7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018) | Catalan.Lamareschale.org

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Actualització: Important El 5 de gener 2018 Visa suspèn l'activitat de l'empresa proveïdora WaveCrest- la majoria de les targetes de crèdit cripto per aquí. Això vol dir que Xape, Wirex, TenX, Bitwala i CryptoPay no funcionen per ara. Per descomptat, les empreses estan buscant per trobar solucions i una vegada que es troben anem a actualitzar aquest post (Personalment estic buscant una alternativa també). Si saps d'algun bones alternatives no dubti en deixar a la secció de comentaris.

Els avantatges són bastant òbvies - ara es pot comprar pràcticament qualsevol cosa amb Bitcoin. En qualsevol lloc que accepti targetes de crèdit o dèbit acceptaria la seva targeta de dèbit, així Bitcoin. El comerciant se li paga en la seva pròpia moneda per l'empresa de dèbit i el càrrec serà deduït del seu saldo Bitcoin. Això li permet viure purament en Bitcoin.

Per exemple, quan viatjo a l'exterior Sempre prenc la meva targeta de dèbit Bitcoin com una targeta de respatller en cas dels meus diners és robat. És com la comprovació de l'era digital del viatger.

Contres de l'ús d'una targeta de dèbit Bitcoin

El principal amb una targeta de dèbit Bitcoin és la centralització. Per utilitzar la targeta que necessita per dipositar diners al seu compte a la companyia de targetes de dèbit - això vol dir que vostè està donant control sobre les seves monedes a una tercera part. Aquest risc es redueix al no dipositar massa bitcoins en el seu saldo - bàsicament dipòsit només una quantitat que es pot permetre el luxe de perdre en cas d'un tall. També moment que utilitzeu el servei d'aquestes empreses es tracta amb un preu - com es veurà més endavant no es pot ignorar les tarifes que les companyies de targetes de dèbit cobren Bitcoin.

De moment hi ha 7 companyies de targetes de dèbit Bitcoin disponibles, Aquest és el breu resum de cada un i els seus avantatges i desavantatges.

Bitpay Bitcoin opinió targeta de dèbit

Pros: companyia ben coneguda, targeta acceptats a tot el món

Contres: Limitat a només residents als Estats Units, no té xip i pin, requereix la verificació

Bitpayis una empresa molt coneguda en l'ecosistema Bitcoin que proporciona solucions de pagament per a empreses i particulars. Se li permet obtenir un cardthat Visa prepagament es carrega a través del seu compte Bitpay. El BitPay de prepagament Visa®Card està disponible per als residents en els 50 estats dels Estats Units. Vostè ha de tenir una adreça postal (no apartats postals), document oficial d'identitat i número de Seguro Social per a sol·licitar.

La targeta costa una tarifa plana de $ 9,95 i triga uns 7 dies per arribar al correu. Al viatjar fora dels Estats Units d'Amèrica haurà de pagar una quota de 3% per cobrir el cost de la conversió de moneda. Hi ha una tarifa de $ 2.00 per ATM o de devolució d'efectiu retirades dins dels EUA i una quota de $ 3.00 per qualsevol caixer automàtic o recessos de devolució d'efectiu fora del país. Es pot veure una llista de tarifes complet aquí. No hi ha quotes de transacció de la targeta Bitpay.

Cryptopay Bitcoin opinió targeta de dèbit

Pros: Disponibles targetes a tot el món, els subministraments físics i virtuals

Contres: Té despeses de manteniment i de càrrega

Cryptopaysupplies un dèbit cardthat Bitcoin està disponible a tot el món (a diferència de Bitpay). Vostè pot demanar una targeta física amb un xip i PIN, o una targeta de dèbit virtual si no ets més que en les compres en línia. Una altra gran avantatge de Cryptopay és que vostè no ha de subministrar una verificació d'identitat complet si vostè no necessita límits alts de la targeta.

La targeta física costa $ 15 i s'envia de forma gratuïta a tot el món. Retir del caixer automàtic costa $ 2,5 i el canvi de moneda internacional afegeix un altre 3% en cada transacció. Les coses que no m'agraden d'aquesta targeta és que té una quota de manteniment mensual de $ 1 i una comissió de l'1% per a la càrrega de diners. Si vostè no està comprovat que pot carregar fins € 2500 a la targeta, però no més que això.

Xapo Bitcoin opinió targeta de dèbit

Pros: S'envia a la majoria dels països, companyia establerta reputació

Contres: Els càrrecs redundants (OMI), cap xip i PIN

Xapo va ser una de les primeres empreses per al subministrament d'una targeta de dèbit Bitcoin. Igual que Bitpay que ofereix una targeta "simple" de crèdit que no té un xip i mecanisme del passador (edit: alguns usuaris han aconseguit una targeta de xip i PIN, jo personalment no ho vaig fer). El cost de la targeta és de $ 20 i que té una quota anual de $ 12 / any després del primer any.

Naus Xapo la seva targeta per a una gran quantitat de països de tot el món, encara que no a totes elles (la llista completa es pot trobar aquí). També la seva targeta en realitat té una quota de "Canvia el PIN", que sembla bastant estrany OMI. Vostè serà capaç d'utilitzar la targeta sense una verificació exhaustiva, però estarà limitat $ 2500.

Wirex Bitcoin opinió targeta de dèbit

Pros: Xip & PIN de la targeta, targetes virtuals disponibles, empresa establerta

Contres: Els càrrecs redundants (OMI), la targeta relativament car

Perviously conegut com E-moneda, la companyia canviarà el seu nom a Wirexin 2016. L'empresa subministra una targeta de dèbit Visa Xip & Pin que es pot carregar a través de la seva aplicació Wirex (d'escriptori o mòbil). Els honoraris són bastant similars a altres targetes - que costa 3% per a les transaccions internacionals, $ 2.5 per la retirada del caixer automàtic i $ 17 a aconseguir el seu físic enviat a vostè. La companyia també subministra una targeta virtual, si vostè no necessita el plàstic real. Igual que Xapo, Wirex també cobra càrrecs per servei, només que ells cobren en forma mensual i no un (mes $ 1 /) anualment.

Canviar Bitcoin opinió targeta de dèbit

Pros: Es connecta fàcilment al seu compte Coinbase, taxes relativament baixes

Contres: Només està disponible en 45 estats al voltant dels EUA, Coinbase es limita a certs països, així

Shiftposition a si mateixos com "la primera targeta de dèbit dels EUA Bitcoin". La companyia subministra una targeta de dèbit que està connectat al seu compte Coinbase. No obstant això, tot i que se suposa que ha de ser la targeta de dèbit dels Estats Units està disponible en 45 dels 50 estats en el moment.

La targeta costa un preu raonable de $ 10 a produir i no té càrrecs en curs. Hi ha, per descomptat, la tarifa estàndard internacional de 3% de transaccions i $ 2.5 tarifa plana retir del caixer automàtic.

Quina targeta ha de triar?

La majoria d'aquestes targetes són més o menys el mateix. És probable que tots utilitzen el mateix proveïdor de la targeta per administrar els seus negocis, així i la diferència és només en la seva imatge de marca. Personalment t'aconsello per assegurar-se que la targeta que triï està disponible al seu país i aleshores utilitzar l'un amb les taxes més baixes. Sens dubte el tracte d'evitar les targetes amb els càrrecs en curs (és a dir Wirex, Xapo). Per exemple, si vostè viu als EUA, usant Shift és una opció raonable.

A més de les targetes revisats en aquest post també hi ha ANXPROand subministrament CoinsBankthat targeta de dèbit Bitcoin - és possible que vulgueu fer una ullada a ells també, que s'enumeren a la taula a la part superior d'aquesta pàgina.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea