Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Un dels dispositius més interessants fabricats per Bitmain (el principal hardwaresupplier mineria Bitcoin avui) és el Antrouter R1. El producte té 2 funcions principals:

  1. És només el seu router d'Internet cada dia - convertint l'accés sense fil a Internet a l'accés sense fil.
  2. És un miner de Bitcoin que li permet competir per l'oportunitat de bitcoins mineres.

El dispositiu també es pot utilitzar com un carregador USB d'alta velocitat - L'ús d'un cable USB, connectar el dispositiu mòbil a la R1 per carregar-lo. Els telèfons Android, iPhone i tauletes són compatibles.

Però abans de forquilla més de $ 39 a Bitmain (lliurament no inclòs) i començar l'extracció bitcoins, és important entendre com de prim seves possibilitats són realment mines bitcoins amb el Antrouter. Anem a començar amb les especificacions tècniques:

Front cable i Ethernet panell Connectar iniciar sessió en el sistema de gestió.
Bitcoin Mineria manera AntPool Només Mode (forçat)

Com es pot veure la Antrouter té una taxa de hash de 5.5GH / s. Només per comparació, el miner més eficient avui que probablement es trencarà fins i tot dins de 12 mesos, el Antminer S9, té una taxa de hash de 14 TH / s. Això és més de 2500 vegades més que el Antrouter R1.

D'altra banda, quan s'està mineria amb el Antrouter que està fent el que s'anomena "Només Mineria" - que vol dir que no s'està unint a un grup de miners i aconseguir recompensats per la seva part de la feina. Si aquest fos el cas que li fa al voltant de 10 centaus cada mes ja que no està contribuint molt (calculat a través de la nostra mineria Bitcoin Calc).

En el seu lloc, vostè està tractant d'explotar pel seu compte, tractant de resoldre un problema de matemàtiques d'ultra complex amb un equip molt feble. Hi ha una petita possibilitat que es controlarà per fer això i ser recompensat 12,5 bitcoins, però és fins i tot més petit que les possibilitats de guanyar la loteria.

Havent dit tot això, encara crec que el concepte és atractiu. És a dir, no costa gaire per comprar aquest dispositiu, que encara té la seva pròpia funció primària com un router, i simplement imaginar el que una història que tindrà si en realitat se les arregla per a mines bitcoins amb ell per pura sort.

Configuració de la Antrouter R1 porta una mica de configuració de la primera vegada. No obstant això, aquesta guia és bastant thouroughand li aconseguirà a través d'ell amb facilitat. El Antrouter R1 no és un nou producte, que es va introduir primer en el mercat a la fi de 2015 (vegeu el fil Bitcointalk original aquí). Durant la navegació a través d'opinions dels usuaris trobar que els dos usuaris principals queixes tingut són:

  • Les despeses de transport fan d'aquest producte molt més car que el preu indicat. Quan va ser contactat, Bitmain declarat que tenen un nou mètode d'enviament (4PX) que redueix el cost d'enviament en més d'un 70% a certs països, en comparació amb els serveis regulars d'enviament exprés. El Antrouter R1 també es ven en Newegg.com per un preu de $ 49 i l'enviament des EUA.. Aquest preu és només $ 10 per sobre del preu en el lloc web, que no inclou el cost d'enviament internacional.
  • Alguns usuaris que han comprat el producte en Amazon reclam a haver rebut un producte defectuós. No obstant això la majoria dels comentaris són positius.

El veredicte - és el valor de R1 Antrouter seus diners?

Si vostè està mirant per aconseguir el valor dels seus diners es mantingui allunyat d'aquest dispositiu. Simplement costarà més que un simple router de xarxa i és probable que mai portarà cap benefici. No obstant això, si et sents amb sort i vol comprar un bitllet de loteria vida barata per al sorteig de la mineria Bitcoin això sembla ser un bon negoci. En el personal crec que la idea està molt bé, encara que no acaba la mineria qualsevol quantitat de monedes...

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades