CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra) | Catalan.Lamareschale.org

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Fa poc més d'un any es va acostar un noi polonès anomenat Wojtek que va dir que estava buscant per crear la cartera fred més durador possible. Va ser un artista de metall i va pensar a usar aquesta habilitat per tal de crear algun tipus de cartera que no va poder ser destruïda.

La idea seria mantenir les seves claus privades o frase mnemotècnica dins d'algun tipus de carcassa de metall que va ser resistents a qualsevol catàstrofe que pugui ocórrer - una inundació, un incendi, un terratrèmol, el que sigui. Per tal de recaptar els fons per a aquest projecte va començar una campanya de crowdfunding a IndieGoGo, i uns mesos més tard va ser finançat íntegrament, Cryptosteel estava en camí de convertir-se en una realitat.

He d'admetre que la visió de Cryptosteel semblava molt convincent, i el vídeo creat pel producte ho va il·lustrar molt bé:

No obstant això, igual que amb moltes campanyes de crowdfunding aquest projecte també ha vist molts obstacles. El producte va tenir alguns retards imprevistos. Des problemes de fabricació, a qüestions postals semblava que moltes coses estaven impedint Cryptosteelfrom convertint en una realitat. No obstant això al llarg de tots aquests Wojtek mantingut un estret contacte amb els seus inversors inicials i es va assegurar que estaven al dia. I, en efecte, un any després que he rebut la meva pròpia Cryptosteel en el correu.

Vaig a començar amb la revisió "normal" i després passar a la part divertida - tractant de destruir l'Cryptosteel :)

El producte en si és bastant explicatiu, s'obté una placa de metall i un conjunt de nombres i lletres per a crear ja sigui la seva clau privada o llavor mnemotècnica (per funcionar amb TREZOR).

He d'admetre que em va prendre uns minuts per entendre com a realitat obrir la placa metàl·lica per tal d'introduir la lletra i números, però no és res a 5 minuts i uns quants cops amb un tornavís no resoldrien.

La part molesta és, sens dubte la inserció de les lletres a la Cryptosteel. Em va portar uns 40 segons per cada lletra i no anar sense problemes per dir el menys. No obstant això, considerant que es tracta (amb sort) un procés d'un sol cop es tracta d'alguna cosa que pugui viure.

A més, he rebut suficients lletres i números per a crear fins i tot 2 llavors mnemotècniques o claus privades, de manera que camí a seguir redundància!

I ara ve la part divertida....

Atès que no hi ha molt més a dir sobre el producte vaig pensar per què no tenir una mica de diversió amb ella i veure si en realitat és indestructible. Així que vaig sortir i vaig realitzar algunes proves...

En general, diria la cartera Cryptosteel és una cartera fred bastant sòlid. No obstant això, pot ser una mica d'una exageració. No obstant això, si vostè està emmagatzemant grans quantitats de bitcoins això és una bona mesura de seguretat addicional per a portar a un preu raonable ($ 49).

De moment només es pot obtenir a través de la campanya de Cryptosteel IndieGoGo o com un producte complementari en comprar un TREZOR. Si vostè ja té un TREZOR això és realment un gran producte per tenir una protecció addicional de la seva llavor mnemotècnica.

Si vostè és propietari d'una Cryptosteel i va tractar de destruir-tan bé o tenir alguns altres comentaris sobre el producte m'agradaria saber en la secció de comentaris.

Cliqueu aquí per veure el Cryptosteel per si mateix

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari