Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

La xarxa Bitcoin és recolzada per diferents ordinadors (també coneguts com a nodes) que s'executen el programari Bitcoin. És el que crea la descentralització del sistema - el fet que milers d'ordinadors de tot el món posseeixen una còpia completa de la blockchain i estan validant cada transacció que passa a través.

Els més nodes del sistema té, la prova més tamper ho és. En aquest moment hi ha 5655 nodesthat sistema de suport. En el passat he escrit extensament sobre com pot ajudar a la xarxa mitjançant la creació del seu propi node a casa, però, el procés pot ser una mica de por per als principiants o persones que no tenen un ampli coneixement tècnic.

Avui vull ressenyar Bitseed- un producte que diu ser un "plug and play" node per a l'usuari mitjà. Només ha de connectar al seu router a casa i són instantàniament una part de la xarxa Bitcoin mitjançant l'execució del seu propi node de personal. Per descomptat, sempre pot utilitzar el seu ordinador personal per això, però llavors el que ha de donar una gran part de l'espai del disc dur per tal de descarregar el Blockchain a la seva màquina.

Amb Bitseed coses són més simples. La màquina ve amb l'última versió de Bitcoin i blockchain ja instal·lat (en el moment de l'enviament, és clar). Els desenvolupadors afirmen que tot el que queda és per alimentar l'equip i connectar-lo a una connexió a Internet.

Quan vostè demana el Bitseed es pot triar entre un parell de diferents mides de disc dur que van des de 480 GB fins a 2 TB (també hi ha una versió lite que no vaig a revisar aquí). La mida del seu disc dur determinarà quant de temps la seva Bitseed pot funcionar com els blockchain augments d'al voltant de 45 GB cada any (el 2016 es va incrementar en 43 GB). Vaig demanar la meva Bitseed fa aproximadament 2 mesos, quan també hi va haver una versió de 320 GB disponibles.

El lliurament de la Bitseed era bastant senzill, però, per alguna raó no s'envia amb seguiment internacional a causa de qüestions de costos. Personalment no m'importa gastar una mica més de diners per tal de saber on està el meu paquet en cada pas del camí. Després de sol·licitar el seu producte pot trigar 2-3 dies fins que s'enviï. Això és perquè en aquest moment es fa tot el Bitseed a l'ordre, així que algú és en realitat la instal·lació de l'última versió de Bitcoin i blockchain al sistema.

Es va prendre tot un mes perquè el paquet arribi a casa meva, però això és en part gràcies al sistema postal del meu país que és bastant dolent. Quan arribi amb prou feines podia esperar a arribar a posar-lo en marxa.

Però això és quan les coses anaven al sud...

Per a l'ús bàsic tot el que ha de fer és connectar el Bitseed al router mitjançant un cable Ethernet i posar-lo en marxa. Un cop encès, el dispositiu s'iniciarà automàticament dins de 2 hores. Bitcoin es posarà al dia amb l'altura del bloc actual i després executar de forma contínua, amb un node de Bitcoin completa.

Aquest tant qualsevol usuari pot gestionar, però jo volia assegurar-se que la meva Bitseed realment funciona. Així que després de completar les instruccions vaig intentar accedir al meu dispositiu. Per accedir al seu deviceyou'll necessita trobar la seva adreça IP a la seva xarxa domèstica. Si això sona com un galimaties llavors estem en el mateix vaixell.

Després d'algunes investigacions vaig descobrir que cada dispositiu connectat al meu router (per exemple, el meu equip, Bitseed, el meu iPhone, etc.) té una adreça en forma de nombres. Per exemple, en la següent imatge es pot veure un ordinador, un iPad i una impressora (HPC5....) Connectat al router, però no Bitseed.

BTW - Per tal d'arribar a aquesta pantalla que havia d'iniciar sessió en el router, vaig utilitzar aquesta tutorialto entendre com fer-ho.

Així que per alguna raó la meva Bitseed o bé no es connecta al router o simplement que no s'encengui. Estava més o menys perdut. Tant per plug and play...

Vaig passar els següents 4 hores amb amics irritable tractant de depurar aquest remotament, però res semblava funcionar. He enviat als desenvolupadors de Bitseed una sol·licitud de suport però, va dir que a la primera aparició sembla que el disc no s'ha trobat, que significa alguna cosa va resultar danyat durant la tramesa.

Finalment vaig decidir lliurar la màquina a un dels meus amics a l'ambaixada Bitcoin a fer una ullada a ell mateix. Al cap d'uns dies em va dir que va aconseguir en marxa i funcionant sense fer res especial.

El resultat és que després de 2 setmanes de dur treball sense raó aparent el Bitseed estava en funcionament en l'ambaixada de Bitcoin a Tel Aviv i un nou node estava donant suport a la xarxa Bitcoin.

Una vegada que estava treballant vaig poder accedir al meu panell de control Bitseed introduint l'adreça IP local del dispositiu en el meu navegador (la mateixa direcció exacta que estava tractant de trobar abans).

Com es pot veure el meu dispositiu té al voltant de 52 GB d'espai lliure que vol dir que probablement durarà per la resta de 2017. Per tal de comprovar que el meu Bitseed és en realitat part de la xarxa Bitcoin puc comprovar l'estat del node a través de la pàgina principal de la panell de control.

Així que el meu Bitseed s'està executant l'última versió de Bitcoin Core (que inclou Segwit) i la meva adreça IP pública també apareix en aquesta pàgina. Hi ha dispositiu actualment té 79 connexions amb altres nodes de la xarxa.

Per tal de verificar que la meva bitseed està acceptant connexions entrants des d'altres nodes també poden utilitzar l'eina subministrada per 21.co a la part inferior d'aquesta pàgina. Tot el que necessito fer és introduir la meva adreça IP pública i prem "Confirma node". Recordeu que el Bitseed s'apagarà durant 30 minuts un cop a la setmana durant el temps que aquest està retrocedint la blockchain, si s'intenta assolir el node en aquest moment específic que no tindrà èxit.

La meva conclusió sobre Bitseed

La idea d'un plug and play node de Bitcoin és impressionant i crec que necessitem alguna cosa com això en la comunitat. No obstant això, la implementació de Bitseedif lluny de ser perfecte. El dispositiu no va funcionar "com s'anuncia", el suport era mandrós i simplement va deixar de respondre en un moment donat. Si no estigués tan persistent en aconseguir aquesta màquina per treballar, probablement hauria renunciat després d'una o dues hores. Se sent com si es tracta d'un projecte paral·lel dels fundadors de Bitseed i per tant no es pot esperar per ser totalment compatible fins i tot una vegada que es converteix en un client que paga.

Sento dir que, en el seu estat actual Bitseed no és una bona compra, té més possibilitats de defraudar al comprador que fent-li satisfet. Per descomptat, aquesta és la meva opinió personal després d'experimentar el que he descrit més amunt, la seva sort pot ser diferent.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android