Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

En un moviment molt inusual, Avalon, la companyia que va introduir per primera vegada xips ASIC a la mineria Bitcoin ha llançat un nou miner en el mercat. El AvalonMiner 721 (o més comunament conegut com Avalon 7) sembla ser una actualització menor del seu predecessor, el Avalon juny.

El miner de Bitcoin ve amb 6 TH / s de potència minera i un consum d'energia de 850-1000 watts. Això fa que sigui més fort i més eficient que el Avalon 6. No obstant això, quan es compara amb el miner més popular al mercat, la Antminer S9, sembla estar quedant enrere.

AvalonMiner 721 inclou una garantia de 90 dies, a partir de la data en què es reben les mercaderies. Aquí hi ha les especificacions completes del miner:

Hashrate: 6 TH / s
Pes brut: 4,7 kg

També pot connectar un controlador AvalonMiner per tal d'connectar 5 miners Avalon diferents entre si (que li dóna una potència minera total de 30 TH / s).

Si va a utilitzar un miner de Bitcoin Calculadorapara calcular els ingressos que el Avalon 7 es pot produir, trobarà ràpidament que sense els costos d'electricitat o tarifes de la piscina minera que portarà a 113 $ / mes a la taxa de dificultat i de canvi d'avui. No obstant això, després d'afegir els honoraris cost de l'electricitat i la piscina (de mitjana $ 0.12 / kWh i el 2%) que es redueixen a només $ 37.59 del guany.

No obstant això, si es pren un cop d'ull a la relació cost / benefici es veurà que els costos d'Avalon 7 només un terç del que fa el Antminer S9 i materials de l'entorn de 45% de les capacitats de mineria. Així que si vostè no vol que desemborsar més de $ 2000 en el seu primer miner, és possible que vulgueu considerar l'Avalon 7 com a la seva entrada miner de nivell a un preu inferior. Si aquest és realment el cas és possible que també vulgueu considerar la possibilitat de prendre una ullada a la Antminer S7that és una mica menys potent que el Avalon 7 però encara es defensa, o li costa al Antminer R4that una mica més, però també és més potent.

Per desgràcia, ja que el Avalon 721 és un nou model d'aquest tipus no hi ha molts comentaris en línia per comparar-lo amb altres miners. Els únics reviewI bitcointalk van poder trobar estats bàsicament les mateixes coses que ens vam anar de nou. Em sembla que Avalon tindrà dificultats per trobar nous clients per al seu nou miner, ja que en realitat no porta cap novetat per al mercat miner.

El veredicte

Al capdavall crec que el Avalon 721 Bitcoin Miner és una inversió qüestionable. Les alternatives són molt més populars en el mercat i en alguns casos més rendible. No obstant això, si vostè té un pressupost limitat aquest miner probablement va a lliurar.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Bittrex: un assumpte crític que necessites saber

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)