimentació bona, elèctricament eficients (PSU) per al funcionament d'un L3. La font d'alimentació ha de tenir-cinc connectors de 6 pins i ha de tenir un munt de capacitat de reserva; entre 600W a 750W es recomana. L'eficiència també depèn d'acompliment en la PSU.

Antminer L3s són Llum

Un pes de només 2,5 kg (o 3 kg incloent el seu embalatge), el L3 és molt més lleuger que l'A4 Dominator, que pesa uns forts 9,2 kg. El L3 + també és bastant gruixut, amb un pes de 6,5 kg (embalatge inclòs).

La L3 definitivament guanya aquí, ja que el seu disseny lleuger manté els costos d'enviament i també permet l'apilament més segur / prestatgeries de diversos miners.

Antminer L3s són relativament tranquil·la

Disseny d'un sol ventilador de la L3 produeix un mínim de 60 dB, mentre que el ventilador doble L3 + emet de 75 dB a 95 dB, depenent de la temperatura ambient.

La L3 no és suficient xiuxiuejant per a funcionar en el seu dormitori, però no ha de mantenir els veïns desperts tampoc.

El Antminer L3 és molt compacte

Les dimensions de la L3 són uns modestos 23 cm per 13,5 cm per 16 cm. Això es compara favorablement amb la lleugerament més gran A4 Dominator, que és de 28 cm per 26 cm per 13 cm. L'L3 + és el més gran, amb molt, el mesurament de 35 cm per 13 cm per 19 cm.

Antminer L3sare escàs i per tant solen ser cars

Per aquells que no pre-ordenar el Antminer L3from Bitmain en el període previ al seu llançament inicial, ara només està disponible en els mercats secundaris, com eBay, Amazon, AliExpress o llocs distribuïdor mineres cripto dedicats.

Diverses ofertes, en particular dels mercats en línia, absolutament li gúbia en el preu, molt per sobre de la càrrega preu inicial de Bitmain a la L3. En particular, si la compra d'un nou lloc miner cripto desconeguda, assegurar-se que només la fi d'un proveïdor de confiança Diversos llocs fraudulents han establert en el passat, amb la promesa - però mai el lliurament - Scrypt ASIC.

A mesura que el següent lot de menjar per a porcs L3 + venda per menys de $ 2000, no tindria sentit que pagar molt més de $ 1000 per a una L3, donat el seu poder relatiu. No obstant això, com la L3 es pot retardar i probablement prendrà setmanes per enviar, podria tenir sentit per pagar tan alt com $ 1500... Això és especialment cert si vostè té la garantia de lliurament ràpid i pot obtenir una garantia comparable a l'original 180 dies de Bitmain (això també s'aplicarà a les pròximes unitats + L3).

Pel que fa a pre-ordenar el L3 +, que ha de ser bastant segura. Mentre que la mineria de maquinari criptogràfic pre-comandes són notòriament poc fiables, Bitmain sempre han mantingut la seva part del tracte fins al moment.

Executar els números i avaluar els riscos abans de prendre una decisió de compra!

És la Antminer L3 val la pena la inversió?

El Antminer L3is un molt sòlid intèrpret tot l'any, amb una certa grandària, el pes i el soroll avantatges definides sobre l'L3 +. En termes d'eficiència, que és gairebé idèntica a la L3 +. A mesura que el Dominator A4 envelliment és superat en la majoria dels fronts, l'elecció d'un miner ASIC Scrypt es reduirà a qualsevol de la L3 o L3 +. Preu i disponibilitat és probable que siguin els millors determinants.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk