Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT!

Com del 12 d'octubre de Bitcoin-Trader sembla ser inoperant. No estem segurs del que això significa, però adverteixen que no hi ha fons dipositats en ells. Com s'ha dit en aquest post orognialy - aquest és un programa d'alt risc. Si ja ha invertit amb ells us recomanem per intentar retirar diners. A l'sembla que de moment és força difícil d'aconseguir fons de fora de BT - actualitzacions es poden trobar a la xerrada Bitcoin.

Com del 16 d'octubre de Bitcoin comerciant està oficialment fora del negoci

Acaba de rebre el següent correu electrònic en la meva safata d'entrada, el meu més sentit condol a qualsevol persona que van patir perd d'aquest negoci negligent. Jo personalment no crec que el que està escrit en aquest missatge i crec que tots els que han estat només una estafa.

Fa aproximadament un mes hem parlat de com treure profit de les inversions Bitcoin. Hem cobert un programa anomenat BTCJamwhich li permet presta bitcoins als estranys i obtenir un pagament mensual - generar una TAE (Taxa Anual Equivalent) de gairebé el 20%. Estic content de dir que la meva experiència amb aquest programa ha anat bé i m'estic posant els meus pagaments mensuals en la data prevista.

És possible fer un MPR 20% (taxa de percentatge mensual)?

Una de les altres coses que he tractat en els meus missatges anteriors va ser HYIP - Programes d'Inversió d'Alt Rendiment. Aquests programes són el que es coneix com un esquema Ponzi. Que paguen les taxes d'interès massives i el seu risc és molt més gran. La majoria de les vegades aquests programes són llisos a terme estafes. El programa tractarem avui sembla tenir moltes característiques d'un HYIP, però jo no estava convençut que el que realment és així que vaig decidir fer una ullada més profund.

Bitcoin comerciant sembla estar donant per gairebé 8 mesos

La idea principal de Bitcoin Traderis que vostè compra accions, ja sigui en una piscina de la mineria o d'un conjunt de comerç i se'ls paga d'acord amb el nombre d'accions que posseeix. Així és com s'inverteix a l'empresa ia canvi obtenir beneficis futurs que l'empresa farà a través del comerç o la mineria. Tot això sonava bastant ombra per a mi, sobretot després de la meva experiència amb MyDailyCoinso vaig decidir provar-ho per mi mateix.

És important tenir en compte que el meu primer contacte amb Bitcoin comerciant per Haroun Kola també conegut com el Bitocin Baba. Haroun va dir que ha estat treballant amb Bitcoin comerciant des de febrer de 2014 i que ha estat rebent pagaments d'ells sobre una base regular.

En els últims 9 dies he fet un 7,9% de la meva inversió

He provat a terme Bitcoin Traderwith una petita quantitat de diners en efectiu perquè no em faria res tant si es tracta d'una estafa. Vaig comprar algunes accions comercials i esperem a veure què passa. Realment tant i fa accions comprar, el comerç o la mineria, ja que la idea és la mateixa - d'invertir una certa quantitat de diners i obtenir un precent d'aquesta quantitat a canvi.

Després de 9 dies M'alegra dir que he fet un retorn de la inversió del 7,9% (retorn de la inversió), que probablement arribarà a al voltant d'un 16% de retorn de la inversió al final del mes. Bitcoin comerciant també publiquen els seus resultats diaris a la pàgina web perquè tots puguin veure. Això està molt bé ja que no hi ha una gran quantitat de llocs per aquí que li donarà una taxa d'interès tals, però les coses no són sempre el que semblen vaig decidir investigar una mica més lluny...

BitcoinTalk usuaris estan dividits en les seves opinions respecte a comerciant Bitcoin

Una de les fonts més fiables d'informació sobre gairebé qualsevol cosa al món Bitcoin és BitcoinTalk - el major i més antic fòrum de Bitcoin. He trobat una threaddiscussing Bitcoin comerciant que va començar al desembre de 2013 i està actualitzant contínuament fins avui. Atès que el fil té més de 1300 comentaris aquí són el més destacat:

  • Ningú diu que no ha aconseguit pagat per Bitcoin comerciant.
  • La majoria dels escèptics no han intentat el programa si mateixos.
  • Els propietaris de Bitcoin comerciant són majoritàriament anònims (noms són revelats, però res del que es pot vincular a un visitant humà).
  • Ningú està regulant o del control de l'empresa el que deixa la porta oberta per a un esquema de Ponzi.
  • Bitcoin comerciant utilitza el processador de pagament que són coneguts per ser acceptat per HYIPs - res que es pot carregar de nou.

Així és Bitcoin comerciant una bona inversió?

Una de les coses que em decebut per Bitcoin Traderis que en realitat no es paga en bitcoins. El que vol dir que només utilitza bitcoins per tal de dipositar els diners i el valor es converteixen immediatament en €. Això és una vergonya al meu entendre, ja que m'agradaria trobar una manera de fer créixer les meves bitcoins, ja que en cas contrari no són més que posar voltant. És per això que BTCJam és més adequat per a tal propòsit (però el rendiment és més baix).

Per acabar Crec Bitcoin Trader és una oportunitat d'inversió viables en el moment però m'agradaria ser extremadament curós quan s'utilitza, és a dir:

  1. No vaig a invertir qualsevol quantitat que no es pot permetre el luxe de perdre.
  2. M'agradaria retirar els meus guanys sobre una base setmanal i no deixar-los en Bitcoin comerciant.

Crec que Bitcoin comerciant no necessàriament ha demostrat ser un HYIP (encara) i és possible que en realitat es beneficien de si jugues cartes adequades. Si us plau, tingui en compte que no sóc un expert en finances i tot el que escric en aquest blog és la meva pròpia opinió - pel que prenc amb un gra de sal i sota el seu propi risc. Bona sort!

Notícies relacionades


Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber