Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk | Catalan.Lamareschale.org

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Pros: Fàcil d'instal·lar, un munt de tutorials, suport disponible.

Contres: no sembla actuar com es descriu en absolut. No hi va haver manera d'aconseguir que funcioni en el Pla de plata.

Conclusió: No, BTC robot no és una estafa, però jo crec que no és tan precís i que figura a la pàgina de vendes BTC robot. En el personal, no me les acord per obtenir un benefici fora d'ell, però l'he utilitzat només per a 2 setmanes. El millor és que els diners de 60 dies garantia de devolució fa que sigui una obvietat per a algú que vulgui provar cap manera i decidir per si mateix.

Valoració 99 bitcoins '

Usr = 5.5]

Per obtenir més informació sobre BTC robot.

Revisió completa BTC Robot

Permetin-me començar la dreta del pal aquí dient que aquest no un altre "veuen com de gran són els meus beneficis amb BTC Robot" és. Aquesta revisió té com a objectiu apropar la recerca de carn i ossos a la conclusió d'una vegada per totes si la compra de BTC Robot és digne dels seus diners o no. He estat en Bitcoin durant gairebé un any i recentment vaig obtenir la meva mà sobre BTC robot i això va ser només després d'algunes investigacions INTENSIVEmarket. La meva conjectura és que si estàs en aquesta pàgina és probable que estigui buscant en la investigació d'ella, així, així que espero que pugui estalviar una mica de temps.

Aquesta opinió no es basa en la meva experiència personal només

En lloc de només el comerç amb BTC robot i després donar-li la meva opinió personal només jo integrat en aquesta revisió ja que molts BTC opinions robot en línia que vaig poder trobar en línia. Vaig escollir els millors (en general de Bitcointalk.org) i els pitjors (en general per a les persones que estan tractant de fer un guany ràpida) i els vaig portar junts. No vaig a parlar sobre l'ús de robot de BTC en la revisió ja que és bastant simple i no hi ha un pas a pas guia completa un cop que l'ha comprat.

Cercar "BTC comentaris Robot" a Google aporten gairebé el 92% són opinions esbiaixades...

Així que després de passar per les 4 primeres pàgines de Google per al terme "BTC Robot Reivews" he aconseguit trobar només 3 crítiques que eren la pena comentar sobre la resta de les crítiques eren senzilles esbiaixada.

Jonathan mostra la prova de carn i ossos que es pot guanyar (i perdre) amb una revisió honesta BTC Robot

Me les vaig arreglar per anar a gairebé 12 opinions diferents abans de decidir comprar robot de BTC. El primer examen em vaig trobar que era probablement el més útil era d'un lloc anomenat "Bitcoin Mundial", que era una mena d'aspecte sospitós, ja que sembla ser només la promoció de BTC robot. No obstant això, després de llegir l'opinió de Jonathan detingudament vaig veure que en realitat estava actualitzant les seves estadístiques cada mes incloent la pèrdua (que és una cosa que poques vegades fer comentaris esbiaixats). Així que fins al novembre 2013 al seu compte estava en un ROI positiu de 26.75%, però a causa de la forta caiguda en el preu de Bitcoin al desembre de 2013 que va acabar amb un ROI negatiu del 61,23%. La meva conjectura és que ell estava fent servir la manera agressiu que li causen aquestes pèrdues. Aquí està la seva recapitulació de desembre.

Michael estiu mostra una veritable captura de pantalla en viu de l'obtenció de beneficis

Després de revisar alguns comentaris Robot BTC més excessivament esbiaixats em vaig trobar amb una Vimeo videoof un tipus anomenat Michael Summers. Ara el vídeo està clarament narrat, però no obstant això es mostra l'obtenció de beneficis reals de BTC Robot d'al voltant de 386,18 $. Després d'investigacions addicionals vaig veure que el video va ser pujat al gener 2014, però va ser filmada de juliol 2013....make un es pregunta com fiar és després de tot.

El primer lloc web important per revisar BTC robot diu que és una estafa

Després d'una mica més de l'excavació, em vaig trobar amb un article de "The Verge". Per fer una llarga història curta de l'autor de l'entrada de la Verge afirma que el robot BTC és simplement una altra estafa en el món de fer diners en línia. Tot i que sembla ser molt decidit al respecte, no va portar una peça d'evidència que dóna suport les seves afirmacions. En els comentaris que es publiquen a aquest article, l'equip de BTC robot respondre totes i cada lector que expressa la més petita de les preocupacions que juga a favor seu. Si algú està tractant d'estafar a vostè, en general no van a tenir un gran servei al client.

El que el fòrum de Bitcointalk ha de dir sobre BTC Robot

Per a aquells que no estiguin conscients, Bitcointalkis el major fòrum de Bitcoin en línia avui en dia, i no cal ser estafes a la lleugera. Els usuaris que es consideren els estafadors estan marcats clarament i en general s'inicien fora del fòrum, he aquí alguns exemples no relacionats amb BTC robot:

He trobat 3 missatges diferents relacionats amb BTC opinions robot. Els firstwas de aa membre del personal d'Bitcointalk. Es crea realment un benefici total de $ 52.15 a través del temps que es negociava, però estava perdent Bitcions. Va ser classe de iritated per això, encara que el representant BTC robot que va respondre en aquest lloc va aclarir que els guanys es basen en USD i no BTC, és a dir, si vols guanyar USD ús robot BTC. Si estàs amb l'objectiu de guanyar bitcoins llavors potser hi ha una manera millor.

El segon threadof BTC opinió del robot a Bitcointalk vaig llegir escalfa molt ràpidament i té més de 400 missatges! Vaig anar sobre la major part d'ells (no es pot llegir realment 400 entrades). El pas per les parades em vaig trobar amb un altre vídeo que semblava ser de fiar i mostra els beneficis.

Hi va haver una gran quantitat d'anada i tornada en aquests fòrums. Sobretot la gent que acusa d'estafa, però sense prova real. L'equip BTC robot semblava defensar ferotgement contra qualsevol acusació. Alguns memberfinally va pujar amb algunes dades reals de comerç mostren que van perdre diners quan l'ús del robot i alguns es van queixar de mal servei al client. Cap al fòrum endthe posa molt agressiva, disminueix equip de puntuació de confiança del robot BTC i demana a terme el programa per no tenir èxit.

Finalment he intentat trobar l'última revisió del robot BTC, ja que potser alguna cosa ha canviat durant el temps que el programa ha estat funcionant. Sembla que no ha canviat gaire malgrat un revisor saidhe tenia dificultats per aconseguir els seus diners de tornada, ja que va comprar el programa amb bitcoins.

Finalment, però no menys important, la meva pròpia experiència amb BTC Robot

Així que després de llegir tant material en línia no tenia una molt bona sensació sobre BTC robot, però no hi havia encara cap prova directa que era una estafa. A més, prometen uns diners de 60 dies garantia de devolució de manera que vaig pensar que puc comprar-lo, jugar amb ell una mica i si crec que és escombraries simplement obtenir un reemborsament. El procés de compra va ser bastant suau, només ha d'anar a la pàgina web BTC robot, seleccioni el seu pla (vaig triar el de plata) i després es redirecciona a ClickBetter per al pagament.

Nota: ClickBetter és el processador de pagaments per BTC robot, així que si vols obtenir un reemborsament o tenir problemes durant la seva compra cal acostar-s'hi. Una paraula de saviesa, no caiguin en totes les escombraries augmentar les vendes tracten de to que després de comprar el robot

és simplement tàctiques de màrqueting barats.

Tinc les meves claus de l'API de BTC-I. Això es fa amb només anar al seu perfil, l'elecció de claus de l'API i després crear una nova clau. Pot ser que el nom el que vulgui, però llavors vostè necessita per donar-li "informació" i "permisos comercials".

Em va finançar el meu compte BTC-I amb $ 100, que era la més estava disposat a perdre en aquesta prova. Em vaig posar el robot a la configuració de comerç "mig" i esperem a veure el que passa, per desgràcia, no va passar res. El programa no va ser capaç de cercar la meva informació BTC-E i per tant no era el comerç. Vaig enviar un correu electrònic al suport de BTC robot i em va respondre l'endemà amb algunes instruccions. Llavors em vaig decidir a prendre les coses a un nivell superior i, de fet van passar a la "Pla Or". La raó és que tinc uns diners de 60 dies garantia de tornar el que no hi ha risc.

Després de la signatura de la Or planificar el Bot de comerç en realitat va començar. Vaig decidir deixar-ho per als pròxims dies i veure què passa. Aquesta és la meva compte en el primer dia d'operacions:

Per desgràcia prou, no he pogut obtenir un benefici fins i tot després de diversos dies de negociació. Ja era hora de provar l'últim que queda... La garantia de devolució de 60 dies. Vaig enviar una sol·licitud de reemborsament a ClickBetter i esperant a veure si això funciona com s'anuncia. Es va fer, i en 3 dies em va trucar el meu reemborsament complet per a tots dos programes.

La conclusió - és Robot BTC és una estafa?

No, BTC robot no és una estafa, però jo crec que no és tan precís i que figura a la pàgina de vendes BTC robot. En el personal, no me les acord per obtenir un benefici fora d'ell, però l'he utilitzat només per a 2 setmanes. El millor és que els diners de 60 dies garantia de devolució fa que sigui una obvietat per a algú que vulgui provar cap manera i decidir per si mateix. Si voleu compartir la seva experiència amb BTC robot acaba de publicar el seu comentari i avaluar aquest producte a continuació.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?