Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner? | Catalan.Lamareschale.org

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Nota: aquesta revisió suposa el coneixement de la Antminer S9. Si no està familiaritzat amb aquest dispositiu, consulteu la nostra revisió detallada Antminer S9.

Malgrat els recents Antbleedscandals AsicBoostand, Bitmain segueix sent de primer fabricant ASIC del món. El seu maquinari és així de bo que, en la majoria dels casos, qualsevol persona que vulgui extreure Bitcoin es veu obligat a mantenir la seva nas i la compra a Bitmain. S'estima que el seu maquinari actualment potències al voltant del 70% de la xarxa Bitcoin.

De Antminer S9, que es van revisar en profunditat, conserva el seu avantatge quan l'ASIC més ràpida i més eficient disponible al mercat fins a la data. No obstant això, no va ser sense problemes de fiabilitat, que Bitmain va tractar de corregir amb la nova norma Antminer T9, publicat al gener de 2017. Mentrestant ASICs són alimentats pels mateixos xips (el 16 nm BM1387) i tenen un disseny en general molt similars, hi ha diverses diferències clau entre ells. Què dispositiu és la millor opció per a les seves necessitats? Aquesta opinió l'ajudarà a decidir!

El T9 té el mateix disseny de doble ventilador, factor de forma, i el pes com el S9.

5 diferències importants entre el T9 S9 i Antminer

El Antminer T9 és menys potent que la majoria S9s

Hashrate del T9 és 11,5 TH / s. Mentre hashrate màxima del S9 variar-se de acord amb lot de producció, la majoria dels lots en el rellotge a per sobre de 12 TH / s. Malgrat una recent sèrie de S9s (Lot 22) només va obtenir 11 DE / s, els primers experiments s'anuncien com l'assoliment més del 14 TH / s.

D'acord amb la nostra calculatorand mineria Bitcoin en el nivell de dificultat actual, això significa una sola T9 corrent sense parar hauria de produir aproximadament 1,46 BTC en un any. El nombre real és probable que sigui menor a causa del tipus de dificultat cada vegada pujant. La rendibilitat està determinada no per força bruta, sinó per preu i cost de l'electricitat de la unitat resta dels seus guanys.

Antminer T9s són menys eficients que S9s

El Antminer T9draws 1450W a la paret utilitzant unitat de font d'alimentació APW3 de Bitmain (PSU). L'eficiència de la T9 s'expressa com 0.126 juliols / GH. Aquest és un ús considerablement més alta potència (aproximadament 29%) que el sorteig 1078W d'un baix registrat cap, igualment ràpid S9, que pot arribar al voltant de 0.098 J / GH. En 10c per kWh, això equival a un extra de $ 320 en costos d'electricitat anuals.

L'ús d'energia de la T9 és també lleugerament per sobre de la 1375W dibuixat pel més ràpid 14 TH / s S9 lot.

A mesura que l'eficiència elèctrica és el principal determinant de la rendibilitat a llarg termini, la disminució de T9 puntuació d'eficiència és bastant preocupant. A un cost elèctrica de 10c (lleugerament per sota de la mitjana dels EUA) per kWh, es pot esperar pagar al voltant de $ 1270 en costos d'energia per any, de manera que el benefici calculat fins aproximadament 1 BTC un any.

Antminer T9s costar una mica menys de S9s

Entorn de 1.059 $ quan es compren directament de Bitmain, el T9 és lleugerament més barat que el seu pròxim lot de 13,5 TH / s S9s, que es vendrà per $ 1099. Aquesta $ 40 diferència de preu sembla intranscendent butthe només s'espera que els nous S9s que comenci a distribuir-se al setembre... Als pocs mesos (des del moment de l'escriptura) pot ser un temps molt llarg en Bitcoin, i la dificultat i el preu pot tant moure considerablement en el interí.

En altres paraules, si vostè té força baix preu de l'energia i assumint (perillosament) que la dificultat no bec i / o preu BTC no es penja, el couldpay T9 per si mateix d'aquí un any...

Recordeu que també haurà de pagar l'enviament i una font d'alimentació, si vostè no té ja un adequat. La font d'alimentació recomanada és de Bitmain APW3 ++, que es ven per $ 105 nous. Un EVGA SuperNOVA 1300 watts PSU GPU també funcionarà bé.

Pot ser avantatjós per comprar d'un centre de servei, per estalviar en costos d'enviament i temps. Marcant llocs com eBay, Amazon, o Aliexpress, trobarà T9s, S9s, i fonts d'alimentació en una varietat de preus. Aneu amb compte en la compra dels miners de segona mà, ja que poden ser garantia defectuós i passat.

El Antminer T9 és molt més fiable!

El punt de venda important d'T9 es millora la fiabilitat. Mentre S9s ficar en una major eficiència amb més fitxes, aquests xips eren propensos a fallades a causa de l'execució a la tensió mínima. Els xips T9 funcionen a tensió més alta, el que significa menys eficiència, però una major fiabilitat.

Per a les persones amb una àmplia gamma dels miners, una major estabilitat pot valer la reeixida eficiència. Significa menys restableix, menys manteniment, menys temps d'inactivitat, menys temps perdut en la mineria reparacions i substitucions, i menys molèsties en general.

T9s Tenia una garantia millor

Estàndard de garantia de 90 dies de Bitmain en S9s no va ser especialment generosa. El T9 es ven amb una garantia de 180 dies, el que òbviament és el doble de bo. Dit això; el següent lot de S9s també comptarà amb aquesta garantia de 180 dies. Recordeu que les accions com ara l'overclocking o l'ús de la font d'alimentació incorrecta anul·laran la garantia del Bitmain. La garantia no cobreix els danys resultants dels elements. Si la compra d'eBay o llocs similars, busqui els venedors que ofereixen les seves pròpies garanties.

Com Bitmain actualment no ofereixen el T9 per a la venda, l'avantatge de garantia es neutralitza llevat que el seu venedor local ofereix una garantia de durada similar.

En poques paraules - és el Antminer T9 val la pena?

Si voleu aixecar-se i minera tan aviat com sigui possible andreliability és més important per a vostè que l'eficiència, a continuació, ens diria que el T9 és una opció raonable. Si vostè no paga pel poder i només vol un bon miner, ràpid pot "disparar i oblidar", el Antminer T9will encaixava molt bé.

Si vostè està disposat a ser més pràctic continuar amb la seva explotació minera, a continuació, ens diria que la propera miner S9 serà la millor opció, sobretot si vols que garantia de 180 dies. No obstant això, l'espera per al següent lot podria resultar costós, especialment quan es pren en els temps d'enviament probables de Bitmain a la Xina.

Si vostè és conscient dels diners i no els importa anar de compres al voltant - potser fins i tot jugant amb un miner d'aconseguir una major eficiència - a continuació, ens agradaria recomanar la recerca de la dreta lots de segona mà de S9s, a un preu adequat. Si vostè pot trobar nova que és fins i tot millor, sinó més aviat poc probable causa de l'alta demanda! Com la majoria de les persones a pagar el seu consum d'energia, l'eficiència probablement provar el factor decisiu - i en l'actualitat no hi ha res més eficaç que el S9 dreta.

Finalment, cal assenyalar que la reacció dels miners professionals per T9 no ha estat especialment positiu. El consens general sembla ser que el T9 és una manera perquè Bitmain per esborrar balanç dels xips de baixa qualitat, mitjançant la seva execució en un voltatge més alt per augmentar la seva fiabilitat. El desavantatge d'això és l'eficiència degradada.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner