Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading | Catalan.Lamareschale.org

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

AvaTradeis un corredor de la divisa establerta, que té un lloc web totalment equipada. L'excel·lent atenció al client, l'elecció de les plataformes de negociació, la disponibilitat de la targeta de dèbit Ava i total transparència en el comerç són alguns dels avantatges més grans i un temps de recés de 5 dies és l'única desavantatge associada amb aquest corredor. AvaTrade és la de considerar si a la recerca d'un llarg termini, la plataforma de comerç segur i un corredor que ofereix operacions amb senzillesa i sofisticació.

Pros per al comerç amb AvaTrade

  • Atractiva promoció i bons oferts - poden arribar fins a $ 10,00, en alguns casos.
  • Recursos educatius integrals - pel que fins i tot els principiants poden aprendre sobre la marxa.
  • Es tracta d'una plataforma de corredor de comerç i de confiança, fiable i regulada.
  • Compte de demostració gratuïta - Així es pot practicar abans de posar els seus diners en la línia.
  • Dipòsit mínim sota de 100 $
  • Anàlisi de mercat presentat.

Pros per al comerç amb AvaTrade

  • Temps d'espera de 5 dies
  • La propagació pot ser alt en certs moments - la propagació és la diferència entre el preu de "comprar" i "vendre" i és el que es necessita per vèncer amb la finalitat d'obtenir un benefici.

Classificació 99 bitcoins '[usr = 9.1]

Per obtenir més informació sobre el comerç de serveis de Bitcoin AvaTrade.

Revisió completa de la plataforma de negociació de Bitcoin AvaTrade

Bitcoins comercials amb Ava Comerç és molt fàcil. Després d'obrir un compte i fer el seu primer dipòsit vostè està llest per al comerç bitcoins. En Ava Comerç es pot dipositar un preu tan baix com $ 100 i que acceptar una àmplia gamma de mètodes de finançament, incloent targetes de crèdit, targetes de dèbit, PayPal, Moneybookers (Skrill), Neteller, Webmoney i més. AvaTrade ofereix un palanquejament de 10: 1 per a bitcoins, ja que la moneda digital es considera un actiu molt volàtil. El palanquejament de 10: 1 funciona de la següent manera:

Si el preu de mercat Bitcoinís és de $ 1,000 i vostè té $ 1,000 en el seu compte d'Ava Comerç, que són capaços de comprar o vendre un contracte d'un màxim de 10 bitcoins (el contracte ascendeix a $ 10.000). D'aquesta manera té un poder adquisitiu de deu vegades els seus fons. En un intercanvi regular de Bitcoin que són capaços de comprar només un Bitcoin amb $ 1.000, però a Ava Comerç es pot comprar un contracte per 10 bitcoins amb la mateixa quantitat.

Hi ha avantatges i desavantatges d'Operacions palanquejades. Si vostè prediu correctament la direcció del preu va a obtenir beneficis molt més grans quan l'ús de palanquejament. El desavantatge és que el risc és també més gran. Si el preu es mou en contra de vostè, la seva pèrdua és més gran, i fins i tot es pot perdre tota la seva inversió i es veuen obligats a tancar la seva posició per una trucada de marge. L'intermediari es reserva el dret de vendre automàticament el seu contracte si la pèrdua és igual a la quantitat de diners que té en el seu compte. Recomano l'ús del palanquejament només per a les persones que són molt conscients de com funcionen aquests instruments i que tenen experiència en divises o el comerç de CFD.

Si té dificultats per entendre com funciona el palanquejament o si prefereix prendre riscos més petits, encara es pot comprar contractes amb un valor equivalent als seus fons. D'aquesta manera vostè no s'arrisqui a una venda forçada si es bloqueja el valor i vostè és capaç de mantenir els seus bitcoins com el temps que vulgui.

Considerant l'exemple inicial de $ 1,000 per un Bitcoin i la mida del compte $ 1,000 pot simplement comprar un contracte per a un sol Bitcoin. D'aquesta manera no es pot córrer el risc de tenir la seva posició tancada, en cas que el Bitcoin cau en valor per un temps.

La creació del seu primer comerç

Configuració del seu primer comerç a AvaTrade no ha de ser una tasca molt difícil. Vostè necessita tenir darrere de la seva ment la idea simple que vostè va a fer diners en les diferències entre el preu al qual compra i el preu de venda (també tenint en compte les tarifes aplicades sobre aquestes negociacions).

Si, per exemple, es comença amb 1BTC comprat a $ 500. Suposem que les retribucions són aplicables aquí i que finalment es venen a $ 520, això significa que vostè està llest per obtenir un benefici de $ 20. També hi ha una millor probabilitat que un comerciant s'involucrarà en el comerç de bitcoins fraccionàries com es veu en parells de divises. Per exemple, el comerciant compra 1.213 BTC a $ 500 per $ 606,5 i es ven a $ 510 per $ 618.63. El comerciant al seu torn és capaç de treure profit d'un guany de $ 12.13.

Vegem alguns exemples vius de la plataforma de comerç AvaTrade Web:

  1. El procés comença amb el comerciant inscriure per un compte amb el broker (AvaTrade), i això trigarà entre 2 - 3 minuts del seu temps.

L'exemple citat en aquest document es va dur a terme a través de la plataforma de comerç web AvaTrades ', una vegada que es fa clic al botó' Inici 'a la pestanya' Plataforma d'Operacions web ', una pàgina emergent li redirigeix ​​al portal d'intercanvi en viu on es pot començar a operar amb facilitat.

La imatge següent mostra la plataforma de comerç web les AvaTrades 'i les seves característiques bàsiques. A la banda esquerra de la pantalla es troba la finestra de "taxes de mercat", on s'espera que filtrar a través del seu instrument d'interessos. També pot moure a la vista "clàssic" a la vista "simple" per a una visió més espaiats.

Podeu configurar els seus paràmetres per a una 'compra' o 'vendre' la base del seu anàlisi. En aquest punt és important prendre nota d'algunes de les característiques clau de la plataforma de comerç web AvaTrade quan el comerç de la Bitcoin. Començant pel costat esquerre de la pantalla, s'ha d'executar un control sobre les coses, seleccionar l'instrument en el quadre desplegable 'filtre', el costat dret de la pantalla és la pantalla carta. Encara que, he de dir que les eines d'anàlisi tècnica a la plataforma comercial web és molt mínima, anàlisi en profunditat ha de ser emprat en un programari de gràfics per separat. El 'Compra' i el botó 'Vendre' és prou visible i permetrien que s'introdueix una posició al preu de mercat.

  

La venda de bitcoins amb AvaTrade

Si pensa que el Bitcoin va a perdre valor, es pot vendre bitcoins sense ni tan sols ser propietari d'ells. Simplement pot vendre el CFD contractand va a obtenir beneficis de la disminució del valor. Això es coneix com "venda al descobert" en l'argot financer i sovint és utilitzat pels fons d'inversió quan els mercats estan caient.

Conclusió

AvaTradeis un corredor de la divisa establerta, que té un lloc web totalment equipada. L'excel·lent atenció al client, l'elecció de les plataformes de negociació, la disponibilitat de la targeta de dèbit Ava i total transparència en el comerç són alguns dels avantatges més grans i un temps de recés de 5 dies és l'única desavantatge associada amb aquest corredor. AvaTrade és la de considerar si a la recerca d'un llarg termini, la plataforma de comerç segur i un corredor que ofereix operacions amb senzillesa i sofisticació.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Revisió GreenAddress.it

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub