Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Amb la dificultat cada vegada més gran a la meva bitcoins es torna més difícil i més difícil de fer realment un benefici com un miner de Bitcoin. No obstant això no fa molt temps el miner més potent i eficient fins a la data es va introduir - El S9 Antminer.

El Antminer s9 sembla ser que només Bitcoin minera segueix sent capaç de crear un ROI positiu tant en l'entorn actual. Molts comentaris lloar el producte, mentre que altres tenen els seus dubtes. Així que vaig decidir resumir tots els pros i els contres en una simple revisió - aquí està abans...

6 coses que vostè necessita saber abans de comprar un s9 Antminer

1. El Antminer S9 el miner més potent disponible al mercat

El Antminer s9 té una taxa de hash de 12.93TH / s - + 7% (i no 14 TH / s com s'anuncia a vegades), el que significa que pot generar al voltant de 0,5 Bitcoins cada mes. Això és, per descomptat, només els ingressos i no tenir en compte l'electricitat, impostos piscina mineria o les despeses de maquinari. Em vaig trobar amb els números 3 contra la mineria Bitcoin diferent calculatorsand tots ells mostren el mateix resultat. Al voltant de $ 330 per mes d'ingressos pura (al tipus de canvi d'avui, això equival a al voltant de 0,5 BTC).

El Antminer S9 és també el miner més eficient en el mercat. Això vol dir que es malgasta el mínim d'energia que la resta dels miners per aquí. Si s'agrega en compte el cost de l'electricitat, així que generarà una mica menys que això - al voltant 0.33BTC.

2. L'Antminer s9 és el miner més car en el mercat

El preu de l'Antmier s9 varia molt. Al lloc de Bitmain es pot comprar per $ 2400. En Amazon es pot trobar per tan poc com $ 2700 i en eBayyou pot aconseguir per tan poc com $ 2000 (pel que és probablement el millor lloc per buscar).

Aquest és el miner més car en el mercat avui en dia a causa de les seves capacitats superiors de mineria. Per tal d'assolir l'equilibri amb la seva inversió haurà d'extreure al voltant del 10 per mes atenent a un cost mitjà d'electricitat de $ 0.1 / Els KW. 10 mesos és molt de temps en l'univers Bitcoin i molt pot canviar - dificultat per a la mineria pot elevar-se, el tipus de canvi fluctuarà i tots ells fan que sigui difícil predir quant de temps va a prendre realment el punt d'equilibri en aquesta inversió.

3. Es necessita una font d'alimentació addicional per executar el Antminer s9

El S9 Antminer no només pot ser endollat ​​a la paret, es necessita una font d'alimentació (unitat d'alimentació). Així que cada vegada que compra un Antminer tingui en compte que haurà de gastar i addicional de $ 150 en una font d'alimentació. Bitmain (fabricant de Antminer) recomana l'ús de APW3-12-1600-B2 que es pot trobar a la seva pàgina web, en Amazon o en eBayat punts diferents de preu també.

Aquí teniu com configurar el miner amb la font d'alimentació (cal notar el volum de la minera obté una vegada que s'opera):

Si vostè és propietari d'una font d'alimentació d'un vell miner de Bitcoin és possible que pugui utilitzar això també. Per exemple, la EVGA SuperNOVA 1300 watts PSU GPU també ha de treballar amb aquest miner. No obstant això, si vostè no té ja una font d'alimentació compatible probablement serà millor que acaba de comprar l'APW3-12-1600-B2 i afegir-lo a seu cost d'inversió inicial. És probable que no costarà molt més que qualsevol altra font d'alimentació d'edat que pugui trobar.

4. És possible que vulgueu considerar l'obtenció d'un munt de S7S en lloc d'un Antminer S9

En vista que la majoria de la gent probablement carrera per comprar el nou Antminer s9 és possible que vulgueu considerar l'obtenció del model antic (Antminer S7) a un preu reduït a causa de la menor demanda. El Antminer S7 té al voltant del 33% de la potència de hash de la s9 (que funciona a 4,73 TH / s), però si vostè compra 3 les usades probablement costarà menys. Això és el que un miner experimentat havia de dir sobre el s9 Antminer:

La meva qualificació global és de 3,5, ja que aquests no mereixen una 4. Aquests són els grans miners que poden reemplaçar uns 3 S7S. No obstant això, el miner es posa massa calenta sobre les S7S. Puc executar fàcilment meus 5 S7S en el meu garatge a la Florida en el 55% (que he de causa que qualsevol alt i fan un soroll fort renill), mentre que aquests es mantenen al 100% i encara es calenta massa. Puc fàcilment mantenir aquests en 100% sense problema de soroll renill i és més silenciós que el S7. Si voleu utilitzar els s9s llavors ells han d'estar en un ambient molt millor controlada (que vaig a haver d'arribar a) si desitja mantenir aquests duri més.

Si ho fa anar per aquest camí encara que és important per tornar a calcular la rendibilitat com el S7 Antminer és menys eficient que el S9. Heus aquí una comparació completa del maquinari de mineria Bitcoin disponible.

5. No tots els s9s Antminer són iguals

Bitmain ofereix els seus miners Bitcoin en lots. Cada lot és diferent que l'altre i també té una taxa de hash diferent. Així que és molt possible que es trobarà la compra d'un s9 Antminer que té una taxa de hash de només el 11,85 TH / s, i no 12.93 TH / s. És per això que és important conèixer les especificacions de la minera exacte que està buscant en abans de comprar-lo.

Per exemple, el lot actual de Antminer s9s disponible de Bitmain són només 11.85TH / s, els models més potents estan esgotades. No obstant això, en eBayyou encara es pot trobar gent que ven el model més potent grans. Recordeu que els models de la 11.85TH / s també tenen un preu inferior al seu germà gran, pel que no és com si estiguessis estafar o gens per la compra d'aquest model.

En poques paraules - vos de conèixer les especificacions exactes de la minera que està comprant. D'aquesta manera vostè sabrà que ha de calcular el retorn de la inversió exacta i quan vas a un punt d'equilibri.

6. S'obté una garantia de 90 dies en el seu minera (si es compra de Bitmain)

Bitmain proveir als seus clients amb una garantia de 90 dies, però, que la garantia ve amb limitacions. Per exemple, la garantia no serà vàlida si l'overclocking de la minera (que funciona a una velocitat més gran del que va ser dissenyat per funcionar). A més, si s'utilitza una font d'alimentació inadequada o generar danys ambientals al seu miner vostè no serà elegible per a una garantia (per exemple, caiguda de llamps, la corrosió causa de l'ambient humit). Alguns venedors d'eBay també li subministrarà amb una garantia així que assegureu-vos de llegir els detalls a cada llista acurada.

En poques paraules - és el Antminer s9 val la pena?

Si vostè està interessat en entrar a la mineria Bitcoin llavors el s9 Antminer és probablement l'única solució lògica. No obstant això, la resposta a la pregunta "és el Antminer s9 val la pena?" és totalment personal. Depèn de molts factors, com ara:

  • La quantitat de diners que té disponible per gastar en la mineria Bitcoin
  • El lloc on viu (és a dir, els costos d'electricitat, els costos de refredament)
  • Quant creu que el valor de Bitcoin s'elevarà en el futur

També hi ha sempre la qüestió de la creixent dificultat i quant de temps passarà fins que el s9 Antminer torna obsoleta (en general això passa dins de 8-12 mesos). Si té més preguntes sobre el Antminer sempre es pot comptar amb l'ajuda d'altres Bitcoiners al fil oficial a Bitcointalk. Miner feliç!

Feu clic aquí per trobar les millors ofertes a la Antminer s9

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?