Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners | Catalan.Lamareschale.org

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Probablement una de les preguntes més freqüents pel que fa a la mineria Bitcoin en els últims anys va ser "És la mineria Bitcoin rendible?" En el 99% dels casos la resposta és no, ja que la competència és massa ferotge i la fi de la mina rendible que necessitarà un equip de perforació minera ASIC dedicat. Només de manera que obtindrà una idea del que estic parlant, el miner més eficient avui, el Antminer S9, els costos de més de $ 2000 i probablement aconseguir que el punt d'equilibri després de 6-9 mesos.

No obstant això, Bitmain, el principal (i gairebé únic) fabricant d'equips de mineria Bitcoin ha anunciat recentment l'arribada de la Antminer R4-Un miner creat per bitcoins mineres al país. Què vol dir això exactament?

Així, per exemple, el miner, probablement seria més barat que els miners industrials com el S9. La companyia va publicar en el seu lloc web que ha de costar 1.000 dòlars abans d'enviar. No obstant això, des de llavors, la pàgina ja no apareix a la pàgina web de la companyia.

29 d'actualització d'agost: El miner està fora i el seu preu s'ha fixat en 1395 USD - això és molt més que el preu original que probablement va ser publicat per error. Vegeu la pàgina de producte aquí.

El miner R4 també utilitzarà un sistema de refrigeració molt singular que farà que sigui molt menys sorollós. Un dels principals problemes d'executar un miner de Bitcoin és que s'escalfa i és molt (molt) fort (en aquest cas és un exemple). Bitmain utilitza una nova tècnica de refrigeració dins de la R4 - està inspirat en les unitats d'aire condicionat silenciós i no utilitzar els servidors d'un ordinador sorollosos ventiladors normals en general tenen. El nou ventilador "només ha d'assolir un nivell de soroll de 52 decibels, gairebé tan fort com una conversa a casa".

La data de llançament Antminer R4 es va fixar per 19 ago (demà) a les 23:00 GMT +8 segons el lloc web de Bitmain però, la pàgina real del producte, que estava disponible abans, ja no és accessible.

El 26 d'agost Bitmain publicat el següent tema en un fòrum Bitcointalk:

Això vol dir que la fixació de preus i les especificacions es mostra en aquest post encara es consideren només de sentides i han de ser confirmats una vegada que el producte està fora.

Les especificacions R4 Antminer

Pel que vaig poder reunir abans de la pàgina va ser baixat aquestes són les especificacions dels miners:

- Miner Hash Qualificació: 8.6TH / s (Variació de ± 5% s'espera)
- Mida del producte: 515mm (L) x 100 mm (W) x 222mm (H)

La minera també es requereix un (font d'alimentació) PSU que costa 300 USD segons la pàgina web de la companyia (abans que fos enderrocat). La font d'alimentació també tindrà el mateix sistema de refrigeració silenciosa pel que no va a fer molt soroll.

29 d'actualització d'agost: La font d'alimentació tindrà un cost de 240 USD i 300 USD no com es va dir anteriorment. Es pot veure la pàgina de producte aquí.

R4 serà de Bitmain ser rendible?

Entrant en especificacions del Bitmain a la nostra calculadora de la mineria Bitcoin revela que en els actuals nivells de dificultat i el preu de Bitcoin vostè ha de ser capaç de trencar fins i tot després de 12 mesos (més o menys). Vaig prendre en compte alguns valors per defecte de $ 0.12 / kWh cost de l'electricitat i el 2% dels pagaments de la piscina de la mineria. Per descomptat, si vostè paga més / menys amb electricitat o canvis dramàtics es produirà en el preu i la dificultat d'aquests resultats poden canviar de Bitcoin. Tingueu en compte que la fixació de preus en el R4 pot canviar també.

29 d'agost de actualització: Penseu el nou preu de l'Antminer R4 i la font d'alimentació (un total de 1.635 dòlars) que es durà a qualsevol lloc entre 16-18 mesos per assolir l'equilibri en el preu de Bitcoin actual i dificultat. Si es fan per reduir els seus costos d'electricitat serà capaç de trencar fins i tot després de 12 mesos.

Per concloure Encara no estic segur que el R4 és val la pena el risc. Per començar, el preu del dispositiu és encara desconeguda, això probablement serà revelat dins de les 24 hores però. Suposant que el preu és, en efecte, com anuncien abans (1000 USD) crec que 16 mesos per assolir l'equilibri és una inversió molt arriscat en el negoci de la mineria. És, bàsicament, ha d'esperar el preu de Bitcoin puja per tal de justificar aquesta compra - en general els miners tornen obsolets dins dels 12 mesos a causa de la dificultat creixent.

Per tal de que estigueu atents per més actualitzada sobre la Bitmain Antminer R4 vos de revisar el bloc de Bitmain.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió