Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100% | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Per a aquells que estiguin familiaritzats amb el meu robot BTC reviewyou saber que no sóc un gran fan de producte. Tot i que no és una estafa, el producte no sembla que "la feina com s'ha dit". Recentment, la mateixa companyia darrere de BTC Robotcame amb LTC robot, o el robot litecoin. Per descomptat que vaig prendre la primera oportunitat que vaig haver de portar-lo a donar una prova de conducció i veure si els fundadors van aprendre una mica de la retroalimentació van obtenir al voltant de BTC robot.

No vaig poder trobar cap opinió real d'usuaris reals en línia

Atès que el robot LTC és bastant nou no vaig poder trobar cap revisió robot litecoin que em va semblar realment donar alguna idea sobre el producte. Tot el que tinc es va reciclar vídeos de YouTube i les persones que expliquen sobre litecoin. Ningú va mostrar l'ús real del producte, així que vaig pensar que també podria fer-ho jo mateix...

Registrar-se és molt més fàcil i més ràpid

No sé si és perquè la pàgina de venda de BTC robot era tan llarg i esgotador, però la pàgina de vendes de LTC robot és curt i al gra. Només un simple vídeo que explica sobre litecoin. Sense promeses benefici comercial es donen potser perquè aquest producte és nou i no hi ha dades que s'ha recollit encara.

El que em va agradar és que tot i que tracten d'empènyer Robot BTC al final de la pàgina de destinació si encara no ho posseeix, vostè no ha de fer-ho per tal d'utilitzar el robot LTC. Simplement feu clic a "No sóc un robot actiu BTC membre encara" i després triar la llicència 1 any per $ 99.

Configuració del seu robot de prendre uns 5 minuts

Crec que una de les majors lliçons que es van aprendre de BTC robot és el fet que vostè no desitja que els usuaris tracten de configuracions complexes. Si vostè recorda, segons l'opinió de la meva BTC Robot vaig parlar de com Vaig demanar el paquet de plata per a instal·lar al meu ordinador i que no va funcionar. Aquest cop LTC robot ve amb només una opció de servidor dedicat. Això vol dir que no cal instal lar res, simplement configurar el seu compte mitjançant la creació d'una API BTC-E i entrar és claus en el robot.

Configuració del seu API BTC-E

Aquest no és un tutorial, però ja que és molt simple d'instal·lar l'API BTC-I que encara que em sobra un paràgraf i explicar-ho. Vostè només ha d'anar a "Perfil", seleccioneu "claus de l'API" i crear una nova clau, donant-li un nom i fer clic a "Crea". Assegureu-vos que "el comerç" i "informació" es comproven (com es mostra a continuació), o el robot no funcionaran correctament.

Alerta d'estafa! Hi ha una manera fàcil de mostrar beneficis falsos en Robot litecoin

Puc configurar el meu robot litecoin i esperi a que s'iniciï la negociació. Es recomana tenir almenys $ 100 en el seu compte. Tenia 0.13BTC que eren més o menys $ 110 en el temps. Després d'un temps en què el robot no comerç vaig decidir que potser hauria de canviar el meu BTC a USD perquè identificarà que tinc prou fons. No estic segur de si això era necessari o no, però això és el que va passar...

Vaig anar a BTC-E i van intercanviar alguns dels meus bitcoins per dòlars. Quan vaig tornar al robot LTC va mostrar el meu un guany de voltant de $ 50, que és la quantitat exacta vaig intercanviar. Això és a causa del fet que el robot LTC només considera dòlars a ser el benefici pel que no té en compte la quantitat real de Bitcoin o litecoin és el propietari. També és una cosa que moltes persones s'han queixat en l'algoritme de BTC robot. En poques paraules - que no li mostri una imatge honesta dels seus beneficis reals.

Després d'investigar això una mica més vaig veure que hi ha un petit comentari després que la clau d'API que indica "des d'un compte diferent BTC-I" (marcats en vermell dalt). Això podria significar que els creadors volen que es crea un compte de BTC-I diferent de la que ja posseeix i l'utilitza només per al robot LTC. Si aquest és el cas, llavors s'explica molt, però no crec que és prou clara per a l'usuari mitjà.

Els meus propis resultats comercials

Només he estat utilitzant robot LTC per uns dies, així que no puc dir molt sobre els meus resultats. Sembla haver començat el comerç i actualment estic per $ 3. A mesura que passa el temps seguiré actualitzant aquesta opinió Robot LTC i li dirà si crec que el robot litecoin és un èxit o no. Mentrestant vostè pot comprovar-ho per si mateix i estar segur que hi ha uns diners 100% garantia sense preguntes (ja provades al meu entendre Robot BTC).

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub